Şimdi Ara

Satın Al tuşuna basmadan önce bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa: AeroCool VX-R LE 730W Plus Super Mid-Tower Kasa - 170,10$+KDV - 363,30 TL
    Güç Kaynağı:
    İşlemci: AMD FX-8120 Bulldozer AM3+ 16MB 3.1GHz Sekiz Çekirdekli İşlemci - 249$+KDV - 531,81 TL
    İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Pico Intel / AMD Uyumlu 92mm PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu - 19,95$+KDV - 42,61 TL
    Anakart: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart - 140,30$+KDV - 299,65 TL
    Bellek: Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G) - 27,50$+KDV - 58,73 TL
    Ekran Kartı:
    HDD: WD Caviar Green 1 TB IntelliPower 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD10EARX) - 134,20$+KDV - 286,62 TL
    Optik Sürücü: SAMSUNG SH-S222AB Sata Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) - 23$+KDV - 49,12 TL
    Fare: A4 Tech G7-200 Kablosuz Nano Optik Mouse USB (Gri) - 12,88$+KDV - 27,51 TL
    Klave+Fare:
    Monitör: LG W2243S-PF 21.5" 5ms Full HD Wide Screen Lcd Monitör - 147,62$+KDV - 315,29 TL
    Hoparlör: Creative A40 1.6W 1+1 USB Hoparlör - 12,35$+KDV - 26,38 TL
    Kamera (Webcam):
    Kulaklık: A4 Tech HS7P Mikrofonlu Kulaklık - 11,90$+KDV - 25,42 TL

Elimde ekran kardı hd6950 var.
    Bi tavsiyeniz var mı? Bütçeyi de daha fazla yükseltemiyorum.

• Herşeyin en iyisini yazmışsın zaten fakat 360 liralık kasaya gerek yok bence 200 liraya çok güsel kasalar var ayrıca bu sisteme hoperlör olarak en azından 2+1 logitech almalısın .....
  • 8 cekirdek oyun icin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

8 cekirdek oyun icin mi?
    oyun genel kullanım ve programlama icin hocam
  • quote:

8 cekirdek oyun icin mi?
    Elinizde HDD yoksa WD10EARX'e sistem kurmanızı tavsiye etmem kolay hasar görebiliyorlar.

Ayrıca sadece oyun içinse 8 çekirdek gereksiz.

Seçtiğiniz kasa kalitesiz içindeki power tartışmasız kalitesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meanyack

oyun genel kullanım ve programlama icin hocam

Kodladiginiz programlar 8 cekirdegi de etkin olarak kullanabiliyor mu?
  • quote:

8 cekirdek oyun icin mi?
    8120 nin fiyatı dert bence. i5 2500k 477 TL den başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Herşeyin en iyisini yazmışsın zaten fakat 360 liralık kasaya gerek yok bence 200 liraya çok güsel kasalar var ayrıca bu sisteme hoperlör olarak en azından 2+1 logitech almalısın .....

Teknobiyotik 700+ ustu bir guc kaynagi istedi ben de ona gore bir guc kaynagi olan kasa sectim yoksa kasaya para baymak cok zoruma gidiyor :(
  • quote:

quote:

Herşeyin en iyisini yazmışsın zaten fakat 360 liralık kasaya gerek yok bence 200 liraya çok güsel kasalar var ayrıca bu sisteme hoperlör olarak en azından 2+1 logitech almalısın .....

Teknobiyotik 700+ ustu bir guc kaynagi istedi ben de ona gore bir guc kaynagi olan kasa sectim yoksa kasaya para baymak cok zoruma gidiyor :(

Sen boşver onu Aopen nagas 550w yeter her türlü psu da kalitelidir
  • quote:

quote:

quote:

Aopen? Nagas? Biri 6950 mi dedi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-high-power-600w-guc-kaynakli-kasa.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-rc-692-gx-650w-80-plus-guc-kaynakli-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-precision-ps06-seasonic-650w-pencereli-mid-tower-kasa.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-seasonic-650w-guc-kaynakli-mid-tower-siyah-kasa.html

Fazla teknobiyotik oldu gören de beni çalışan sanacak

• Sistem olmamis dostum 8 cekirdek filan gereksiz yazdigin programlar 8 cekirdegi kullaniyor mu diye sordum cevap vermedin daha ne yapayim?
  • quote:

Sistem olmamis dostum 8 cekirdek filan gereksiz yazdigin programlar 8 cekirdegi kullaniyor mu diye sordum cevap vermedin daha ne yapayim?
    kusura bakmayin kasa muhabbetlerinin arasinda unuttum. gerekli olup olmadigi hakkinda kesin birsey diyemem.
    fakat intel almayacagim cunku bir yerde okuduguma gore intel icin ekran kartini da nvidia secmem gerek (daha etkili calismasi icin).
    o yuzden sistemi bozup tekrar yapmam gerek ve yeni bir ekran karti anakart vb secmem gerekecek :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anlamadim, biraz daha açsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz88

kusura bakmayin kasa muhabbetlerinin arasinda unuttum. gerekli olup olmadigi hakkinda kesin birsey diyemem.
    fakat intel almayacagim cunku bir yerde okuduguma gore intel icin ekran kartini da nvidia secmem gerek (daha etkili calismasi icin).
    o yuzden sistemi bozup tekrar yapmam gerek ve yeni bir ekran karti anakart vb secmem gerekecek :(

Alıntıları Göster
    O zaman ben yazayım siz okuyun. Öyle bir şey yok

Tam bütçenizi belirtin ona göre bir sistem tavsiyesi yapılır. Ekran kartınız halihazırda gayet güzel bir kart var zaten burdan sonrası kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 30 Ocak 2012; 13:04:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Tam bütçenizi belirtin ona göre bir sistem tavsiyesi yapılır. Ekran kartınız halihazırda gayet güzel bir kart var zaten burdan sonrası kolay.

o zaman 1850tl diyorum hocam ben daha iyi bir sistem yazamadim maalesef. Yalniz su var hdd ve ram icin kasmaya gerek yok onlara daha sonraki aylarda ekleme yapabilirim. Bunu da goz onunde bulunduralim :)
  • quote:

quote:

o zaman 1850tl diyorum hocam ben daha iyi bir sistem yazamadim maalesef. Yalniz su var hdd ve ram icin kasmaya gerek yok onlara daha sonraki aylarda ekleme yapabilirim. Bunu da goz onunde bulunduralim :)

Alıntıları Göster

Ramlerin yanına ileride lazım olursa bir 4gb daha ekleyebilirsiniz.

• quote:

hocam sistem icin cok tesekkur ederim fiyat olarak da sistem olarak da cok guzel. fakat i5'e icim sinmedi. ekran karti amd oldugu icin islemciyi de amd yapmak istiyorum. maksadim parcalar uyumlu olsun. buna gore bir tavsiyen olursa cok sevinirim.
  • quote:

quote:

hocam sistem icin cok tesekkur ederim fiyat olarak da sistem olarak da cok guzel. fakat i5'e icim sinmedi. ekran karti amd oldugu icin islemciyi de amd yapmak istiyorum. maksadim parcalar uyumlu olsun. buna gore bir tavsiyen olursa cok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Bir de böyle deneyin o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.