RB 3364 014/51 5917 RAY-BAN GÜNEŞ 420,00 TL 210 TL
hocam bu gözlüğü bugün carousel'de gözlükçüde sordum.nakit 280 liraya bırakırız dediler.yani yazdığınız gibi arada fazla bir fiyat farkı yok.üstelik sorduğum yer carousel.belki kadıköy'de falan daha da ucuza bulunabilir.
gelen pm lerin %80 i ürünler orjinal mi değil mi sorun çıkar mı tarzı olduğu için bu açıklamayı yapıyorum. alacağınız gözlükler forum kuralları çerçevesinde adını veremediğim yerel bir parekende mağazasından temin edilecektir. yani listedeki markaların resmi satıcısıdır. ürün de faturalı garantili olarak gönderilecektir. son bir söz olarak piyasada bunlardan daha ucuza bulabileceğinizi zannetmiyorum..
Listede görünmüyor ama Ray-ban 3359/004-82 modelini temin edebilir misin?
Ray ban 3359/004-71 modeli mevcut cam rengi siyah olan
Teşekkürler ama 004-82 veya 004-9A modelini düşünüyorum. Bu arada ray-ban almayı düşünüpte jubuyup'un verdiği listede beğendiği model olanlar bu fırsatı kaçırmasın. Ben aradığım modelleri Ankara'daki gözlükçülerde minimum (%40 indirimli olarak) 340-350 YTL civarına bulabildim. Onlarca gözlükçüden fiyat aldım ama %50 indirim yapan yer bulamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: SwordsMan
Bu arada ray-ban almayı düşünüpte jubuyup'un verdiği listede beğendiği model olanlar bu fırsatı kaçırmasın. Ben aradığım modelleri Ankara'daki gözlükçülerde minimum (%40 indirimli olarak) 340-350 YTL civarına bulabildim. Onlarca gözlükçüden fiyat aldım ama %50 indirim yapan yer bulamadım.
gerçekten de bu fiyatlara bulabileceğiniz bir yer olduğunu zannetmiyorum. kısa bir süre sonra yurtdışına çıkacağım için kampanyayı bitirmek zorunda kalacağım. o yüzden almak isteyen arkadaşlar hızlı olursa beğendikleri modelleri çok uygun fiyatlara alabilirler..
aman benim gözlük bi gelsinde ondan sonra yurtdışına çık
quote:
Orjinalden alıntı: ssesli
aman benim gözlük bi gelsinde ondan sonra yurtdışına çık
Gözlük eline ulaştığında yorumlarını bekliyoruz arkadaşımm
merhaba,
Az evvel gözlüğü MNG kargodan teslim aldım. Kutu gayet güzeldi. Öncelikle Jubujup arkadışıma teşekkür ediyorum. Kendi yapmış oldukları kutunun içi şöyleydi,
Gözlüğün orjinal kutusunun içinde, gözlük ve temzileme bezi Ayrıca gözlük temizleme spreyi, gözlük ipi, onaylı garanti belgesi ve fişi.
mağazanın ismi belli ama arkadaşımın da ialnında belirttiği için buraya yazmıyorum
ürünün üzerinde kesinlikle hiçbir problem yok ve orjinal ürün. Kesinlikle güvenerek alışveriş yapabilirsiniz. Benden tam 10 puan aldı.
benim eşime aldığım Donato Ricci 1717 gözlüğe fethiyede adam 375 ytl dedi, pein olursa ne olur dediğimde 10 ytl daha inerim dedi. Ertesi gün burada bu ilanı görünce şok oldum çünkü liste fiyatı 280, kampanya fiyatı 140 ytl idi. Mağazaya söyleyince kendisinin bile bu fiyata almadığını imkansız olduğunu ama istersem 250 ytl den alabileceğimi söyledi. 10 ytl den fazla inemem diyen adam birden 125 ytl indi ... Bende almayıp buradan aldım ve en az 110 ytl kar ım oldu.
Size de tavsiye ederim, teşekkürler Jubujup
ssesli arkadaşımızın ürününü iyi günlerde kullanmasını diliyoruz..
arkadaşlar mağazayla simultane olarak çalıştığımız için bazı modeller listede veya stokta görünmeyebiliyor. eğer listede bulamadığınız bir model varsa pm ile ulaşın. ben de üretici firmadan temin edip edemeyeceğimizi kontrol edeyim..