Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candyman

Yürüme engelliyim, herkes ilk açılışlardan itibaren koşturup duruyor. ezilsemde keşke bende gidebilsem,bi tane kalem satsalar 10 kuruşa yine de razıyım,bende gittim ugrastım aldım macera yaşadım diyebilsem :(

Dostum Üzme canını bu kadar, :(
  • İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) Gece hiç uyumadım ve 04.45de altunizadedeki evimden yola çıkdım.5de metrobüse bindim.05.20de merter metro durağındaydım.metronun hareket saati 06 00 olduğu için orad a bekleyenleri gözüme kestirip nereye gittiklerini sordum onlarda açılışa gidiyorlarmış bi taksi tutup yola koyulduk.forum istanbula vardığımızda saat 05 45i gösteriyordu.ve mahşeri bir kalabalık vardı.önce keşif yapdım ama güvenlik önlemleri eksiksizdi bir açık bulamadım.teknosa ve satürnünbulundğu alışveriş merkezi inşaat halinde olduğu için inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:)giriş saatim 06 45.ilk başda iki adet cep telefonu aldım tanesi 29 tl..ardından 4GB usb lerden iki adet aldım tanesi 5tl:) yetmedi bide 2GB aldım tanesi 3 tl:)29liraya dvd player aldım.HP 160GB harddisk aldım 50liraya.iki adet telsiz telefon aldım tanesi 5liraya.daha önceki açılışlarda laptop ve plazma ihtiyaçlarımı gördüğümden o ürünlerin yüzüne bile bakmadım.ben girdikden bir saat sonra hemen hemen promosyonlu ürünlerin çoğu tükendi.kasada alışverişimi tamamladım..üstüne bide carrefourda geçerli 50 liralık hediye çeki verdiler.dışarı çıkdığımda mahşeri kalabalık vardı ve herkez poşetlerime imrenerek bakıyordu.şimdi evdeyim ve birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

• beyler misal şuan gitmiş olsak kapalımıdır?? yani bişi alma şansımız varmı
  • bugün gazetelerde satürn yeni bir ilanı vardı dünkü broşürde olmayan bir ürün lg 19" lcd monitör 99 tl stok 100 adet özellikleride teknosanın 130 tl ye verdigi samsunglardn iyiydi ama tabi şimdiye yalan olmuştur
  • fişler garanti yerine geçmiyormu arkadaşlar tekrardan garanti belgesine mi kaşaleteceğiz. birde aynı üründen 2 tane aldık arkadaşla o benim kartı kullandı bende alırken aynı kartı kullandık garantide bir sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkannhl

fişler garanti yerine geçmiyormu arkadaşlar tekrardan garanti belgesine mi kaşaleteceğiz. birde aynı üründen 2 tane aldık arkadaşla o benim kartı kullandı bende alırken aynı kartı kullandık garantide bir sorun olurmu

fişler garanti yerine geçer..

aynı kartı kullanmanız sorun teşkil etmez..

isterseniz yarın ya da öbür gün gider kaşeletirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulak

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:) birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

eğer bu yazdıkların gerçekse yaptığın utanılacak bir davranış..

onca insanın hakkını gasp etmişsin demektir.
  • Bu SATURN mağazasının broşürden TELEFON NUMARASINI PAYLAŞABİLECEK var mı teşekkürler?
  • Çok pişaman oldum. Okadar düşündüm CANON EOS 1000D yi. gece vaz geçtim.Şimdi ürünleri alan arkadaşları okuyunca kendimi affedemiyorum. Kasımdaki açılış hakkında bilgisi olan varmı , bari onu düşünerek avunayım.
    O açılışta en ön safta olarak bu hatamı telafi edeceğim. gerekirse bir hafta beklicem kuyrukta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Bu SATURN mağazasının broşürden TELEFON NUMARASINI PAYLAŞABİLECEK var mı teşekkürler?

alfımı olur hocam

0212 443 0400
  • Saat 2 gibi forum istanbul yakınlarındyım bi gdip bakayım dedim ama ne mümkün 29 yıl o civarlarda oturmuş biri olrak bilmediğim ara sokak yol vs. yok ama araba ile trafiğe girmeden ulaşmak mümkün değil gözüm kesmedi geri döndüm bulunduğum konumdan kalabalık gözüküyodu karınca gibi heryerde insanlar kapıda halen daha yığılma vardı artık yarın gidip gezerim.
  • eline sağlık telefonla falan uğraşmışın eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: themafıa

quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Bu SATURN mağazasının broşürden TELEFON NUMARASINI PAYLAŞABİLECEK var mı teşekkürler?

