Şimdi Ara

[SATILIK] XPERIA Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam yeni telefon alınca onun z5 premium'u ben aldım ve z2m boşa çıktı. Satmak istiyorum
    Cihaz Mediamarkt'tan alınma, garantisi bitti. 3 ay önce ekranı kırıldı, özel bir serviste ekran taktırdım. Ekran yeni olduğu için üzerinde nokta yok çok temiz. Arkasında her xperia gibi rahatsız edici düzeyde olmayan kılcal cizikler var. Kenar köşe kısımları temiz, vuruk göçük yok. Şarj kapağı yok takıldıkça düşüyor ben de pes ettim bıraktım.

Ekran değiştikten sonra ses kısma tuşu çalışmamaya başladı geri götürdüğüm de açmanın tehlikeli olduğunu söylediler ben de ellemedim. Widgetlarla ve ses açma tuşuna basıp sonra ekrandan kısarak 3 ay sorun yaşamadan kullandım.
    Ses kısma tuşu dışında çalışmasında hiç bir sıkıntı yok.
    Cihazın yanında 1 Mercury ve 1 markasız kapaklı kılıf, 1 adet silikon şeffaf kılıf ve bir adet darbe korumalı stantlı 2 kademeli kılıf hediye ediyorum. Kılıf kalın gelirse stant kısmını çıkarıp inceltilerek kullanılabiliyor.
    Fiyat:450 tl

[SATILIK] XPERIA Z2

[SATILIK] XPERIA Z2[SATILIK] XPERIA Z2[SATILIK] XPERIA Z2[SATILIK] XPERIA Z2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 15 Ekim 2017; 16:32:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.