Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Selamlar, birkaç ay önce amazondan bilgisayarım için aldığım Xbox One gamepad ve kablosuz algılayıcısını ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Evde iki adet dualshock 4 mevcut, bilgisayarda da hep onları kullanmaktayım. Bir heves pcde sadece bunu kullanırım, daha ergonomiktir diye aldım fakat gamepad ne kadar rahat olsa da sol analogun yukarıda olmasına alışamıyorum. Sıfırdan farkı yok. Toplamda 3 saat bile kullanılmadı, yanında gelen duracell pilleri hala full olarak gösteriyor, o kadar kullanılmadı anlayacağınız. Üzerinde ürünle beraber aldığım SquidGrip benzeri tutuşu daha rahat hale getiren aksesuar var, bir çift yedeğini de yanında hediye veriyorum. Kutu içeriği eksiksiz olarak; -Xbox one gamepad -Wireless adapter -USB uzatıcı -Bir çift ergonomik grip ve bir çift te yedeği Fiyat 250 tl. İstanbulda Şirinevler bölgesinde elden alışveriş yapabilirim, şehir dışından almak isteyen arkadaşlar havale sonrası kargo şeklinde ya da gittigidiyor gibi siteler aracılığıyla alabilir. Güven konusunda referanslarıma başvurabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.