Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Moza R5 DD Servo + Moza ES Direksiyon Satın Al 22 Kasım 2024 14:24 1 1 SATILIK Moza R5 DD Servo + Moza ES Direksiyon Gelbura'dan satın aldım.2023 Temmuz faturalı, 2025 Temmuz'a kadar garantilidir.Yükseltme sebebiyle satıyorum.Kutuları ve kutu içerikleri eksiksizdir.Moza'nın resmi R5 Bundle paketi değildir, ben DD servo+direksiyon+pedal+sabitleme aparatı şeklinde satın almıştım.(Servo masa/kokpit sabitleme aparatı dahil değildir; R5 Servo paket içeriğinde yoktur.)FİYATR5 DD Servo: 16500 TLES Direksiyon: 6200 TLServo+Direksiyon: 22000 TLFiyatta güncelleme gerekli ise gerekçeli mesajı iletiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Moza R5 DD Servo + Moza ES Direksiyon SATILIK - AMD Ryzen 7 9800X3D SATILIK Corsair RM850, 850 watt psu ALINIR - Kahverengi/Brown/Tactile Mekanik Klavye