Şimdi Ara

SATILMIŞTIR !!! SIFIR AYARINDA PS4 PRO (ARALIK 2017 TARİHİNDE ALINMIŞTIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
5.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • . Cihaz sifir ayarindadir hic bir cizik yoktur .

AMAZONDAN ALINMISTIR 1 YIL GARANTILI CIHAZDIR

KARGO ALICIYA AİTTİR.

CUH 7116B SERİSİDİR YANİ SON ÇIKAN SERİDİR .

Fiyat olarak 1500 TL dir

1499 TL Bile Olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoExx -- 23 Mayıs 2018; 18:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500 düşünürseniz görüşelim 0555 366 55 03

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ereneren E kullanıcısına yanıt
    1500 liraya bulursanız lütfen banada haber verin bende alıyım .yedekte dursun
  • dün sony garantilisi 1769 tl idi.100 puan ve 25 tl anlık indirim ile 1645e geliyordu.

Uygun bir indirim ile alınabilir.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 26 Ocak 2018; 20:30:2 >
  • Yorumunuz için Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Yorumunuz için Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

1500 liraya bulursanız lütfen banada haber verin bende alıyım .yedekte dursun

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben 1500 teklif ettiğimde yanında 2 oyun vardı...Şu anda bu fiyatı vermem

Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ereneren E kullanıcısına yanıt
    zaten 1500 satarsam oyunsuz satarım . satılmazsa kendim oynarım .
  • Daha ne indirim yapicak adam deahfucker olmanın anlamı yok almicaksaniz yorum atmayin

• Dh official ölücüsü ereneren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Dh official ölücüsü ereneren

Kardeşim sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün 2 gündür yazdığına gülüyorum

• Sağolasın dostum :)

Bu arada arkadaşın verdiği fiyat iyi. Ufak pazarlık payını da ciddi alıcılara bırakabilir. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Dh official ölücüsü ereneren

Bu adam hala yaşıyorya bu forumda demekki kazanıyorki hala burda.
  • Bu şahıs bir yalancıdır. Kendi kendisini ifşa eden bir yalancı hemde. Sıfır gibi en az 10 saat kullanılmış sözüne itibar etmeyiniz. Cihaz bir yıl boyunca muhtemelen aralıksız kullanıldı. Ayrıca sattığı makina, oyunsuz fifa 18 bundle.

• quote:

Orijinalden alıntı: bera336

Bu şahıs bir yalancıdır. Kendi kendisini ifşa eden bir yalancı hemde. Sıfır gibi en az 10 saat kullanılmış sözüne itibar etmeyiniz. Cihaz bir yıl boyunca muhtemelen aralıksız kullanıldı. Ayrıca sattığı makina, oyunsuz fifa 18 bundle.

Kardeşim sahtekar dediğin şahıs hangisidir ve neden sahtekardır onu da açıklarsan herkes bilgi sahibi olur. Ortaya bir laf atıp insanların beynini bulandırma. Bildiğin bir şey varsa yaz.
  • https://forum.donanimhaber.com/alinik-ps4-pro--130845388-2#131484300 Arkdaşların sıkıntıları şurda başlıyor. Asıl mesele neyse artık.
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar referanslarimiza bakarak kimin sahtekar ve yalanci oldugunu kolaylikla anlayabilir satin alindigi tarih aralik 2017 tarihidir . Simdi rezil etmesini bilirim bu cocugu ama uzatmak istemiyorum birakalimda kendi kum’unda oyun oynasin

• bera336 kullanıcısına yanıt
    Ben bunun aralik ayinda aldigimi ispatlarsam ne yapicaksin ?? 1 yilliktir diye yalanlar savuruyosun ben ispatlicam ama sende defolup gitceksin kabul mu cocuk ??

• quote:

Orijinalden alıntı: shinji mikami

quote:

Orijinalden alıntı: bera336

Bu şahıs bir yalancıdır. Kendi kendisini ifşa eden bir yalancı hemde. Sıfır gibi en az 10 saat kullanılmış sözüne itibar etmeyiniz. Cihaz bir yıl boyunca muhtemelen aralıksız kullanıldı. Ayrıca sattığı makina, oyunsuz fifa 18 bundle.

Kardeşim sahtekar dediğin şahıs hangisidir ve neden sahtekardır onu da açıklarsan herkes bilgi sahibi olur. Ortaya bir laf atıp insanların beynini bulandırma. Bildiğin bir şey varsa yaz.

Tabi yapayım. Kendisine özel mesaj yolu ile ulaştım ve cihazı indirimden aldığını bildiğimi, eğer fiyatta oynama yaparsa hemen ücretini geçebileceğimi belirttim. Şahıs bana cihazı indirimle almadığını be 400sterline aldığını dolayısıyla imdirim yapamayacağını belirtti. Zaten orada bir sorun olduğunu anlaım çünkü cihaz hiçbir zaman 400 sterline satılmadı. Daha sonrasında kendi attığı resimle aslında cihazı 200e aldığını, yani müşterisine yalan söyleyen bir satıcı olduğu ortaya çıkıyor. Ek olarak cihazın yanında gelen oyun ise oynanıp takaslanmış. Söylediği gibi 3-10 saat arası oynanma gibi de bir durum yoktur olamaz. Ayrıca lavbali ve özel mesaj ile argo konuşmayı seven birisi. Kısacası kalitesiz bir insan.

• Ayrıca bu arada eğer bana söylediğiniz cihaz ile burada sattığınız cihaz farklı ise belirtin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.