Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buarada sölemeyi unuttum saturn'da 3 laptop kampanyadaydı hp,sony ve casper
    hp ve casper core 2duo iken sony core duoydu
    hepsinde 512mb ati vardı ve 250-320gb harddiskleri vardı
    casper-999
    sony-1099
    hp-1050
  • evime yakın. gideyim bakalım neler kalmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulak

kimsenin hakkını yemedim..zaten çoğu kişi sıraya kaynak yapdı.eğer çok hak arayan biriysen bu ülkede hakkı yeninen bir çok insan var.git şehit ailelerinin hakkını ara.kps kazanıp torpiller yüzünden biyere yerleşemeyenlerin hakkını ara,dünyanın en pahalı benzinini kullanmamızın hakkını ara..arada ara..saymakla bitmez..

Çoğunluğun dürüst olmadığı bir ülkede yaşıyoruz, kendimizden sıra gelmiyor ki başkalarınınkini arayalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

vermesinler arkadasımozaman bu tip insnalara indirimli ürünlerde kişi başı en fazla 1 ürün desin maksat ürün satmak mı yoksa o ürünü daha çok insana paylaştırmak mı

Fırsatçılar bunun yolunu bulmu işte. En az 10-15 kişi içeriye sokacaklar ve ayrı faturalarda geçirecekler . Saturn ne yapsın bunlara. Zaten izin vermiyorlar tek kişiye 2 ürüne..

Aynı fatura adresine kestirmeyecek o halde sisteme girecek, sistemde o gün fatura adresi kayıtlı ise oraya kestirmeyecek, spotçu uyanıklar da vergiden ürünleri gider gösteremeyecek.

• giden arkadaş varsa kampanyada olan 499 tl samsung çamasır makinası stokta varmıdır?
  • arkadaşlar bilen varsa su an hala indirimi cok iyi kalan ürün var mı???
  • asusun t9550 islemcili bir laptopu burda 900 ytl satildimi hic baska bir ürünlemi karistiriyorum

yada buranin telini bilen varsa verebilrimi ariyacam simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ufuk

giden arkadaş varsa kampanyada olan 499 tl samsung çamasır makinası stokta varmıdır?

Dün aldım çamaşır makinesinden. Stokta yeterince vardı. Hatta yüzüne bile bakan yoktu. Salı günü kendileri evime kadar getirecekler.
  • bende bu aksam uğrayacam
    bakalım yamyamlardan geriye ne kalmış
    fiyatlara bakar buraya yazarım arkadaslar
  • Acaba gidip bakanlar 19" monitörlerde kayda değer indirimler olup olmadığını yazabilir mi? (hem Saturn, hem Teknosa için).
  • Saturn de dün 99 tl satılan Lg 19" 190 tl den satışa çıkarıldı onun dışında monitörlerde indirim görmedim.
  • gititm anca geldim, ordan da yazmak aklıma gelmedi.

genel olarak gitmeye değmez.

ben ordayken 29 a hp 1660 yazıcı sattılar, bi de 39 a all in one bi model, 2460 mı neydi tam hatırlayamadım şimdi. onun dışında salida'nın da yazdığı monitörler vardı, bi umut 99 a düşer diye bekledik te 190 küsür olunca onu da geçtim.

12 tl ye blutut kulaklık, bi de 29'a Hometech 765 DVD-Player aldım tabi bunu alana kadar rahat 2-3 saat gezdim :) sonra teknısaya uğradım.

dikkatimi çeken wireles modem (50TL) ve 500GB eSata transcend harici hdd (99TL) oldu o kadar.

gerçi gitmeye değmez diyorum da, herkes bişeyler alıp çıkıyodu, tv, ses sistemi, kahve makinası, vs vs... yapacak iş yoksa gezme amaçlı gidip bakılabilir aslında.

şansıma aldığım dvd player bozuk çıktı sanırım, dvd tray'ı açılmıyo, flash diskleri gösteriyor ama harici hdd leri tanımadı... o kadar da kutusu düzgün olanı seçmiştim :) artık garantiye ya da tamire vs göndericez.

• sıra durumu nasıl varmı sıra hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

gititm anca geldim, ordan da yazmak aklıma gelmedi.

genel olarak gitmeye değmez.

ben ordayken 29 a hp 1660 yazıcı sattılar, bi de 39 a all in one bi model, 2460 mı neydi tam hatırlayamadım şimdi. onun dışında salida'nın da yazdığı monitörler vardı, bi umut 99 a düşer diye bekledik te 190 küsür olunca onu da geçtim.

12 tl ye blutut kulaklık, bi de 29'a Hometech 765 DVD-Player aldım tabi bunu alana kadar rahat 2-3 saat gezdim :) sonra teknısaya uğradım.

dikkatimi çeken wireles modem (50TL) ve 500GB eSata transcend harici hdd (99TL) oldu o kadar.

gerçi gitmeye değmez diyorum da, herkes bişeyler alıp çıkıyodu, tv, ses sistemi, kahve makinası, vs vs... yapacak iş yoksa gezme amaçlı gidip bakılabilir aslında.

şansıma aldığım dvd player bozuk çıktı sanırım, dvd tray'ı açılmıyo, flash diskleri gösteriyor ama harici hdd leri tanımadı... o kadar da kutusu düzgün olanı seçmiştim :) artık garantiye ya da tamire vs göndericez.

dvd player usb hdd çalıştırmaz

• Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu ürün 2.5 midir?
  • 299 liralık JVC kameradan kaldımı acaba? gören varmı?
    satacak olan varsa o da olur....
  • yarın için bir gelişme olcak mı?? kampanya felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Çalıştırıyormuş :) ama FAT32 olması lazımmış, ben NTFS denemiştim. bunu da çözdük ama tek sıkıntım cd tepsisinin çalışmaması. bunu da serviste hallederiz artık, saturnde kalmadı, para aidesi yaparlar anca...

Disk 2.5 değildi, 3.5'ti.

Saturnde de 500 GB 2.5" olan SAMSUNG 149 TLydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Çalıştırıyormuş :) ama FAT32 olması lazımmış, ben NTFS denemiştim. bunu da çözdük ama tek sıkıntım cd tepsisinin çalışmaması. bunu da serviste hallederiz artık, saturnde kalmadı, para aidesi yaparlar anca...

Disk 2.5 değildi, 3.5'ti.

Saturnde de 500 GB 2.5" olan SAMSUNG 149 TLydi

bende aldım fakat çalıştırmadı.taktığımda zaten disk dönmüyorki güçü yetmiyor.tık tık yapıyor.dvd playerin usb den hdd çalıştıranını görmedin gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ufuk

giden arkadaş varsa kampanyada olan 499 tl samsung çamasır makinası stokta varmıdır?

samsung 7 kg 1000 devir 499 tl.. stokta vardıı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.