Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

Sizden alışveriş yapmayı düşünüyorum fakat havale konusunda biraz bilgi verebilir misiniz? En az işlem ücretiyle nasıl halledebiliriz? Çok fazla işlem ücreti vermek istemiyorum havale için de. Bir de hangi bankayla çalışıyorsunuz acaba?

Soruma cevap alamadım. Fark etmediniz galiba.

pm olarak cevapladım ama sanırım ulaşmadı. ykb iş bankası ve hsbc de hesaplarımız var. eğer eft yaparsanız (ki satın alan arkadaş da öyle yaptı) ortalama 1.5-2 ytl işlem ücreti ödüyorsunuz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selamlar iyi çalışmalar RB 3183 004/9A 6315 satın almak istiyorum yardımcı olur musunuz..
  • elinizde prada 68hs modeli var mı acaba?
  • RB 4087 601/8G 0128 modeli için acil pm atıldı.
  • hayırlı satıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SİLKROAD_TR

hayırlı satıslar

sağolun..

• İlanı baltalamak istemem fakat birşey gördüm eklemek istedim

İsterseniz gözlüğü ferre den alın d&g den alın .Eğer gözlükte kaplama yoksa hiçbir işe yaramaz hava atmaktan başka. Markası bilmem neyi önemli değil gözlüğün. Kaplaması önemli.

Ayrıca Ray-Ban ın fiyatlarının çok farklı olamamasının sebebi vardır. Ray-Ban çok satılan bir gzlük olduğu için çoğu optikçi fiyatlarını alış fiyatına yakın tutar. Ray-Ban ın sezon gözlüklerinin giriş fiyatı 200 lira ve üzerindedir. Bunu düşünerek arkadaşın fiyatlarını gözden geçirirseniz daha iyi olur sanırım.

İyi günler
  • http://oakley.com/pd/5221/17900

üstad bu ürünle ilgileniyorum getirtme şansınız varmı acaba?

Satışımız sonlanmıştır..
  • arkadalar şu an yurtdışında olduğum çin eskisi kadar hızlı cevap veremiyorum ama elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum pm lerinizi. sakın ola cevap atmadı diye düşünmeyin distribütör de bir süreliğine tatile girdiği için genellikle stokta bulunan ürünlerle ilgilenenlere öncelik veriyorum. ilginiz için teşekkür ederim..

• lütfen alınmayın ama; rayban'lar için konuşuyorum, bu indirimleri "peşinde" bütün gözlükçüler yapıyor zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

lütfen alınmayın ama; rayban'lar için konuşuyorum, bu indirimleri "peşinde" bütün gözlükçüler yapıyor zaten...

siz de lütfen alınmayın ama biz hiçkimseye zorla bir şey satmıyoruz, bu gözlükler de zaten indirimli orjinal gözlük alma olanağı olmayan arkadaşlar için. sanırım sizin öyle bir olanağınız var..

• quote:

lütfen alınmayın ama; rayban'lar için konuşuyorum, bu indirimleri "peşinde" bütün gözlükçüler yapıyor zaten...

Slm..Ben Ankarada yaşıyorum.. Peşinde bu fiyatları bulabileceğim bir firma varmı Ankarada bilginiz varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

quote:

Slm..Ben Ankarada yaşıyorum.. Peşinde bu fiyatları bulabileceğim bir firma varmı Ankarada bilginiz varmı?

ilan dışı sohbetlerinizi pm ile yaparsanız sevinirim.

• rayban 3214 rimless aviatör modeli bunun polarize olanı var rayban p yazıyor siesinde var bu gözlüğü nakit kaça alabilirim link budur ciddi alıcıyım

Bu linkte var siyah camlı olan 220 210 ytl ye alabiliyorum polarize bir modeli var zaten bu serinin oda bu linkle var

ya mavisi yada siyahı cıkar

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://shop.kentoptik.com.tr/images/products/00/04/21/421_buyuk.jpg&imgrefurl=http://shop.kentoptik.com.tr/pinfo.asp%3Fpid%3D421&h=350&w=350&sz=7&hl=tr&start=1&um=1&tbnid=Zj8npw4v9mW40M:&tbnh=120&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3D3214%2Brimless%2Baviat%25C3%25B6r%2B004/7c%26um%3D1%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26sa%3DN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icebergmetii -- 16 Ağustos 2008; 3:28:58 >

• bana bi cevap verecekmisiniz acaba
  • Fatura ve garanti belgesi veriyor musunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: icebergmetii

bana bi cevap verecekmisiniz acaba

pm attım size heralde ulaşmadı. şu an sadece stoktakilerden verebiliyorum distribütör tatilde olduğu için..

• quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Fatura ve garanti belgesi veriyor musunuz ?

ilanda da belirttiğim gibi faturası ve garanti belgesiyle kargoluyoruz ürünü..

• vogue 3587s 323/11 - 150 YTL

bu model ebayda 125 ytlye geliyo

ayni fiyata verirsen alayim senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: _yusufaydin_

vogue 3587s 323/11 - 150 YTL

bu model ebayda 125 ytlye geliyo

ayni fiyata verirsen alayim senden

benim verdiğim şartlarla alabliyorsan al ebay den. fiyat düşürme gibi bir olanağım yok..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.