Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Xbox 360 E Kasa - Orjinal - Kırılmayan Model Satın Al 15 Temmuz 2023 13:58 1 1 [SATILIK] Xbox 360 E Kasa - Orjinal - Kırılmayan Model Başlıkta da yazdığı gibi kırılmayan modeldir, kopya oyun oynatmaz hiçbir şekilde. SADECE ORJİNAL OYNATIR! Son çıkan E kasa modeldir, son versiyon güncellemelidir. Yanında isteyene parası karşılığında oyun da veririm.Sorunsuzdur, ürünüme güveniyorum.Zamanında kolun ve kasanın dış iskeleti eskidiği için çıkma dış iskelet (ORJİNAL) alıp yenilemiştim.Şu an fotoğraf koyamadım, müsait zamanda koyacağım.KUTUSU DURMAKTADIRFİYAT 3000 LiraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - Xbox Gold Rush Edition Gamepad 3300 TL - Satılık Switch Hesabı - Oyunlu ve Üyelikli SATILIK AMD AM4 Stok Soğutucu - KUTULU TP-Link AC600 Wireless USB Adaptör