Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Xbox Series X 12 Ay Garantisi mevcut Satın Al 14 Eylül 2022 22:14 1 1 Satılık Xbox Series X 12 Ay Garantisi mevcut Bilgisayar aldığımdan dolayı çok az kullandığım Xboxımı satıyorum. sadece plagues tale ve pschonat 2 'yi bitirdim. toplamda 50*60 saat oynamışımdır. Cihazı Polonya'da mağazadan almıstım dolayısı ile 2 yıllık garantisi mevcuttur. 8 Eylül2023 tarihine kadar yani yaklaşık 1 yıl daha uluslararası garantisi vardır. Herhangi bir ülkede Türkiye dahil garanti kapsamından yararlanabilirsiniz. Microsoft hesabına girdiğimizde yazan tarih odur herhangi bir sıkıntı çıkmaz.Cihazla birlikte istenirse pil şarj cihazı ve şarjlı piller de uygun fiyattan verilebilir.Playstation 5 ile takas düşünebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Xbox Series X 12 Ay Garantisi mevcut