Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Evimin kilerinde boş boş duran bi kaç yıldır kullanmadığım ses sistemi parçalarını istemeyerek te olsa ( eş baskısı )satıyorum. İstanbul içi elden teslim edebilirim.
1- JBL P1222 subwoofer : Sıfır gibidir desem yanlış olmaz. Fazla kullanılmadı. Çift bobin 400 Watt RMS gücündedir. (1600 watt maksimum) Ses gücü ve tonlaması Jbl in alt serisi baslarından çok farklıdır. Fiyat 220 tl.
2- JVC CS-WG1200 subwoofer: Sorunsuz çalışmaktadır. Çift bobinlidir. Ön tarafındaki plastiği sevmediğimden çıkartmıştım zamanında biraz yapışkan izi kaldı. Kapalı kutusunda verilecektir. Fiyat mdf kutusuyla birlikte 110 tl.
3- Edison 1000A mono anfi: Bilen bilir bu fiyata alınabilecek efsane anfilerden biridir. D class mono power bir anfidir. Arka kapağı Söküpte montaj yapmıştım kapak şu an elimde yok. Resimlerden Anfinin iç yapısını görebilirsiniz. Sorunsuz çalışmaktadır. Fiyat 160 tl
4- 2 farad Kapasitör : Resimleri daha bu gün çektim sorunsuz çalıştığını görebilirsiniz. Üzerindeki parlak boyada soyulmalar mevcut. Ben alev deseni hariç siyaha boyamayı planlıyordum yinede çok göze batan bir görüntü yok. Markasını Hatırlamıyorum For-x olabilir . Fiyat: 60tl.