Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün alacağımı aldım da bugün gidenler de bişeyler bulur bence.Çünkü 1 kasıma kadar devam edicek diyolardı.Saturn mediamarkt teknosa falan gibi değil sadece belirttilen ürünlerde değil çoğu rünlerde indirim yapıyolar.Zamanı olan gidip görebilir ve boş çıkacağını zannetmiyorum.
  • harbiden bende gitmeyi düşünüyorum bugün gidenler gördüklerini paylaşırsa sevinirim.
  • herkes bugün gidenler gördüklerini paylaşırsa derse kimse gitmez:D
  • ben 10 dk içinde gidioyorm :)
  • Dün gittim . Lg netbook ararken 5m2 bir alana üst üste koyulmuş Lcd ve bilimum elektronik cihazın 1m yüksekliğe ulaşmış olduğu bir yığının en üstünde gördüm ve aldım hemen elemanın biri geldi ve o ürünlerin kendisine ait olduğunu söyledi . Ürünleri baştan aşağı süzdüm yaklaşık 10 adet lcd tv ve bir sürü elektronik cihaz. Tahminime göre 50000TL tutar aldıkları. Ellerinde telefon ile dışarıdan arkadaşlarını sokmaya çalışıyorlardı içeriye aldıkları ürünleri dışarı çıkartmak için. O kadar ürünü 2 kişi kasadan geçirmiyorlar. Kişi başı 1 yada 2 ürün alabiliyorsunuz. Stokçu şerefsiz esnaf tayfası bu şekilde açılışı ranta çevirdi kısaca..
  • vermesinler arkadasımozaman bu tip insnalara indirimli ürünlerde kişi başı en fazla 1 ürün desin maksat ürün satmak mı yoksa o ürünü daha çok insana paylaştırmak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

vermesinler arkadasımozaman bu tip insnalara indirimli ürünlerde kişi başı en fazla 1 ürün desin maksat ürün satmak mı yoksa o ürünü daha çok insana paylaştırmak mı

Fırsatçılar bunun yolunu bulmu işte. En az 10-15 kişi içeriye sokacaklar ve ayrı faturalarda geçirecekler . Saturn ne yapsın bunlara. Zaten izin vermiyorlar tek kişiye 2 ürüne..
  • eğer giden arkadaş olursa samsung çamaşır makinasından kalmışmı acaba?
  • 499 olan tabi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ben 10 dk içinde gidioyorm :)

bilgilerini bekliyoruz. bir an önce gel. diğer arkadaşlar yokmu bugün gidip uğrayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ben 10 dk içinde gidioyorm :)

ne var ne yok bilgilendirirsen çok iyi olur hocam :)
  • Bugün hürriyette bir foto var açılışla ilgili Satürn içinden çekilmiş.Kasa önünde dizilimiş onlarca hp compaq mini var.Broşürde yoktu mesela.Sanırım her üründe fiyatlarda bişeyler yapmışlar.Gidenler ayrıntı verse keşke içerden.
  • arkadaşım giden olursa

hometech 765

alabilirmi bana ?

Varmış stoklarda ama ben gidene kadar kalmaz?

Otogar yakınlarından elden alırım..

alacak varsa pm atsın.

• Arkadaşlar gazetede ve çoğu sitede iphoneun 300 lira olduğunu okudum.Acaba bu iphone teknosa da mı yoksa saturn'de mi? cevaplarsanız sevinirim.
    bir de mağazadaki en iyi f/p oranına sahip notebook hangisi sizce.
  • stoklarda olup olmadığını nerden öğrendin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar gazetede ve çoğu sitede iphoneun 300 lira olduğunu okudum.Acaba bu iphone teknosa da mı yoksa saturn'de mi? cevaplarsanız sevinirim.

Onu yanlış yazmışlar. 300 lira olan ipod touch. Satürnde satılıyor. Bu akşam uğramayı düşünüyorum. Kaldıysa alırım bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: musvir

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar gazetede ve çoğu sitede iphoneun 300 lira olduğunu okudum.Acaba bu iphone teknosa da mı yoksa saturn'de mi? cevaplarsanız sevinirim.

Onu yanlış yazmışlar. 300 lira olan ipod touch. Satürnde satılıyor. Bu akşam uğramayı düşünüyorum. Kaldıysa alırım bir tane

dün akşam 18.30 gibi saturndeydim ıpod touch kalmamıştı, diğer insert ürünlerin de çoğu bitmişti, ancak mağazada biten insert ürünler yerine başka cazip fiyatlı ürünler satıyorlardı bu uygulamayı beğendim.Ben elektronik sektörüne milyon dolarlarca yatırım yapan bir şirketin sahibi olsam aynı şeyi yapar böylece sürekli anlık cazip indirimlerin uygulandığı bir mağaza imajı yaratarak mağazaya talebi arttırırdım.Aynı sektörde iş yapan satürnün kardeş firması mediamarktın yılda ne kadar zarar ettiğini merak ediyorum.Çünkü 5-10 bin metrekare binalarda milyrlarca liralık malı satışa sunan bu firmanın istanbuldaki herhangi bir mağazasına her gittiğimde maksimum 50-100 arası müşterinin gezindiğini ancak bunların sadece %10'unun alışveriş yaptığını görüyorum.Mağaza kirası ve personel giderleri bi tarafa bu satış performansı ile mağazanın 1 aylık elektrik tüketimini karşılayabiliyorlar mı gerçekten merak ediyorum.Oysaki bu tip firmalar amerikada olduğu gibi gün içinde anlık indirim uygulamaya başlarsa mağazaya talebin 10 kat artacağı kaçınılmaz olur.

• netbooklarda enteresan birşey yok..

asus 1005HA 599 lira.. zaten vatanda da 600lira.. teknosada 400 lira civarında lenovo varmış ama galiba.. hani düşünürseniz..

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

bugün gitsem netbooklarda kampanya olurmu acaba ?? gidenler olacaksa gördüklerini yazsınlar lütfen
  • ilgilenen varsa LG 227WD LCD Tv 497 lira saturn'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimetrikos

ilgilenen varsa LG 227WD LCD Tv 497 lira saturn'de...

Arkadaş bugün mü gittin? Bugün saturna uğrayan birinden cevap bekler haldeyiz.

Bugün saturna uğrayıp fiyatlara göz gezdiren yokmu???
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.