Şimdi Ara

\\Satılmıştır//LOGITECH DRIVING FORCE GT- Piyasadaki EN iyi 2.ci direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Piyasadaki en iyi ikinci direksiyon olan LOGITECH DRIVING FORCE GT (G25'den sonra) ile ister bilgisayarınızdaki yarış oyunlarıyla isterseniz de PlayStation3 ve PlayStation2 deki yarış oyunlarıyla sorunsuz çalışmaktadır. Üründeki titreşimle gerçekten oyundaki arabayı kullandığınızı anlayacaksınız. Ürün piyasadaki kötü ürünler gibi 180 derece değil tam 900 derece(2,5 tur) dönme kapasitesine sahiptir. Resmi olarak PS3 Gran Turismo direksiyonudur. Logitech sitesi

Ürünü 2 kere kullandım sadece kullandığım oyunlarda PC Grid Race ve PS3 Gran Turismo 5. Eğer araba yarışı tutkunuysanız bu direksiyon bu fiyata alınabilecek en iyi direksiyon zaten burdaki ilanlara bakanlar araştırdıkları için daha fazla anlatmama gerek yok

İşlerimin yoğunluğundan ve oyun oynadığım laptopın çalınmasından dolayı ürünü satışa çıkardım.
    Sıfır (0) `ından zerre farkı yoktur. Garantisiyle içinden çıkan poşetine dahi tüm malzemeleriyle bu ürüne çok daha avantajlı sahip olabilirsiniz. (Kendi eklediğim resimlerle ürünün ne derece temiz ve sıfırından hiçbir farkının olmadığını göreceksiniz)

Özellikle Ankara için elden teslim etmeyi düşünüyorum böylece hem güven hemde sorunsuz alışveriş olmasını sağlayarak
    ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ:

• 2.5 direksiyon dönüşü (900 derece)
    • Direksiyondan vites değiştirme özelliği (Formula direksiyonları gibi)
    • Vites topuzundan da vites değiştirme
    • Sıralı vites çubuğu ve tepkili gaz ver fren pedalları
    • 24 pozisyonlu ayarlanabilir düğme
    • 33cm konforlu lastik direksiyon
    • Özel bir gerçek zamanlı ayar kadranı
    • Popüler oyunlar için kişisel ayar özelliği
    • GRAN TURISMO oyununun resmi direksiyonudur.

Ürünün gittigidiyor ve sahibinden de de ilanları mevcuttur.
    İstediğim fiyat 200 TL 'dir pazarlık adettendir o yüzden bir miktar indirim yapabilirm fiyatta. Sormak istediğiniz her türlü soru için lütfen pm'den ulaşın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skorm -- 3 Nisan 2010; 16:56:16 >

• güncel
  • direksiyon tarafımdan alınıştır. çok nazik bir arkadaş. ilgisi için teşekkür ediyorum. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

direksiyon tarafımdan alınıştır. çok nazik bir arkadaş. ilgisi için teşekkür ediyorum. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

eyw hocam saolasın, sana da ürünlerinde iyi satışlar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.