Şimdi Ara

Satlık ikinci el oto ses sistemi parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Evimin kilerinde boş boş duran bi kaç yıldır kullanmadığım ses sistemi parçalarını istemeyerek te olsa ( eş baskısı )satıyorum. İstanbul içi elden teslim edebilirim.

1- JBL P1222 subwoofer : Sıfır gibidir desem yanlış olmaz. Fazla kullanılmadı. Çift bobin 400 Watt RMS gücündedir. (1600 watt maksimum) Ses gücü ve tonlaması Jbl in alt serisi baslarından çok farklıdır. Fiyat 220 tl.

Teknik özellikler için: http://www.jbl.com/EN-EU/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=P1222

2- JVC CS-WG1200 subwoofer: Sorunsuz çalışmaktadır. Çift bobinlidir. Ön tarafındaki plastiği sevmediğimden çıkartmıştım zamanında biraz yapışkan izi kaldı. Kapalı kutusunda verilecektir. Fiyat mdf kutusuyla birlikte 110 tl.

Teknik özellikler için: http://support.jvc.com/consumer/product.jsp?modelId=MODL027026&pathId=66&page=2&archive=true

3- Edison 1000A mono anfi: Bilen bilir bu fiyata alınabilecek efsane anfilerden biridir. D class mono power bir anfidir. Arka kapağı Söküpte montaj yapmıştım kapak şu an elimde yok. Resimlerden Anfinin iç yapısını görebilirsiniz. Sorunsuz çalışmaktadır. Fiyat 160 tl

4- 2 farad Kapasitör : Resimleri daha bu gün çektim sorunsuz çalıştığını görebilirsiniz. Üzerindeki parlak boyada soyulmalar mevcut. Ben alev deseni hariç siyaha boyamayı planlıyordum yinede çok göze batan bir görüntü yok. Markasını Hatırlamıyorum For-x olabilir . Fiyat: 60tl.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• JBL P1222 - Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.