Şimdi Ara

Satılık4g b Xbox 360 Slim 370 TL / satiş olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Amerikadan aldığım NTSC-U konsolumu kuzenimden gelen slim konsol nedeniyle satıyorum .

SATIŞ süresi SONA ERDİ.

çok şükür iyiki satilmamiş

Cihazın içini açtım 9504 çıktı dvd rom

[simage]
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/1/4112.jpg[/simage]

[simage]
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/1/4138.jpg[/simage]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullalihan -- 18 Haziran 2011; 21:18:30 >

• fiyat yok galiba...
  • vardida arada kalmiş 370 lira fiyat basliga da ekledim.
  • pm
  • kardeşim ben ps3 düşünüyodum ama teklifin çok cazip.birde 4 gb yazmışsın onu tam anlayamadım ps3 lerde minimum 40 gb falan oluyodu heralde.bilgim yetersiz kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbiote

kardeşim ben ps3 düşünüyodum ama teklifin çok cazip.birde 4 gb yazmışsın onu tam anlayamadım ps3 lerde minimum 40 gb falan oluyodu heralde.bilgim yetersiz kusura bakma

4 GB HDD içinde hafıza var.İsterseniz 250 gb hdd alabilirsiniz.
  • quote:

kardeşim ben ps3 düşünüyodum ama teklifin çok cazip.birde 4 gb yazmışsın onu tam anlayamadım ps3 lerde minimum 40 gb falan oluyodu heralde.bilgim yetersiz kusura bakma

o 4 gb save gameler ve bikaç demo indirmek için kullanılabiliyo üstüne ek olarak 20 gb a kadar herhangi bir USB bellek takabilirsin veya 100 liraya 250gb xbox harddisk alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu Ps3 değil. Xbox 360s .
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.