Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Satılık) Xbox One Gamepad Siyah (200tl) Satın Al 16 Ekim 2021 13:39 1 1 (Satılık) Xbox One Gamepad Siyah (200tl) Xbox One Gamepad Siyah 200 tlÜrünü sadece kabloyla kullanabilirsiniz batarya , pille ve Kablosuz çalışmıyor İstanbul içi ürünü gelip misafirim olup deneyip alabilirsiniz elden teslim edebilirim Avrupa yakasından diğer illere önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim yapabilirimÜrün sorunsuz çalışmaktadır ben yıllardır PlayStation koluyla oyun oynamaya alıştığım için denemek amaçlı Almıştım yaklaşık ürün bir yıldır ben de ancak çok kısıtlı vakitlerde oynadım ve ergonomik olarak bana hitap etmediği için evde boşta duruyor ben de satmak istedimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (ALINIK) cod modern warfare 3 2023 arıyorum (ALINIK PC) ALINIK PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM İst içi bütçe:14000 [ALINIK] . ZYXEL dx3200 veya p2812 ALINIK ARIYORUM . ÖDÜNÇ EKRAN KARTI ARIYORUM İSTANBUL FATİH .