Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala siradayim,guvenlik cadirina az kaldi,sagdan soldan lcdli notebooklular geciyor. bedava pogaca ve su servisi var! kuyrugun arkasi saglam.
  • arkadaşlar dışarda 1000 den fazla kişi var, 06:00 da giren 2500 - 3000 kişi zaten çok tan eli dolu çıktı ve taksi ile yollarda ,

LG nin 42" ine göz koyduk ama 90 tane yetmeyecek / kalmaz. olmazsa HP yazıcı yada NOKİA E65 e bakcam.
  • benım arkadas Hp laptopu almiş sanırım bişiler olmus detaylari yazmamiş
  • Kocatepe de oturuyorum. Sabah işe giderken bi bakayım dedim. Hala çok kuyruk var. Bir yakınım saat 07 de ordaymış hala sırada. yani 2 saattir. Muhtemelen eli de boş gelecek
  • Ben de "bile bile lades" tadında gittim. Kalabalık olacağını düşünüyordum; "birkaç saat beklenecek bir kuyruk olsa, en azından bunu bekleyip içeri girerim ve monitör için şansımı denerim" diyordum kendi kendime. Ama kazın ayağı öyle değilmiş. Bir sıra, bir kalabalık, anlatılmaz. Saturn ve Teknosa için ayrı ayrı kuyruklar var ve iki kuyruk da birkaç yüzer metre boyunca gidiyor. Kaç kişi olduğunu kestiremedim ama birkaç bin kişiden bahsetmek mümkün sanırım. Velhasıl, beklenecek gibi değildi. Buna rağmen hala gelip sıraya girenler vardı. Blok blok alındığı için o kuyruğun sonundakilerin içeri girmesi akşamı bulur herhalde. O kadar insanı görüp hala sıraya girennler; ya kampanyalı ürünlerin sınırlı sayıda olduğunu bilmiyorlar, ya da sayı saymayı. Tabii diğer ve fantastik bir ihtimal olarak da bedava dağıtıldığını sanıyor olmalılar. Yoksa o sıraya girmenin hiçbir anlamı ve izahatı olamaz.

Bu kuyruklar tamamen bittiğinde o mağazalarda neler kalacağını çok merak ettim açıkçası...

• daha yeni girdim eve. :)) saat 2 gibi orda idim,vardığımda 700-800 kişi vardı önümde..saatler ilerledikçe arkadaki kuyruğun sonunu göremez oldum :) aldığımız duyumlara göre otogar a doğru epeyce uzanmış.itişip kakışmalar her kuyrukta olduğu gibi burdada vardı ama ezilecek kadar değildi,bu itişmelerde arkada kaldığımızda oldu :)bir kaç sefer kavga çıktı bağrışmalar filan.. kuyrukta bekleyenlere bol bol su,sabaha karşıda poğça ve çay ikramı oldu.

saat 6 da kapıları açtılar.hiçbir izdiham yaşanmadan gruplar halinde içeri almaya başladılar. daha sonra tek tek labirentleri dolaşarak içeri girebildim..
    herkes etrafa dağılmış aradığı ürün kapanın elinde kalıyordu resmen :) ama ürünlerden bolca vardı..önümde 800 e yakın kişi olmasına rağmen ben girdiğimde hala tv ve laptoplardan vardı.ben 3 ürün aldım 22" LG monitör 37" philips fullhd tv ve LG notebook. ürünleri toplar toplamaz soluğu kasada aldım,önümde 10 kişi vardı hemen hemen 30 dk kadar bekledim ve ödemeyi yaptıktan snr çıktım.güvenlikten geçtikten sonra tekrar içeri alınmıyorsunuz.garanti belgelerini kaşelettirip uzaklaştım.. istediğim ürünler uygun fiyata almanın mutluluğu içnde evin yolunu tuttum :)

akşam 6 dan beri bekleyen kişiler vardı,ben saat 2de orda olmama rağmen saat 9-10 gidi orda olanlar ile yanyana geldiğimde oldu :))

umarım forumdaki diğer arkadaşlarda istediklerini alabilmişlerdir.Hayırlı olsun güle güle kullanın..Saygılar.