alfımı olur hocam

0212 443 0400

TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşalr boşa aramayın hatları kilitlemişler hani bi mucize olur hp laptopdan bi tane kıyıda köşede kalır ayırtırım hmeen gider alırım düşüncesiyle aradım hep meşgul hem mağaza hemde hatlar kilitli
  • Ürünlerin kimisinde 500 adet stok yazıyor yani bir ihtimal ürünlerin indirimli satış fiyatı 3 gün devam edecek diyor bu stokların hepsini bir gündemi eritiyorlar yoksa diğer günlere bölüp mü satış yapacaklar çok küçük bir ihtimal ama ben yine de bir umut yarına da birşeyler kalırmı diye kendimi avutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankeyfli

quote:

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:) birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

iyi yapmış bence arkadaş..
    şehitlerin, şehit ailelerinin haklarının gasp edildiği ülkede bu olay hiç bişey değil..
    Ben olsam aynısını yapardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: hasankeyfli

quote:

iyi yapmış bence arkadaş..
    şehitlerin, şehit ailelerinin haklarının gasp edildiği ülkede bu olay hiç bişey değil..
    Ben olsam aynısını yapardım..

Konuları bağlama mantığına hayran kaldım.

• Bravo valla, denseki, şurda vatan millet işi var gel, evden dışarı adım atılmaz, 3 kuruşluk bir indirim için
    1 gün önceden kuyruğa girmeler, çakallık yapıp sırayı beklemeden içeri girmeler , itiş kakış talan (bugün olmamış).
    Bugün 29 Ekim, cumhuriyet bayramı.Bağımsızlığımızın ,cumhuriyetimizin, varlığımızın bayramı.ama bazılarımız için
    3 kuruş ucuza kıytırık mallar alma bayramı olmuş.
    Tramvayla ailecek Vatan caddesine, cumhuriyet bayramımızı kutlamaya,çocuklarımın da bu coşkuyu yaşaması için gittik
    Tramvaydan Forum'u (alışveriş merkezinin ismi) gördüm. Saat 11 felandı mahşeri kalabalık.Hem Satürn'ün önünde hem Teknosanın.
    Arabalar Forum'a ulaşmak için kaç yüz metre geriden trafiği kilitlemiş.
    Normal zamanda olsa umursamam,ama bugün sadece yeni açıldı diye , bir alışveriş merkezine saldırmak içimi cız ettirdi...
    Kurban ve Ramazan bayramlarını Güneye tatile gitmek olarak düşünen zihniyetin, ulusal bayramlarımızı da , 3 kuruş ucuza
    mal kapatmak,çoluk çocuğu yeni mekanlarda gezdirmek için fırsat görmesi,milli değerlerimizin cart curt olduğunu suratımıza şamar gibi çarptı.
    Yazık hemde çok yazık....
    Açılış olarak bugünü seçen Satürn ve Teknosaya koca bir yuhhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 29 Ekim 2009; 15:49:00 >

• quote:

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) Gece hiç uyumadım ve 04.45de altunizadedeki evimden yola çıkdım.5de metrobüse bindim.05.20de merter metro durağındaydım.metronun hareket saati 06 00 olduğu için orad a bekleyenleri gözüme kestirip nereye gittiklerini sordum onlarda açılışa gidiyorlarmış bi taksi tutup yola koyulduk.forum istanbula vardığımızda saat 05 45i gösteriyordu.ve mahşeri bir kalabalık vardı.önce keşif yapdım ama güvenlik önlemleri eksiksizdi bir açık bulamadım.teknosa ve satürnünbulundğu alışveriş merkezi inşaat halinde olduğu için inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:)giriş saatim 06 45.ilk başda iki adet cep telefonu aldım tanesi 29 tl..ardından 4GB usb lerden iki adet aldım tanesi 5tl:) yetmedi bide 2GB aldım tanesi 3 tl:)29liraya dvd player aldım.HP 160GB harddisk aldım 50liraya.iki adet telsiz telefon aldım tanesi 5liraya.daha önceki açılışlarda laptop ve plazma ihtiyaçlarımı gördüğümden o ürünlerin yüzüne bile bakmadım.ben girdikden bir saat sonra hemen hemen promosyonlu ürünlerin çoğu tükendi.kasada alışverişimi tamamladım..üstüne bide carrefourda geçerli 50 liralık hediye çeki verdiler.dışarı çıkdığımda mahşeri kalabalık vardı ve herkez poşetlerime imrenerek bakıyordu.şimdi evdeyim ve birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

önlerine haksızca geçerek hakkını yemiş olduğun o kadar kişinin de hesabını vereceğini bilseydin,o kadar da huzurlu dalamazdın uykuya!

• alanlara bravo doğrusu.. hayırlı uğurlu olsun.. 1000d kit alan varsa fiyat belirtsin.. belki alabilirim..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.