Şimdi Ara

[SATILMISTIR] EVGA GTX 1070 FTW 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILMISTIR] EVGA GTX 1070 FTW 8GB

[SATILMISTIR]

KART FOTOGRAFLARDA GORULDUGU GIBI HAVA SOGUTMALIDIR.

SADECE ISTANBUL ICI DENEYEREK SATIN ALABILICEK KISILERE SATILIKTIR. [Kargo etc yapmayi dusunmuyorum] 

[SATILMISTIR]

Ilk sahibiyim, 22.06.2016 tarihinde Amazon'dan kendim aldim, kutusu ve butun kutu icerigi durmaktadir. 

EK WB sivi sogutma blogu ile 4 tane 480mm radyatoru ve dual D5 pompasi olan bir sistemde kullanilmistir. 

[SATILMISTIR]

Oyun olarak sadece CS:Go ve 1-2 gun yaris simulasyonlarinda kullanilmistir genelde CAD programlari ile kullanilmistir. 

28.07.2020'da Quadro'ya gectigim icin o tarihten beri kullanilmamaktadir. 

[SATILMISTIR]

En son 3-4 ay kadar once 30-40 gun kadar arkadasim tarafindan kullanilmistir.

Isteyen 500TL fark ile EKWB sivi sogutma blogu ve backplate ile alabilir. 

[SATILMISTIR]

Kesinlikle tamir gormemistir. 

Benchmark'lar AMD Ryzen 3700X'li ITX sisteme aittir, hicbir overclock yapilmamistir, benchmarklar 20-22 derecelik bir odada yapildi uzay sistem olarak.

[SATILMISTIR]

Isteyen TeamViewer ustunden baglanip, istedigi benchmarki yapabilir. 

Ekran Karti: 08G-P4-6276-KR

EKWB Sivi Sogutma Blogu: 3831109831755

EKWB Backplate: 3831109831779

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• İyi fiyat, şu an ki ederi bu civarlarda. İyi satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mumi35

İyi fiyat, şu an ki ederi bu civarlarda. İyi satışlar.

hayırlı satışlar olsun msi 1070 gaming x 4250 sattım bilginiz olsun.

• whitelated kullanıcısına yanıt

Siz uçmuşsunuz, 1070'in o paraları etmesi çok zor. 3700 civarı forumda bir çok 1070 var satılmadan bekliyor bunun gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: spintirea

Siz uçmuşsunuz, 1070'in o paraları etmesi çok zor. 3700 civarı forumda bir çok 1070 var satılmadan bekliyor bunun gibi.

o zaman benim şansımdı diyelim :)

• 3200 teklifim var düşünürseniz pm atın.
  • Tkp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Evga Gtx 1070 FTW
    7 yıl önce açıldı
    EVGA GTX 970 FTW
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatlara sayılıyorsa cidden çok iyi. 2 ay max 5 ay sonra ederi 1000 den yukarı olmaz, rtx 3000 serisi gelemedi bi silikon sıkıntısı yüzünden
  • hayaller ve hayatlar dostum. Bitcoin bu şekilde yükselmeye devam edip , miningciler kartlara çöktükçe şu kartın ederi 3000 altına gelmez

• volkitheking V kullanıcısına yanıt
    Miningciler de birşey yapamaz silikon sıkıntısı düzelirse bu 3000 4000 e gtx1070 satanlar 900 liraya zor okutur kartı. Düzgün fiyat verdim küfür yer oldum. Kendi ekran kartımı satmasaydım keşke. Bekleyelim bakalım alıcı var mı var tasarımıdır şeyidir acil lazımdır tabi alırlar ama 2060 felan alırlar 1070 e bakmazlar bence bu fiyata yeni nesil olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 15 Mart 2021; 2:17:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.