Şimdi Ara

Fiyat ÖLDÜ !! COOLER MASTER RC 690 II Siyah Mid Tower

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kasanın modeli ilanda yazandır. Mid Tower kasadır. Kasanın arkasında Cooler Master siyah egzoz fanı vardır. Ön kapağın altında bir büyük fan vardır. Her yanı havadar ve serin kalıyor. Kasanın mazgalları yada delikleri, alt yüzeyinde bulunan koruyucu süngerleri ile tozlanmasını geciktiriyor. Ben bu kasayı sıfır almadığım ve sorun teşkil etmediği için yan kapaktaki ufak çiziklerini görmezden gelmiştim. Alan arkadaş bu çizikleri boyar yada böyle kullanır orasını kendi bilir. Kasanın üst bölümünde 2 tane USB 2.0, mic ve kulaklık girişleri ve eSaTA girişi vardır. İçinde ise HDD yuvaları falan var. Kasa eksiksizdir. Olabilecek bütün ihtimaller göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Ben içerisine CM Hyper 412S işlemci fanı soktum. Gtx 1070 koydum ve hiç yer sıkıntısı çekmedim. Kasa büyük bir kasa ve çok şık. Kasanın yanında yine ayrı olarak Cooler Master siyah egzoz fan vereceğim yan kapak için. İstanbul içinden elden teslim edilebilir. Şehir dışına eş dost götürecekse alın derim. Kargosu pahalı olacaktır, israf etmeyin. Kasanın içinin fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için internetten bulup koydum, dış fotoğraflar kasanın kendisine aittir. Vidasız montajlanmıştır. Ben sökmedim ama söküp takması kolay bir modeldir, inceleyebilirsiniz. Ağırlığı yaklaşık olarak 9-10 kilodur. Kaliteli SECC çeliktendir. Görünce anlarsınız zaten kalitesini :)

Fiyat düştü gitti : satıldı TL

Not1: Almak isteyen arkadaşlar arayabilir, mesaj atabilir, siteden yazabilir veya whatsapptan da ulaşabilir. Öğrenci olduğum için fiyat öldürmemenizi rica ediyorum. Ayarında pazarlık yaparız. Keyfi satış değildir, ihtiyacım olmasa satmazdım. İletişim için :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcalabehcet -- 18 Kasım 2016; 17:11:47 >

• Güzel kasadır. Aynı kasadan bende kullanıyorum.
  • @NTARES kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler. Bende bugüne kadar hiçbir eksiği yada yetersizliğini görmedim.
  • Resimlerde karışıklık mı oldu acaba? En alttaki içi görülen resimde RC1 var üsttekiler RC2 :| Anakartlarda farklı sizde h81m-d var sanırım asagıdakinde eski bir board
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    açıklamada yazmıştım hocam. dalgınlığıma geldi, iç fotoğraflarını çekmeyi unuttum. bu kasayıda internetten bulup koydum fikir versin diye. aşağı yukarı aynı dizayn. arzu eden olursa iç kısmıda çekip kısa süre sonra eklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.