Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişi sayısı 200ü aştı.Önümdekilerin sayisi eşeyli üreme sonucu biraz arttı
  • benım arkadaslar saat 3 te gitmeyi planliyolar.
    laptop + lcd + ceptelefonu alabilirler
  • yarın 9 gibi orada olsam acaba laptop kalırmı ya
  • fotoğraf var mı ortamdan
  • bonusa kaç taksit yapıyolar bilen varmı?
  • arkadaşar peki nasıl gidebiliriz buraya mesela metrobüsle yada metro gitsek başka nasıl ulaşabiliriz bir bilen varmı
  • şuanda durum nedir? 4 gibi falan orda olmayı düşünüyorum fazla yogunluk olurmu acaba gıdıcegım saatte? birde teknosadaki yogunluk ne durumda?? denny haber bekliyoruz senden
  • SAMSUNG PS 50A 756 PLAZMA TV :1899TL - STOK 44

50 inch plazma 1899 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

Kişi sayısı 200ü aştı.Önümdekilerin sayisi eşeyli üreme sonucu biraz arttı

dostum şuan son durum nedir???
  • arkaaşlar yol güzergahı olarak nasıl gidilir buraya
  • 300kişi civarı kişi war hala.Teknosa uzak malesef görünmüyor.Worldcard haricinde diger kartlara vade farkı var.Buraya bayrampaşa metrosuyla gelip kocatepe duragında inebilirsiniz.Forum istanbul yazıyor kocaman.Sımdilik bu kadar
  • Canon 1000d için fotokritik kullanıcılarının yorumları..

Artıları: *Gece çekim
    *Fiyat performans
    *Rahat kullanım ve ağırlık.
    Eksileri: Ben ciddi bir eksiğini göremedim.

Artıları: * Hızlı
    * ISO1600'de bile kumlanma çok az.
    * LiveView özelliği makinayı gerektiğinde compact gibi kullanmayı sağlıyor.
    * Yanında gelen kit lens , IS eklenmiş ve bu konuda çok başarılı.
    * Uzun batarya ömrü
    * Makul büyüklük ve ağırl
    Eksileri: * 18-55 kit lens zoom konusunda yetersiz.
    * iso aralıkları daha ufak olmalıydı
    * CF kartı yuvası yok.

Artıları: * Fiyat performans
    * LiveView özelliği
    * Ergonomik yapı, makul ağırlık
    * Uzun ömürlü pil ömrü
    * 1600 ISO'da bile rahatsız etmeyen gürültü oranı
    Eksileri: * 18-55 mm lens.
    * ISO değerinin 100'den başlaması. 50-60 değeri olmalıydı.

benim de makine hakkında pek bilgim yok fotokritikte 149 kullanıcısı var iyice araştırmak gerek..

• Öncelikle belirtiyimki teksosanın indirimleri satürnden daha iyi..satürn doğru dürüst indirim yapmamış bbile.sabah 4 30da yola çıkacağım.5de metrobüse binerim merterde inirip metroya binerim kocatepede inerim.metrobüsle gelecekler arkadaşlar nerden gel,iyorsanız gelin ama mutlaka merter durağında idin..inince metro girişini görüceksiniz caddenin kenarında..ordan metroya binip kocatepe karteltepe durağında idin..zaten anonsa forum istanbul diyede sölüyor..inince hemen yan taraf..zaten metrodan geçiş yolu vermişler..
  • Yarım saat önce ordaydım,sıra daha şimdiden caydırıcı sabaha 2000 kişi falan olur heralde,termosla çay götürüp satmak lazım daha karlı bir iş olur :D.Hava da çok soğuk,beklenmeyecek gibi.Seyyar tuvalet bile koymuşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_yavuzy_

Yarım saat önce ordaydım,sıra daha şimdiden caydırıcı sabaha 2000 kişi falan olur heralde,termosla çay götürüp satmak lazım daha karlı bir iş olur :D.Hava da çok soğuk,beklenmeyecek gibi.Seyyar tuvalet bile koymuşlar...

bende demın oradaydım aynen valla cay super gider yanıma adam bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulak

Öncelikle belirtiyimki teksosanın indirimleri satürnden daha iyi..satürn doğru dürüst indirim yapmamış bbile.sabah 4 30da yola çıkacağım.5de metrobüse binerim merterde inirip metroya binerim kocatepede inerim.metrobüsle gelecekler arkadaşlar nerden gel,iyorsanız gelin ama mutlaka merter durağında idin..inince metro girişini görüceksiniz caddenin kenarında..ordan metroya binip kocatepe karteltepe durağında idin..zaten anonsa forum istanbul diyede sölüyor..inince hemen yan taraf..zaten metrodan geçiş yolu vermişler..

Saturn de düşük fiyat garantisi olduğu için teknosanın düşük fiyatları anlamını yitiriyor. Çünkü teknosada düşük fiyat garantisi yok. Yani teknosa daki bi ürünü saturn de daha ucaza olmadı en kötü ihtimalle aynı fiyata alabilirsiniz. Ayriyetten katalogdaki yaptıgım incelemelerde DSLR i örnek alırsak EOS 1000d nin fiyatı saturn de 849 tl iken nikonda benzeri olan nikond90( hatta daha düşük bir ürün) 899 tl. Bide farkını verip 5 yıl garanti yaptırma imkanı varmış gercekten hizmet bu. Garanti eger beni uğraştırcaksa neden alimki 30 40 tl fark verip 5 yıl garanti yapıyolar makinayı.( ki elektronik eşyalar genellikle 3 . yıldan sonra bozulmaya başlar :)örnek benim aldıgım tüm cep telefonları :)

• BU ARADA SATURNUN KATALOGUNDA TAM GOREMEDİM. CEP TELEFONU FİYATLARI BASKA VARMI ? GİTMİŞKEN ODA ALINIR FOTOGRAF MAKINASI CEP TELEFONU :D bi taşta 2 kuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartman_k -- 29 Ekim 2009; 1:14:35 >
  • teknosanın önünde kaç kişi sırada bilen varsa yazarmı..bu arada arkadaşın arabaya çaydanlık tüp koyup gidip çamı satsam ne acep:DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreygt

quote:

Orijinalden alıntı: a_yavuzy_

Yarım saat önce ordaydım,sıra daha şimdiden caydırıcı sabaha 2000 kişi falan olur heralde,termosla çay götürüp satmak lazım daha karlı bir iş olur :D.Hava da çok soğuk,beklenmeyecek gibi.Seyyar tuvalet bile koymuşlar...

bende demın oradaydım aynen valla cay super gider yanıma adam bulamadım

bende bulamadım :(( yalan oldu ;)
  • ben gidecem altunizadedeyim bana yakın varsa gidelim beraber.metrobüsle gideceğim bu arada satürndeki cep telefonları genaral var nokia e 65 var samsung var..başka varmı..teknosadaki cep fiyatları daha cazip geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.