Şimdi Ara

SATRANÇ PC OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz pc satranç oyunları var mı.google dan arattım ama pek bi sonuca varamadım.

• WarChess harikadır.
  • Chessmaster 9000
    Chessmaster 10th Edition
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

WarChess harikadır.

arkadaşım daha detaylı oyunlar arıyorum hani hamleleri falan öğretebilecek oyunlar.tavsiyen için sağol ama
  •  SATRANÇ PC OYUNU

başka mesaja gerek yok sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

SATRANÇ PC OYUNU

başka mesaja gerek yok sanırım

baya sağlam bi oyuna benzio heralde.3 gb falan sanırım boyutu.biraz araştırdım da

• 3 gb .Sağlam birşeye benziyor , denemek lazım
  • En sağlamı desem sana ;)

6 yaşımdan beri chessmaster'in serilerini oynarım , şimdiye kadar gördüğümün en mükemmeli.

her bilgiyi bulabilirsin bu oyunun içinde , o linkteki dosyada patch'leride var...

bir ton thema falan var içinde...yani satranç tahtasını ve taşların şeklini şemalini değiştirebiliyorsun vs..vs..

öğrenme modunda , ingilizce yazıyla anlatıyor ek olarakta seslendirme var...

gerçi ekrandada gösteriyor kademe kademe herşeyi...yani öğrenmekte sorun çekmezsin hiçbir şekilde
  • ya böle satrançı daha böle görsel harry potterdaki büyücü satranç gibi sunan bi oyun varmı bildiğinz?
  •  SATRANÇ PC OYUNU

SATRANÇ PC OYUNU

SATRANÇ PC OYUNU

SATRANÇ PC OYUNU

SATRANÇ PC OYUNU

SATRANÇ PC OYUNU

SATRANÇ PC OYUNU

SATRANÇ PC OYUNU

• quote:

Orjinalden alıntı: sir.kadiram

ya böle satrançı daha böle görsel harry potterdaki büyücü satranç gibi sunan bi oyun varmı bildiğinz?

resimlerini koyduğum oyunda bu mümkün

3 tane hareketli teması var , taşları yediğiniz zaman savaşıyorlar kılıçlarla kalkanlarla oklarla mızraklarla falan...

SATRANÇ PC OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 11 Ekim 2008; 0:17:14 >

• KChess Elite. Güzel ve ufak bir program.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.