Şimdi Ara

satılık yada(ÇİN İŞİ NOKİA N96İLE TAKASLIK PDA benq p50 turkce dil(kucuk sorunlu)100 liraya indirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm elimde benq p50 pda bulunmakta full kutulu aksesuarlı garantili fakat faturası kayıp cihaz 10 üzerinden 8 alır ama kucuk bir sorunu var ekranı dokunmatık oldugu icin algılama sorunu vardır yanı dokunmatıgı algılamıyor sadece camında kırık catlak vs hicbir sorunu bulunmamakta ufak bir yazılımla cıhaz acılmakta telefon görüsmelerinizi yapabiliyorsunuz soru ve takaslarınız icin pm atınız saygılar inceleme linkihttp://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1494/benqp50/ NOT :FİYAT 130 DAN 100 LİRAYA İNMİŞTİR
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarbinbası -- 18 Mart 2010; 22:35:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat yazmayı unutmuşsunuz sanırım
  • saglamlari bile 130 ytlnin altndyken satilmasi guc.sadece kolay satmaniz icin fiyatta degisklik sart diye dusunyrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

saglamlari bile 130 ytlnin altndyken satilmasi guc.sadece kolay satmaniz icin fiyatta degisklik sart diye dusunyrm

nerede bu dediginiz saglamlar, almak isterim
  • quote:

saglamlari bile 130 ytlnin altndyken satilmasi guc.sadece kolay satmaniz icin fiyatta degisklik sart diye dusunyrm

nerdeymiş benim verdigim fiyatın altındaki fiyatlar link yada ilanını burada bizimlede paylasırmısın belki forumda alacak arkadaslar cıkabilir egerki ispatlayamazsanız sizi özür dilemeye davet ediyorum saygılar

• quote:

bakın bir arkadas daha merak etmiş nerede diye size cevap hakkı dogdu sizden cevap bekliyor

• http://forum.donanimhaber.com/m_37357368/tm.htm

sorunsuz p50 hıc bır sorunu yok 110 lıra fıyatı var..satılmıs ama olsun...emınım 100 lıraya satmıstır..siz sorunlu oldugu halde 130 lıra ıstıyosunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_36906833/tm.htm

buda p51..sizin cihazın 1 ust modelı..sıfırdan farksız full kutulu tertemız..hıc bısr sorunu yok..fıyatıda 150 lıra..sıze saoruyorum sız alıcı olsanız sızın bozuk p50 ye 130 lıramı verırsınız yoksa bı ust modelı full kutulu tertemız sorunsuz p51 e 20 ytl daha verıp 150 lırayamı alırdınız??? çok merak edıyorum cvbınızı..gerci herseye sunulacak bı mazeret vardır..neyse hocam ıyı gunler

bu arada daha verıulecek sahıbınden comda falan fılan cok ornek var ama zamanım yok saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 16 Şubat 2010; 10:44:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

http://forum.donanimhaber.com/m_37357368/tm.htm

sorunsuz p50 hıc bır sorunu yok 110 lıra fıyatı var..satılmıs ama olsun...emınım 100 lıraya satmıstır..siz sorunlu oldugu halde 130 lıra ıstıyosunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_36906833/tm.htm

buda p51..sizin cihazın 1 ust modelı..sıfırdan farksız full kutulu tertemız..hıc bısr sorunu yok..fıyatıda 150 lıra..sıze saoruyorum sız alıcı olsanız sızın bozuk p50 ye 130 lıramı verırsınız yoksa bı ust modelı full kutulu tertemız sorunsuz p51 e 20 ytl daha verıp 150 lırayamı alırdınız??? çok merak edıyorum cvbınızı..gerci herseye sunulacak bı mazeret vardır..neyse hocam ıyı gunler

bu arada daha verıulecek sahıbınden comda falan fılan cok ornek var ama zamanım yok saygılar

İLAN TARİHLERİNİ HİC DİKKATİNİZİ CEKTİMİ 1 AYLIK TARİHLER ÜSTELİK SATILMIŞ AMA YİNEDE BİZLERİ AYDINLATTINIZ

• malesef arkadaş haklı.. sağlam ve sorunsuzları gerçekten 110-125 lira arasında satıldı.. 150 lira isteyende var ama satamıyor.. tabi satıcı olan sizsiniz.. fiyatı siz belirlersiniz.. birşey diyemem..
  • bendede var 130 lira istiyorum orjinal kulaklık şarj cihazı 2gb sd kart pilide 2-3 gün gidiyor ;)

1.18 fw yükle sorunun düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bendede var 130 lira istiyorum orjinal kulaklık şarj cihazı 2gb sd kart pilide 2-3 gün gidiyor ;)

egerki yüklersem gercekten düzelirmi dokunmatik sorunu kırık catlak filan yok birden kapandı vede dokunmatigi calısan cıhazın dokunmatıgı calışmamaya basladı peki bu wifiyi nerden nasıl yüklerim vede kendim yükleyebilirmiyim biraz bu konuda bana cihazı bilgisayardan bir programla algılama sorununu ortadan kaldırıp acıyorum kullanabiliyorum

• pm
  • pmler cevaplandı satısa devam

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bendede var 130 lira istiyorum orjinal kulaklık şarj cihazı 2gb sd kart pilide 2-3 gün gidiyor ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-hp-kutulu-evrakli-temiz-hp-514-satilik-veya-takaslik-29854951/detay
    üste 40 tl eklerseniz sizinle takas yapabiliriz mümkünse mailden ulaşın

• Satıldımı bilmiyorum ama,bu telefona haksızlık etmeyelim neden piyasası düşük onuda anlamış değilim,winmobile kullandığı içinmi,gps özelliği olduğundanmı,sd kart kullandığındanmı,yoksa qwert klavyeli olupta rahat msj yazıldığındanmı,tonlarca uygulama,program vs.yüklenebildiğindenmi,wifi ile nete rahatça girdiği içinmi,belkide ofis programlarını p.pointi falan kullandığı içinmi yok yok kesin mp3 leri gayet güzel ve sesi hiç bozmadan oynattığı veya divx leri geniş ekranda seyrettirebildiği için de olabilir,belkide kamerası 1.3 e göre bukadar iyi olduğundan piyasası bukadar düşüktür..Markası benq-sıemens diyemi bunlara maruz kalıyor bu teknoloji,bunları yazarken birden halide e.adıvar ın vurun kahpeye romanı geliverdi aklıma.Çok merak ediyorum logosunun bulunduğu yerde ASUS veya SONY yazsa idi akıbeti neolurdu..
  • Hocam kusura bakma ama 2.elde hortlatma görmemişdim.1 sene önceki satışı görünce dayanamdım.Hemde aynı fiyat.Hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.