Şimdi Ara

(SATILDI) Satılık Zotac GTX 1060 Mini 6GB.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 (SATILDI) Satılık Zotac GTX 1060 Mini 6GB.

Herkese iyi akşamlar.

Başlıkta belirttiğim ekran kartı satılıktır.

Kartı 2017 Mayıs ayında forumdan WARTIME nickli üyeden satın almıştım.

Garantisi hali ile bitti, kutusu durmaktadır. Herhangi bir şekilde overclock yapılmamıştır. EDIT 2: Kart tek 6 pin güç yuvasına sahiptir.

Birkaç sene evvel birkaç günlüğüne feathercoin kazmıştım ama kazdığım pool kapanıp milletin coinlerini "iç" etmiş, o yüzden 9 FTC güle güle demek zorunda kaldım.

Geçen hafta yaklaşık 5-6 günlüğüne ETH kazdım. Normal koşullarda, hatta son bir kaç gün power limit %60 düşürerek.

Normal koşullarda ~102W-82C-19MH/s, power limit ile ~60W-60küsürC-16MH/s kazım hızı gördüm.

Kart için talep etiğim fiyat 3.500TL'dir.

İstanbul içi elden teslim yapabilirim. Muhtemelen saat 18:00'dan sonra. EDIT: Sadece İstanbul içi elden satış düşünüyorum.

Haftasonu da olabilir fakat kapanma olayından dolayı biraz sıkıntılı olabilir. Kartı kendi kasanızda test ederek almanız taraftarıyım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Bu kartlada mining yapmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler.

mining amaçlı bilgi paylaşmadım aslında, sadece kartın tarihçesini yazdım ki almayı düşünen kişiler en azından konu hakkında fikir sahibi olup ona göre değerlendirebilsinler diye.

bu kart temel amacı ile oyun için üretilmiş bir kart zaten, ben fazla oyun oynamadığım için artık satışa çıkarmaya karar verdim. bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyorum.

dükkanımda bir ekran kartı daha var, işlemci ve ankart ve ram ile birlikte komple satış yapıp yeni bir platforma geçmeyi düşünüyorum kısmetse.

• Fiyat revize için takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi akşamlar.

yukarıdaki linki ne amaçla paylaşmıştınız?

herhangi bir fiyat vb. bilgi görünmüyor ama.... karşılaştırma amaçlı mı acaba?

• srkn kullanıcısına yanıt

eleman bu kart daha iyi demeye çalışmış galiba (SATILDI) Satılık Zotac GTX 1060 Mini 6GB.  onu almayın bunu alın diyor sanırsam (SATILDI) Satılık Zotac GTX 1060 Mini 6GB. yada sarhoş olabilir (SATILDI) Satılık Zotac GTX 1060 Mini 6GB. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zulu1905 kullanıcısına yanıt

sıkıntı yok. stokta olmayan kartı görünce ben de şüphe ettim.

hani bir fiyat bilgisi olsa kıyaslama yapılıyor diye düşünücem ama emin de olamadım açıkçası.

yok öyle demiyelim de, belki dalgınlığına gelmiştir arkadaşın. fiyatlı bir link vermek isterken yanlış linki paylaşmış olabilir.

• Bu kartta mining yapabilirsin neden olmasın ama şöyle bir durumu var Zotacın bu model kartı diğer gtx 1060 lara göre çok zayıf bir soğutmaya sahip ram belleklerini soğutamıyor vs gibi ve kondansatörler gpu çekirdeğine ve mosfetlere çok yakın oldukları için kolayca bozulabilme ihtimali var, onun dışında bu aynı kart ile yaptığım mining testlerinde 78 watta 21 mh gibi bir kazım gücü elde ediyor aslında 24 mh e kadar çıkartabildim ama soğutucusu pek güven vermemişti kısmak zorunda kalmıştım.

• MrBonez kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkürler.

açıkçası ben deneme amaçlı herhangi bir hız aşırtma olmadan paylaştığım değerleri elde ettim.

pek de anlamam bu işlerden. her şeyi doğal değerleri ile kullanmaya alışkınım.

o sebepten ötürü, dediğiniz gibi ince ayar yapılabilirse daha hızlı bir şekilde kazılabilir muhakkak.

• arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

kart forumdan hasan can nickli arkadaşa rezervedir.

(ilan durumunu güncellemek için düğme bulamadım, kusura bakmayın....)

• srkn kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam mining bilgisini gereksiz buldum genellikle tercg edilmeten bir kart miningde hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı pazarlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler sağ olun.

• herkese iyi pazarlar arkadaşlar.

kart "hasancan88" nickli arkadaşımıza satılmıştır.

şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

• Çok teşekkürederim aldığım gtx 1060 6 gb dan çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.