Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denny07 helal olsun valla :) olay mahallinden sıcak haber veriyorsun direkt :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

Cok bisey degl aslnda.Lg 22inc ve 40liralık samsung telefon alcam ins.Gelmek isteyen sıra az iken gelsin.En azından labirentte durur.Kaynak riski azalır

Hocam aslında bana da bir 42" LG 7000 modelli LCD TV alsan ne makbule geçerdi
    Sabah erkenden orada olacağım ama pek sanmıyorum ki o zamana kadar kalsın...
  • Girebilirsek aynı üründen 1 den fazla alabiloyormuyuz yoksa kişi başı 1 ürün kısıtlaması varmı
  • quote:

Cok bisey degl aslnda.Lg 22inc ve 40liralık samsung telefon alcam ins.Gelmek isteyen sıra az iken gelsin.En azından labirentte durur.Kaynak riski azalır

hocam son durum nedir?
  • sadece ilk mesaj da yazan ürünler mi var katalog da?.bugun geçerken bilboard ta asus laptop gördüm de 999 liraya burda yazmiyordu....
  • Çok bişey degişmedi 100civarı bekleyen war
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

quote:

hocam son durum nedir?

30 dakkada ne deişecak yaww :))
  • şimdiden 100 kişi varsa sabaha 1000 olur orası :) 212 deki MM açılışındaki hayal kırıklığı olmiyacak sanırım.

ama 22" monitör için 8-10 saat beklemek değmez gibi be hocam. gerçi içeri girdikten sonra 106 ekran tv yle çıkarsın ordan
  • Saturn hakkında
    - Saturn, ilk mağazasını 1961 yılında Almanya’nın Köln kentinde açtı - Bugün Avusturya, Fransa, İtalya, Polonya, Macaristan, İspanya, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Lüksemburg ve İsviçre’de mağazaları bulunan Saturn, Avrupa çapında 230’u aşkın mağazasında, ortalama 45 bin ürün çeşidiyle hizmet veriyor

- Saturn, Avrupa’nın en büyük perakendecisi konumunda bulunan Media Markt’ın kardeş kuruluşu

- Avrupa genelinde toplam 800’ü aşan mağazası ve 60 binin üzerinde çalışanı bulunan Media Saturn Holding’in bünyesinde bulunan Saturn, Media Markt ile tamamen farklı hukuksal kimliklere, yönetim ekibine ve tedarik zincirine sahiptir ve birçok ülkede birbiri ile rekabet ediyor

- Saturn’ün 18 bin metrekare satış alanında yaklaşık 100 bin ürün çeşidini tüketicilerle buluşturan Hamburg mağazası, aynı zamanda dünyanın en büyük elektronik ürün mağazası unvanını taşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 28 Ekim 2009; 22:17:05 >

• Teknosa 160a sattı aynı monitörü .Gözüm kaldı.Toplam 125 lira kar edicem.Azımsanamaz para.
  • quote:

Çok bişey degişmedi 100civarı bekleyen war

hadi yaa.... benim laptop hayali suya düştü o zaman.. sabaha 4-5 bin kişi olur orda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebelg
    denny kardeş katalog elinde mi senin şu an?

Katalogun üstüne oturdum.Motoru bozmamak icin kullanıyorum
  • 15.000 kişi bekleniyormuş tahminen sabah 06.00 ya kadar arkadaşlar. Ona göre hazırlık yapmışlar. Yoğunluk gece 12 den sonra artabilir.
  • Nokia E65 acayip ucuz gibi geldi bu kadar ucuza nasıl veriliyor anlamadım. İnternette en ucuz 700 tl ye buldum... Antalya yada bir mağaza açsalar keşke
  • Bu canlı yayına,bu zahmete umarım istediklerini alırsın.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sebelg
    denny kardeş katalog elinde mi senin şu an?

Katalogun üstüne oturdum.Motoru bozmamak icin kullanıyorum
  • Kardes o teknosa kataloguymus.Saturn arkadasta gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Nokia E65 acayip ucuz gibi geldi bu kadar ucuza nasıl veriliyor anlamadım. İnternette en ucuz 700 tl ye buldum... Antalya yada bir mağaza açsalar keşke

abd de $200 bile deil.. merak etme.. zarar etmez bu adamlar.. ;)
  • O kadar saat nasıl beklenir ki orada helal olsun valla.Ben olsam sıkıntıdan çatlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

O kadar saat nasıl beklenir ki orada helal olsun valla.Ben olsam sıkıntıdan çatlarım.

3-4 kafa elemanla gidilirse olurda.. kimse gitmiyo tatil günü diyee..havada soğukk.. bide o kadar bekleyip boş dönmesi var.. zor iş.. online takip edecez artık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme777

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

O kadar saat nasıl beklenir ki orada helal olsun valla.Ben olsam sıkıntıdan çatlarım.

3-4 kafa elemanla gidilirse olurda.. kimse gitmiyo tatil günü diyee..havada soğukk.. bide o kadar bekleyip boş dönmesi var.. zor iş.. online takip edecez artık :))

Sabah ilk iş bende konuya bakacağım ona göre gitmeyi düşünüyorum. Ama TeknoSa açılışı da var, oradan birşeyler alamayanlar mutlaka Saturn'e de uğrarlar diye düşünüyorum :/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.