Şimdi Ara

Satış Ortaklığı Sistemi Blogu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sizlere Satış ortaklığı sistemlerini tanıtan blogumu tanıtmak istiyorum. Yeni bir blog. Şimdilik sadece LinkShare satış ortaklığını tanıtan bir yazım var. İleride geliştirmeyi düşünüyorum. Türkiye'de ve dünyada affiliate sitelerinin tanıtımını yapmayı düşünüyorum.
    Bu arada LinkShare Affiliate hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum:
    Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere dünyada en geniş ürün yelpazesine ve üyeye sahip satış ortaklığı sistemlerinden biridir. Rakuten Grup içerisinde hizmet veren bir online ürün ve hizmet satış ve satış ortaklığı sistemidir.Türkiye'de çok fazla bilinmemesine rağmen Amerika ve Avrupa'da çok iyi bilinen bir affiliate sitesidir.

LinkShare'de ürün yelpazesi oldukça geniştir. Başlıca kategorileri şu şekilde sıralayabiliriz:

Oto: Oto aksesuarları, Otomobil, Oto kiralama...
    İş ve Kariyer: Büro malzemeleri, istihdam, kariyer, emlak...
    Giyim: Bay ve bayan aksesuarları, çocuk giyim, takı, erkek ve kadın giyim...
    Bilgisayar ve Elektronik: Her türlü bilgisayar ve elektronik aletler, bilgisayar donanım ve yazılımları...
    Market: Giyim, hediyeler, ev aksesuarları, mutfak eşyaları, bahçe malzemeleri, takı malzemeleri...
    Eğlence: Kitap, dergi, magazin, müzik, videolar...
    Aile: Bebek ürünleri, Eğitim, eğlence, evcil hayvanlar...
    Finansal Hizmetler: Bankacılık, ticaret, kredi kartları, krediler...
    Yiyecek, İçecek: Her türlü yiyecek ve içecek grubu, şekerlemeler, gurme, çiçek...
    Oyunlar ve Oyuncaklar: Çocuk, eğitim, elektronik oyuncaklar...
    Hediye ve Çiçek: Çiçek, hediye, tebrik kartları...
    Sağlık ve Güzellik Ürünleri: Banyo/vücut, kozmetik, tıbbi sarf malzemeleri, tıbbi hizmetler, reçete, vitaminler...
    Hobiler: Sanat, müzayede, kolleksiyon...
    Ev ve Yaşam: Ev dekorasyonu, yatak/banyo, bahçe, ev bakım ürünleri, mutfak...
    İnternet ve Online Hizmetler: Program geliştirme, bilgisayar programları, hosting hizmetleri...
    Yetişkin Kategorisi: Giyim, kitap, eğlence...
    Ofis: Ofis ekipmanları, sarf malzemeleri...
    Spor ve Fitness: Spor giyim, spor malzemeleri, sağlık ürünleri, spor tesisleri...
    Telekomünikasyon: Telekomünikasyon ekipmanları, kablolu ve kablosuz ağlar ve hizmetler...
    Seyahat: Havayolu, uçak bileti, araba kiralama, komple tatil paketleri, otel rezervasyon, konaklama...
    Gördüğünüz gibi; LinkShare'de yok, yok gibi...

LinkShare'in satış ortaklığı sayfası da oldukça kullanışlı ve size reklam ve pazarlama konusunda geniş seçenekler sunan bir özelliğe sahip... Örneğin satış ortağı olduğunuz sitede herhangi bir ürünün tanıtımını yapıp, alıcıyı o sayfaya yönlendirebilirsiniz. Bu konuda LinkShare'in deep linking, yani derin bağlantı özelliğini kullanabilirsiniz. Bunun haricinde yine her tanıtımının yapılmasını isteyen şirketin kendi özel sayfasında program ayrıntıları, reklam bilgileri(kategori,firma adı,mail adresi, gerçek adresi gibi...), teklifler(komisyon oranları), bağlantı türleri(banner reklam seçenekleri, text ve mail bağlantı özellikleri, bireysel seçenekler,afişler ve görüntüler...), kuponlar, hediye kartları, ürünün uluslararası satışının mümkün olup-olmadığı, mobil tracking bölümleri bulunmaktadır. Blogumu ziyaret etmek için buraya tıklayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clickhabercom -- 24 Ekim 2013; 22:31:02 >

• en iyi satış ortaklığı sitesi bence zanox okuyabilirsiniz . bence ileride adsenci geçer o kadar net!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.