Şimdi Ara

SATILMIŞTIR--ASUS Silent Knight cpu Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    50 ytl dir kutusunda tüm aparatı ile 0533 660 59 59 10:00 18:00 saatleri arası

Intel Core 2 Duo/Pentium4 D/HT/Celeron D uyumu (LGA 775, Soket 478)
    AMD Athlon 64 X2/FX/Sempron uyumu (Soket AM2 ve 939/940)
    610gr ağırlık
    Boyutlar: 115 x 140 x 110mm
    Bakır taban ve yapraklar
    Altı adet ısı borusu
    2200RPM 92mm fan
    Hava akışı 52.25 CFM
    Soğutucunun altı adet ısı borusu var ve bunlar tüm yapraklara değecek şekilde eğimli. Soğutucuda 64-64 ayrılmış 128 yaprak var. Her gruba üç ısı borusu düşüyor. Resimde gördüğünüz üzere ortada 92mm'lik fan bulunuyor. Normalde fan soğutucunun üzerinde yer alır ama Asus fanı ortaya koyarak, fana giren havanın da yapraklara değmesini sağlamış. Bu resimde dikkat çeken bir diğer nokta ise fanın çapının tüm yaprakları kapsayacak kadar geniş olmadığı. Asus mühendislerinin bir bildiği vardır herhalde diyoruz. Fandan bahsetmişken, resimde de gördüğünüz üzere fan üç pinli elektrik bağlantısına sahip. Devri de 2200 ve sabit. Daha esnek fan devir ayarı sunan dört pin tercih edilmediği gibi, kutudan fan devir ayarını değiştirecek bir kontrolcü de çıkmıyor. Fan 2200 devirde sabit dönüyor. Dolayısıyla taktığınız her sistemde ve her koşulda aynı ses düzeyinde çalışıyor. Sessiz mi derseniz evet diyebilirim ama eğer özellikle sessizleştirilmiş bir sisteminiz varsa Silent Knight kendisini belli ediyor. Normal bir sistemde ise kasa gürültüsüne karışacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidonn -- 6 Eylül 2008; 17:33:17 >

• OFF BE NE SOĞUTUCUDRU O İLK CPU FANIM HALA GÖRÜNTÜSÜNE HASTAYIM SÜPER BİR ALET ÖZLEMİŞİM:=)) HAYIRLI SATIŞLAR
  • hayırlı satışlar güzel fan
  • göz koydum..
  • arkadaşlar h.sonu yoktum p.m leri cevaplayamadım pm ler cevaplandı satışa devam
  • asus ta-55 kasam q6600 işlemcim var uyarmı acaba güç 450watt frsby yetermi ?? eger yardıcmıcı olursanız alabilrim
  • kasaya uygundur güç kaynağı ile ilgili herhangibir sorun çıkarmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • poseidoncum nerdesinnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutseda2121

poseidoncum nerdesinnnnnnnnnn

diyarbakırda buldum posedion nu aldım fanı hehe ....

bukadar olur yaww
  • arkadaşlar diyarbakıra geşdim tesadüfen alıcım diyarbakırdan çıktı alan arkadaşıma hayırlı olsun ilginize teşekkürler
  • fan uzun zaman önce elime gecti ama fırsat bulupta tesekkür edemedim
    saol brader sorunsuz teslim aldım

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.