Şimdi Ara

(Satıştan çekilmiştir.) Satılık Phenom II x4 965 BE + Xigmatek Gaia SD1283

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese günaydın arkadaşlar.

Konu başlığında da belirttiğim üzere, Phenom II x4 965BE işlemcimi ve Xigmatek Gaia SD1283 soğutucusunu beraber satışa çıkarmış bulunmaktayım.

İkisi için istemiş olduğum toplam fiyat 200TL'dir, fakat Sanalpazar komisyonu diye bir şey çıkarmış Donanım Haber, o yüzden 211TL olarak görünecektir muhtemelen.

İşlemcinin alım tarihi Ağustos 2012'dir, garantisi dolmuştur, overclock yapılmamıştır.

Soğutucunun alım tarihi sanırım Aralık 2014, şu an işyerindeyim, eve gidince tam tarih yazarım.

Her iki ürünün de faturası mevcuttur, işlemcinin orjinal soğutucusunu da yanında vereceğim.

Satış şekli olarak nakit ve İstanbul içi elden teslim düşünüyorum.

İşlemciyi satmamdaki sebep, Fx 83xx serisine geçmek istemem, soğutucuyu satmamdaki sebep Aerocoll Cubix kasaya sığmayıp kasanın kapağını açık bırakmak zorunda kalmamdır.

Arkadaşlar, bir makina toplayıp arkadaşıma hediye etmeyi planladığımdan ürünleri satıştan çekiyorum. Başlığa yazdım, ilanın nasıl silineceğini bilemediğim için buraya da not düşmek istiyorum. Umarım doğru yapabilmişimdir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 31 Ağustos 2015; 9:28:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.