Şimdi Ara

[Satıldı, silinebilir] LG 32' (32lb652v) FullHD IPS LED 3D Smart TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    2 senedir bilgisayar ve oyun konsollarımda kullandığım tvmi, freelance işlerim için asus ProArt monitör aldığımdan dolayı satıyorum. Çizik veya ölü pikseli bulunmamakta, çok temiz durumdadır. Gümüş renk metal çerçeve ve kasaya sahip.
    FullHD LED IPS panelinde 500hz refresh rate'i var (native 60hz). İçerisinde en güncel WebOS Smart işletim sistemi yüklü, LG sık sık güncelleme yapıyor. 3D özelliği mevcut, yanında gelen 2 adet LG 3D gözlükleri de vereceğim, ilk aldığımdaki 3d oyun ve film deneyişim haricinde hiç kullanmadım.

18/09/2014'te teknosdan almıştım. Garantisi yeni bitti sayılır. Kutusu mevcut değil.

Fiyat 1000 tl.
    İstanbul Şirinevler'de evimden alabilirsiniz. Güven konusunda referanslarıma göz atabilirsiniz.

[Satıldı, silinebilir] LG 32" (32lb652v) FullHD IPS LED 3D Smart TV[Satıldı, silinebilir] LG 32" (32lb652v) FullHD IPS LED 3D Smart TV[[Satıldı, silinebilir] LG 32" (32lb652v) FullHD IPS LED 3D Smart TV[Satıldı, silinebilir] LG 32" (32lb652v) FullHD IPS LED 3D Smart TV

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisath -- 18 Ocak 2017; 12:34:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.