Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Yi Lite + Housing + 32 GB Samsung Evo Plus SD + Kask Bağlantı Aparatları 500 TL Satın Al 24 Ocak 2019 20:43 1 1 Satılık Yi Lite + Housing + 32 GB Samsung Evo Plus SD + Kask Bağlantı Aparatları 500 TL Amazondan 26 Aralık tarihinde elime geçen aksiyon kameramı su geçirmez kabı, Samsung Evo Plus 32gb hafıza kartı ve kask bağlantı aparatlarıyla satmak istiyorum. Kamerayla tek bir gün motorsikletimle eve gelirken kayıt aldım onun dışında evde yatıyor. Satma sebebim çok gereksiz geldi almış olmam bu yüzden satıyorum. Mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Fotoğraf isteyen arkadaşlara da istedikleri fotoğrafı whatsapp yoluyla ulaştırabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli, İzmit Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık The Division 2 AMD Rewards Satılık Yi Lite + Housing + 32 GB Samsung Evo Plus SD + Kask Bağlantı Aparatları 500 TL FİYAT DÜŞTÜ!!! || DELL 7567 I5 7300HQ 4GB GTX 1050 GARANTİLİ God of War Referans İlanı