Şimdi Ara

SATILMIŞTIR !!! SIFIR AYARINDA PS4 PRO (ARALIK 2017 TARİHİNDE ALINMIŞTIR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
5.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NoExx

Ben bunun aralik ayinda aldigimi ispatlarsam ne yapicaksin ?? 1 yilliktir diye yalanlar savuruyosun ben ispatlicam ama sende defolup gitceksin kabul mu cocuk ??

Aslan parçası aynı resmi atıp tarihle hala bir şeyler kanıtlama derdindesin. Anlamıyorum seni bir türlü ben. Bana bir yıl garantili diyorsun cihaz için, ee bu garanti 2 yıllık oluyor zaten. Diyorsan amazon garantisi bu o yüzden 1 yıl diyorum diye, öyle bi dünya yok burada servis bakmıyor kardeşim amazon ürünlerine. Ben sen garantisi bir yıl kaldı diyorsun diye kullanılmış cihaz diyorum.

Ayrıca o resim senin yalancı birisi olduğunu da kanıtlıyor nasıl hala gocunmadan atabiliyorsun anlamıyorum ya. İşine gelmeyince ":D:D" , işine gelince "tarihi kanıtlarım."

Sen önce yalan söylediğini ve bir yalancı olduğunu kabullen aslan parçası.

Son olarak referanslık bir durumum yok çünkü burada bir satış işi ile uğraşmıyorum ama uzun yıllardır forumdayım. Zamanında 5s telefonumuda, 7 plus 128 ide, Iphone X ide, Playstationlarımı ve bilimum bir çok eşyamı buradan aldım. Benim kanıtlayacak bir şeyim yok senin var. O yüzden zılamayı kes. Benim konuma gelip ağlayan sendin; ben senin yalancı olduğunu konuna gelip yazmadım çünkü umrumda değilsin. Ama şansını zorlarsan yapacak birşey kalmıyor işte. Şimdi acınası hayatında başarılar artık vaktimi çalmayı kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bera336 kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahahah artik sana gulucem hep

• quote:

Hahahahahahahah artik sana gulucem hep

Başka bir şey yapamazsın zaten. Hadi kaybol şimdi.

• bera336 kullanıcısına yanıt
    Hhahahahh

• Yorumlari okudum 7116 seriyse zaten bendede var yilbasinda cikan eski olmasinin imkani yok en baba 4 aylik cihazdir

• quote:

1500 liraya bulursanız lütfen banada haber verin bende alıyım .yedekte dursun
    1500 e vermediniz satılmadı sizde fiyatı 1500 TL yapmışsınız. Şuan Türkiye garantili 1400 - 1500 TL ye PS4 Pro lar satılıyor.
  • trust88 kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada fiyatı 1849 TL
    Vatan Bilgisayar Fiyatı 1899 TL

1500 TL ye satılmazsa kendim kullanırım hocam sıkıntı yok
  • Garantisi bu konu altında bitecek başka bir cihaz daha
    Ocaktan beri satış bekliyor(daha evvel de olabilir bilmiyorum)
    Kalan garanti için de sayaç eklerseniz herkes bilgi sahibi olur.Zira artık ana mesajda yazdığı gibi bu cihazın 1 yıl garantisi yok.

Fiyatınız için fikrimi söyleyim.Türkiye garantili olsa 1500 haklı fiyattı.
    Forum da bir arkadaştan sıfır kapalı kutu kargo dahil 1550 tl fiyat aldım.Güvenemedim ve önce kargo sonra havale istedim uygun düşmedi dolayısıyla alamadım.Ana başlıkta dikkat ederseniz birçok kişi "ereneren'den arta kaldığı kadarıyla" ps4 pro arıyor.(Ben de dahil)

İyi satışlar
  • Amazon'da 1 tb modeli şu anki kurla 1496 TL'a geliyor. Yanında oyun ile beraber 1400e düşünürüm almayı.
  • |Deidara| kullanıcısına yanıt
    Hangi amazonda 1496 tl ye geliyor bana link atarmisiniz lutfen

• İstanbul da elden alma şansım varsa 1450 verebilirim düşünürseniz görüşelim 0555 366 55 03

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ereneren E kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşamıyorum malesef
  • |Deidara| kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ortaya bir iddaa Attı ve hala Link Yollaması bekleniyor
  • quote:

Arkadaş ortaya bir iddaa Attı ve hala Link Yollaması bekleniyor
    Sanırım aşağıdakini söylüyor hocam.

https://www.amazon.com/PlayStation-4-Pro-1TB-Console/dp/B01LOP8EZC/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Sanırım aşağıdakini söylüyor hocam.

https://www.amazon.com/PlayStation-4-Pro-1TB-Console/dp/B01LOP8EZC/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

Alıntıları Göster
    Sorry, this item can't be shipped to your selected address

• SATILMIŞTIR HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.