Şimdi Ara

Satın Alma işlemi Tamamlanamadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne mağazadan ne de oyun içi bir şey satın alamıyorum kartı 2 kez tanıttım kabul etti bankadan mesaj geldi 4.5 TL itunes ile ilgili (para çekilmedi iki seferde provizyonda da gözükmüyorr neden olabilir) bu hata apple ile iletişime geçin diyor. Acil 7 saat içinde halletmem lazım napabilirim para var kartta ödenmemiş borç yok, mağazadan ücretsiz uygulama falan indirebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 3 Aralık 2017; 20:36:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Satın Alma İşleminiz Tamamlanamadı: Çözümler

Çevrimiçi satın alma işleminizi tamamlayamadıysanız, endişelenmeyin. Bu yaygın bir sorundur ve kolayca çözülebilir. Bazı olası nedenleri ve çözümlerini aşağıda bulabilirsiniz:

• Ödeme Bilgilerinde Hata: Ödeme bilgilerinizde, kart numaranız, son kullanma tarihiniz veya güvenlik kodunuzda bir hata olabilir. Lütfen bilgileri tekrar kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun.

• Hesap Sorunları: Hesabınızda askıya alma veya başka bir sorun olabilir. Hesabınızın durumunu kontrol edin ve sorunları gidermek için müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

• Cihaz Uyumluluğu: Kullandığınız cihaz, çevrimiçi mağazayla uyumlu olmayabilir. Farklı bir cihaz veya tarayıcı kullanmayı deneyin.

• Güvenlik Ayarları: Güvenlik ayarlarınız, satın alma işlemlerini engelliyor olabilir. Ayarlarınızı gözden geçirin ve gerekirse bunları ayarlayın.

• İnternet Bağlantısı Sorunları: İnternet bağlantınız istikrarlı olmayabilir veya güvenli olmayabilir. Güçlü ve güvenli bir ağa bağlı olduğunuzdan emin olun.

• Mağaza Bakımı: Çevrimiçi mağaza bakımda olabilir veya geçici bir kesinti yaşıyor olabilir. Daha sonra tekrar deneyin veya mağazanın sosyal medya hesaplarını kontrol ederek bakım bilgilerini alın.

Yukarıdaki çözümlerden hiçbiri işe yaramazsa, müşteri hizmetlerine ulaşarak sorunu daha ayrıntılı olarak açıklayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kartınızın içinde en az 1 tl olması gerekiyor

Ayrıca önceden ücretli bir uygulamayı veya oyunu satın aldıysanız ve karttan o ücreti çekemediysr bu uyarıyı verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Son aldığım şeyi çekmiş başka kart kayıtlı idi, tarihi geçti onun şimdi ekleyemiyorum hocam, birimde 1.5 tl var bi kartta banka kartı 300 tl var olmuyor yine nasıl halledicem peki

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Son aldığım şeyi çekmiş başka kart kayıtlı idi, tarihi geçti onun şimdi ekleyemiyorum hocam, birimde 1.5 tl var bi kartta banka kartı 300 tl var olmuyor yine nasıl halledicem peki

banka kartı , yani maaş kartı gibi bir kart ise onu ekleyemezsiniz zaten hocam , kredi kartı varsa onu eklemeniz gerekiyor. Eklediğiniz zaman eğer app store da bir borcunuz varsa onu o karttan çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 3 Aralık 2017; 13:31:21 >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.5 lira çekiyormış karttan o yüzden ollmamış teşekkür ettim ben de 1 lira çekiyor diye başka sıkıntı var sanıyordum

• quote:

Hocam 4.5 lira çekiyormış karttan o yüzden ollmamış teşekkür ettim ben de 1 lira çekiyor diye başka sıkıntı var sanıyordum

Normalde 1 tl çekmesi lazım demekki ödemediğiniz uygulama ücreti varmış:)

Rica ederim , çözüldüyse sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Hocam şimdide satın alma işleminiz tamamlanamadı diyor, neden olabilir? Kartta para var 0.59 tl lik bir şeyi bile alamıyorum mağazan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şimdide satın alma işleminiz tamamlanamadı diyor, neden olabilir? Kartta para var 0.59 tl lik bir şeyi bile alamıyorum mağazan

itunes programında kullanıcı girişi yapın sonra kullanıcı sekmesinde satın alma geçmişinizi görebildiğiniz bir ekran var oradan bir bakın ödemediğiniz bir şey var mı diye ?

Büyük ihtimal ödemeniz gereken bir şey var .

• quote:

quote:

quote:

quote:

itunes programında kullanıcı girişi yapın sonra kullanıcı sekmesinde satın alma geçmişinizi görebildiğiniz bir ekran var oradan bir bakın ödemediğiniz bir şey var mı diye ?

Büyük ihtimal ödemeniz gereken bir şey var .

Satın Alma işlemi Tamamlanamadı ?

hocam son satın alınma 3 aralık diyor ama bi şey almadım bu gün, son aldığımda buydu bunu çekmişti karttan

• Yine oyunla ilgili bir şey alacağımda 8 saat içinde halletmem lazım desteğe baktım arayın diyor ptesi 9 da o zamana teklif bitmiş oluyor canlı destek falan yok mu apple la ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.