Merhaba arkadaşlar. Konuyu, bir arkadaşımın ricası üzerine açıyorum. Yazacaklarını aynen iletiyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar Selamlar,
Youtubeda, satırarası diye bir kitap topluluğu var. Ayda 2 kitap okuyup, yorumluyorlar. Yayınlarını hem youtube'da video olarak, hem de podcast yayını olarak paylaşıyorlar. Kitaplarla ilgili notlarını paylaştıkları bir blog, twitter ve instagram hesapları vs. de var. Okunacak kitapları bazen twitter oylamasıyla belirliyorlar. Daha önce okudukları kitaplardan örnek vermek gerekirse; Hayvanlardan Tanrılara Saphiens - Yuval Noah Harari, Sineklerin Tanrısı - William Golding, Mülksüzler - Ursula K. Le Guin, Satranç - Stefan Zweig, Anayurt Oteli - Yusuf Atılgan.
Ben de bir süredir beraber okumalara katılıyorum keyifli oluyor. Hem kitap okumak için bir motivasyon oluyor hem de aynı kitap üzerine farklı insanların yorumlarını duymak kitabı daha iyi anlamamı sağlıyor. Ayrıca telegram grubunda da bazen baya iyi sohbetler dönebiliyor. Sizlerden de okumalara, telegram grubuna katılmak isteyen olursa eğer, altta ilgili linkleri paylaşıyorum. Bekleriz :)