• ölen yada yaralaanan varmı
  • şaka maka bidaha açılışlara geceden gidicem
  • 30 yıl önce ekmek, sanayağ kuyruğunda beklerdik, şimdide pc, lcd kuyruğunda...
    Türkiye' nin değişmez kaderi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

30 yıl önce ekmek, sanayağ kuyruğunda beklerdik, şimdide pc, lcd kuyruğunda...

aynen öyle valla
  • way be bende gidecektim ama iyi ki gitmemişim

neler aldınız alanlar maceralarını yazsınlar
  • Saat 8'de arkadaşımla oradaydım. Acayip bir kuyruk vardı. İşi olan olmayan herkes vardı. Bugünün tatil olması nedeniyle çok kalabalıktı. Biraz bekleyelim dedik. Bekledik ama iş çığrından çıkmıştı. Çıkanlarda doğru düzgün birşey kalmamış diyorlardı beklemeyip geri geldik.
  • quote:

daha yeni girdim eve. :)) saat 2 gibi orda idim,vardığımda 700-800 kişi vardı önümde..saatler ilerledikçe arkadaki kuyruğun sonunu göremez oldum :) aldığımız duyumlara göre otogar a doğru epeyce uzanmış.itişip kakışmalar her kuyrukta olduğu gibi burdada vardı ama ezilecek kadar değildi,bu itişmelerde arkada kaldığımızda oldu :)bir kaç sefer kavga çıktı bağrışmalar filan.. kuyrukta bekleyenlere bol bol su,sabaha karşıda poğça ve çay ikramı oldu.

saat 6 da kapıları açtılar.hiçbir izdiham yaşanmadan gruplar halinde içeri almaya başladılar. daha sonra tek tek labirentleri dolaşarak içeri girebildim..
    herkes etrafa dağılmış aradığı ürün kapanın elinde kalıyordu resmen :) ama ürünlerden bolca vardı..önümde 800 e yakın kişi olmasına rağmen ben girdiğimde hala tv ve laptoplardan vardı.ben 3 ürün aldım 22" LG monitör 37" philips fullhd tv ve LG notebook. ürünleri toplar toplamaz soluğu kasada aldım,önümde 10 kişi vardı hemen hemen 30 dk kadar bekledim ve ödemeyi yaptıktan snr çıktım.güvenlikten geçtikten sonra tekrar içeri alınmıyorsunuz.garanti belgelerini kaşelettirip uzaklaştım.. istediğim ürünler uygun fiyata almanın mutluluğu içnde evin yolunu tuttum :)

akşam 6 dan beri bekleyen kişiler vardı,ben saat 2de orda olmama rağmen saat 9-10 gidi orda olanlar ile yanyana geldiğimde oldu :))

umarım forumdaki diğer arkadaşlarda istediklerini alabilmişlerdir.Hayırlı olsun güle güle kullanın..Saygılar.

hayırlı olsun dostum güle güle kullan. hp dizüstü iyiymiş 799'a almak isterdim. nasip ...

• acaba birşeyler kalmışmıdır içerde az sonra o tarafta işim var bi uğrayayım diyorum
  • Ben de şimdi eve girdim.

Saat 4:30'da oradaydım, içeri girmem 8:15, çıkmam ise 8:30 :)

Maalesef plazma tv anında tükenmişti. Diğer ürünlerden de cazip bir şey bulamadım. Kayınvaldeye bir mikrodalga fırın almaya niyetlendim, ama kasadaki kuyruğu görünce vazgeçtim.

Herkese geçmiş olsun.

Ben çıktığımda kuyruk hala devam ediyordu.

Saturn kuyruğu azalmıştı, ama Teknosa kuyruğunun maşallahı vardı.
  • hadi ya keşke saturn'u bekleseydim
  • buradan okumak bile heyecanlı oluyor yahu :)
    bi dahaki açılışa ben de gelicem arkadaşlar savulun :)
  • açılışa gidildi mi geceden gidiceksin abi yoksa elin boş dönüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

Saat 6 olunca alcaklar.Tam vaktini beklyorlar.Bu kuyruga giren cok cesurdur bence.Plazma zırt pırt bitecek elbet bir süre sonra

Ne yaptın arkadaş Alabildinmi bişeyler inşallah gönlüne göre bişeyler bulmuşssundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

30 yıl önce ekmek, sanayağ kuyruğunda beklerdik, şimdide pc, lcd kuyruğunda...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.