Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri26

selam 2 saat önce geldim.hala sıra vardı.fiyatlar iyi 37 philips ve 32 toshiba 5800 nokia ve samsun bulaşık makinası aldım fiyatlar güzel adamlar biten ürünlerin yeirne oradaki başka ürünlerde indirim yapıyorlar.giden boş çıkmaz gitmeyen arkadaşlar gitsin herkese göre bir ürün vardır mutlaka

yarın bi gidelim ama, büyük ihtimalle açılış günü olduğu ve çok kalabalık olduğu için farklı markalarda indirime gitmişler, yarın yapmazlar gibime geliyor ama inşallah yaparlar :)
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün aldığım birkaç parçayı satıyorum.

Asus N61VG -> 1300 tl
    HP Presario CQ61-320ET (VK847EA) -> 1000 tl
    Samsung LE-40B652 40" Lcd TV 102cm (Full HD) -> 2200 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: pompera

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: hasankeyfli

quote:

Orijinalden alıntı: sulak

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:) birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

eğer bu yazdıkların gerçekse yaptığın utanılacak bir davranış..

onca insanın hakkını gasp etmişsin demektir.

iyi yapmış bence arkadaş..
    şehitlerin, şehit ailelerinin haklarının gasp edildiği ülkede bu olay hiç bişey değil..
    Ben olsam aynısını yapardım..

Apaçık hata yapmış birini ÖVMEK, ATATÜRKÇÜ olduğu imzasından da anlaşılan birine hiç yakışmmadı !

SONUNA KADARDA DEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM.. ATATÜRKÇÜYÜM, BAĞLADIĞIM NOKTAYIDA İYİ OKU.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

quote:

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:) birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

şehitlerin, şehit ailelerinin haklarının gasp edildiği ülkede bu olay hiç bişey değil..

Konuları bağlama mantığına hayran kaldım.

BENİM İÇİN GERÇEK BU. BÖYLEDE BAĞLARIM..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pompera

quote:

quote:

quote:

Apaçık hata yapmış birini ÖVMEK, ATATÜRKÇÜ olduğu imzasından da anlaşılan birine hiç yakışmmadı !

SONUNA KADARDA DEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM.. ATATÜRKÇÜYÜM, BAĞLADIĞIM NOKTAYIDA İYİ OKU.

• quote:

selam 2 saat önce geldim.hala sıra vardı.fiyatlar iyi 37 philips ve 32 toshiba 5800 nokia ve samsun bulaşık makinası aldım fiyatlar güzel adamlar biten ürünlerin yeirne oradaki başka ürünlerde indirim yapıyorlar.giden boş çıkmaz gitmeyen arkadaşlar gitsin herkese göre bir ürün vardır mutlaka

nokia 5800'ı ne kadara aldın vatanda 509 türkcellilere 450 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostvisited

Merhaba arkadaşlar,

Asus N61VG -> 1300 tl

40B652 için güzel fiyat. Kaça almıştınız?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Asus N61VG -> 1300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 29 Ekim 2009; 20:55:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

nokia 5800'ı ne kadara aldın vatanda 509 türkcellilere 450 tl

479 tl worde 5 taksit sadece kırmızı renk vardı
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Asus N61VG -> 1300 tl

sen kara borsacımısın arkadaş

• Bir mal, talebi karşılayamayacak sayıda olmasından dolayı, piyasadaki fiyatın üstünde satılıyorsa karaborsa olur. Dikkatli kullanın kelimeleri..
  • daha 1 mesajı bile olmayan sadece satış için foruma üye olmuş karaborsacının biri işte.. hadee başka kapıya
  • ya beyler yarında gitsek fiyatlar yine makul seviyede olurmu acep herşey uygun görünüyo.
  • evet beyler ya yarında devam edermi gidenler birşey biliyorsa sölesinler.

1000d canon kalmışmıdır?
  • kampanya sadece açılışa özel dedi saturndeki bir görevli.
    ama hafta boyunca belirli belirsiz ürünlerde kampanyalar devam edecek dedi.
    Genelde lcd-plazma ve bazı model cep telefonlarındaymış.

bu akşam saat 5te ordaydım. mahşeri cümbüş gibiydi yine
  • valla geçen gün mediamarkt a gittim merter dekine gerçekten çok büyük ve görkemli idi ma fiyatlar piyasadakiyle aynı yani uygun pek bişey göremedim. tek beğendiğim ürün çeşitliliği oldu merak edenlere bilgi amaçlı...
  • 300 tl ıpod touch 2.nesil vardı 8 gb,nokia e 65 te 300 liraydı
  • Sadece açılışa özelse kötü oldu, yarın gitmek hiç bi işimize yaramicak. iş çıkışı gitmeyi de gözüm kesmedi
  • quote:

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) Gece hiç uyumadım ve 04.45de altunizadedeki evimden yola çıkdım.5de metrobüse bindim.05.20de merter metro durağındaydım.metronun hareket saati 06 00 olduğu için orad a bekleyenleri gözüme kestirip nereye gittiklerini sordum onlarda açılışa gidiyorlarmış bi taksi tutup yola koyulduk.forum istanbula vardığımızda saat 05 45i gösteriyordu.ve mahşeri bir kalabalık vardı.önce keşif yapdım ama güvenlik önlemleri eksiksizdi bir açık bulamadım.teknosa ve satürnünbulundğu alışveriş merkezi inşaat halinde olduğu için inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:)giriş saatim 06 45.ilk başda iki adet cep telefonu aldım tanesi 29 tl..ardından 4GB usb lerden iki adet aldım tanesi 5tl:) yetmedi bide 2GB aldım tanesi 3 tl:)29liraya dvd player aldım.HP 160GB harddisk aldım 50liraya.iki adet telsiz telefon aldım tanesi 5liraya.daha önceki açılışlarda laptop ve plazma ihtiyaçlarımı gördüğümden o ürünlerin yüzüne bile bakmadım.ben girdikden bir saat sonra hemen hemen promosyonlu ürünlerin çoğu tükendi.kasada alışverişimi tamamladım..üstüne bide carrefourda geçerli 50 liralık hediye çeki verdiler.dışarı çıkdığımda mahşeri kalabalık vardı ve herkez poşetlerime imrenerek bakıyordu.şimdi evdeyim ve birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

Keşke bir de imla kılavuzu alsaydınız.

• Gitmediğine pişman olan birisi varsa eğer fazla üzülmeye gerek yok.
    19 Kasım'da Neomarin karşısında açılacak Pendorya AVM içinde ki MediaMarkt'ta daha özel fiyatlar olacak.
    Elbette bu bir sır. :)
    Şimdiden haberiniz olsun istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Gitmediğine pişman olan birisi varsa eğer fazla üzülmeye gerek yok.
    19 Kasım'da Neomarin karşısında açılacak Pendorya AVM içinde ki MediaMarkt'ta daha özel fiyatlar olacak.
    Elbette bu bir sır. :)
    Şimdiden haberiniz olsun istedim.

hoca pendik diyo yaa

pendik nerde haberin var mı senin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.