Şimdi Ara

SATILIK YERLERDE BMW 535

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK BMW 535 ,ORJİNAL BORBET JANTLAR, SUNROOF, ABS, HİDROLİK DİREKSİYON, DERİ KOLTUK, ELEKTRİKLİ KOLTUKLAR. CAMLAR OTOMATİK, 218 HP YERLERDE BİR MAKİNA

• Yerlerde derken ? ayağa mı düşmüş anlayamadım
  • Yerlerde????
    Km? Fiyat? Kaç model?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

Yerlerde derken ? ayağa mı düşmüş anlayamadım

eradnan..koparttın lan beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRKMKZN -- 3 Haziran 2005, 18:05:06 >

• aman yerlerde olan karizmasi olmasin da
  • yerlerde dediği aynen öyle çünkü o çeşit arabalar broadway parasına satılıyo.91 520 ler falan 10 lira civarı.geçen pazarda 94 grand cheroke vardı adam 14 lira yazmış dönüp bakan yok.niye bakalım araba 200.000 de bi arızalansa(ki kesin yapar)14 liranı yer adamın.
    o yüzden eski kasa lüx araçlar para etmiyo
  • adamın niki yerlerde yaw
  • SOLDAKİ TOYOTA VARKEN ONA BAKAN MI VAR HEHEHE
  • bu bizim arkadaşlar arasında kullandığımız bir kelime tarif edeyim alçak ve modifiyeli arabalara bu kelimeyi kullanıyoruz ama senin tarifinde güzel tabi
  • fiyat 11,250 ytl ama pazarlık yapılır arabanın hiç bir sorunu yok herşey çalıyor. motor 200 bini devirmiş ama bi 200 bindaha yapar kullanırsan anlarsın zaten
  • tuuberk kardeş istersen toyotayla bi kalkalım kimin karizma yerlerde oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: yerlerde

tuuberk kardeş istersen toyotayla bi kalkalım kimin karizma yerlerde oluyo

motoruna lafimiz yoktipine dedim ben
    toyotama laf soyletmem tas gibidir kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuuberk -- 6 Haziran 2005, 11:54:08 >
  • bakma ya takılıyorum ama opel astra corsa lara 2 boy fark rahat atıyor. kalkışı bence çok iyi değil ama uzun yolda motor hacmi devreye giriyor.senin toyota standartmı ayrıca görünüşte ne var arabanın canavar gibi
  • henuz peder baglantili oldugu icin tamamen orjinal
    99model 1.3 86hp benimki ama memnunuz yani sifir almistk haala da kullaniyoruz hic problem cikarmadi orjinalinde klima yoktu alir almaz orjinal takildi motorda en ufak bi werimsizlik yapmiyor cok sasirtmisti bizi basta hic kasmiyo arabayi. bu da japon farki diyorum araba 120.000ciwarinda ama en ufak bi sorun ses falan hicbisey yok ilk gunku gibi. eh motor ufak olunca yakit tasarufu da hos memnunuz yani zaten peder accord fln dusunuyo o zaman kalir isalah bu bana, ogrenci adam icin guzel araba
  • benim motor senin motrun tam üç katı büyüklükte benzinide seninkinin 3 katı fazla yutuyo anlıycan ama adranalin herşeye bedel
  • quote:

Orjinalden alıntı: yerlerde

benim motor senin motrun tam üç katı büyüklükte benzinide seninkinin 3 katı fazla yutuyo anlıycan ama adranalin herşeye bedel

ya karsilastirma yapan kim
    senin toyota standrtmi dedin onu cewapladim
    yok benim arabam senin arabani dower fln cocuk diiliz yaw yapmayin bole seyler
  • ŞURDA MUHABBET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ GÜZEL KARDEŞİM
    BİŞEY KIYASLADIĞIMIZ YOK...ALINMA ÜSTÜNE

ÇOCUK DEĞİLİZ TABİ CANIM
    BABAMIZIN ARABASINA BİNİYORUZ
  • akil yasta degil bastadir guzel kardesim! ! ! !

ORNEGINI DE GORDUK SAYENDE..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.