Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - Xiaomi 14T 256Gb. Kapalı kutu, Türkiye garantili Satın Al 24 Şubat 2025 22:04 1 1 SATILIK - Xiaomi 14T 256Gb. Kapalı kutu, Türkiye garantili Mediamarkt faturalı, 20.02.2025 fatura tarihiKutu açılmadı, şeffaf koruyucu filmi üzerinde duruyorTitan gri renkTürkiye garantiliFatura tutarı 26.643tl.Pek araştırmadan satın aldım. Başka bir telefon aldım kendim, bu boşa çıktı. Hafta sonuna kadar satılmazsa iade edeceğim. Düzce'de görerek elden bizzat alabilirsiniz. Dışarı kargo olur. Takas yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 25500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK - Xiaomi 14T 256Gb. Kapalı kutu, Türkiye garantili SATILIK Moza R5 DD Servo + Moza ES Direksiyon SATILIK Corsair RM850, 850 watt psu ALINIR - Kahverengi/Brown/Tactile Mekanik Klavye