Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK XBOX ONE JOYSTICK Satın Al 2 Şubat 2024 15:23 1 1 SATILIK XBOX ONE JOYSTICK Merhaba. kol tamamen çalışır hatasız durumdadır. Sol joystick lastiği çıkmıştır başka kusuru yoktur fotolardan da göreeğiniz üzere. O yüzden fiyatı çok uygun tutuyorum. Ben pc ile kullandım, artık ps5 aldıgım için satıyorum. ödeme havale sonrası kargo şeklindedir. Ya da izmir içigaziemirfe elden verilirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RAZER BLACKSHARK V2 PRO WIRELESS SATILIK STEELSERIES ARENA 7 RGB SES SİSTEMİ - FATURALI GARANTİLİ RAZER BASILISK ULTIMATE - BLACKWIDOW V3 PRO MEKANİK KLAVYE LG 27GP850-B 180HZ IPS G-SYNC GAMING MONİTÖR
Satış devam ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RAZER BLACKSHARK V2 PRO WIRELESS SATILIK STEELSERIES ARENA 7 RGB SES SİSTEMİ - FATURALI GARANTİLİ RAZER BASILISK ULTIMATE - BLACKWIDOW V3 PRO MEKANİK KLAVYE LG 27GP850-B 180HZ IPS G-SYNC GAMING MONİTÖR