Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam , madem 2 dakika, bi bakıp da geliversen, kalabalık başlamış mı
  • işten dönerken kapısından geçiyom. bi kafayı uzatcam bakalım
  • Ellerine sağlık dostum, güzel bir fırsatı paylaşmışsın. Yakınında olanlar kaçırmasınlar
  • sizce gercekten izdiham olurmu arkadaslar? ona göre besıktastan gelmeyı planlıyorum 42 LG 7000 almak için
  • yha bu lg 7000 için ne diyorsunuz. baktım da özellikleri olsun fiyatı olsun iyi gibi duruyo gerçi almak için geceden gitmek lazım oda biraz zor bea:)
  • yoğunluk belli olmaz, Real de fulyada izdiham bekliyodu ama 300 400 kişi anca vardı :) gerçi indirimde pek ürün yoktu, ama yarının resmi tatil ve herkesin evde olmasından dolayı beklenenden fazla da yoğunluk olabilir. 4-5 gibi gidebilirim belki, bakalım belki bi canon kalır :)
  • bu canon alınır dimi arkadaşlar.sabah gidip almayı düşünüyorum.ayrıca JVC nin kamerasıda iyi fiyatlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

quote:

Orijinalden alıntı: mad_max

LG X110'a 400 lira değermi arkadaşlar henüz karar veremedim gerçi karar vermekte yeterli değil ama içeri girememe gibi bir ihtimalde soz konusu...

ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. gayet memnunum. o kadar çok işimi görüyorki anlatamam. girebilirsen tabi telefon fiyatına almış olursun. iyi şanslar. benim evime yürüme 2dk. ama tv-pc-foğrafmakinesi hepsi var. napsam bi gitmelide aslındda..

Hocam bu netbook da cd sürücüsü yokmuş yazıyor bazı sitelerde. Sizdekinde varmı yani sonradan takılabiliyormu yoksa çok küçük olduğu için takılmıuyormu
    teşekkürler

• diğer kartlara vade varkı nedir aceba word yok
  • Beyler bence gitmeyin. Malum çok kalabalık olucak domuz gribi salgını var tehlikeli yani. Zaten pek bi indirimde yok yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkannhl

quote:

quote:

LG X110'a 400 lira değermi arkadaşlar henüz karar veremedim gerçi karar vermekte yeterli değil ama içeri girememe gibi bir ihtimalde soz konusu...

ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. gayet memnunum. o kadar çok işimi görüyorki anlatamam. girebilirsen tabi telefon fiyatına almış olursun. iyi şanslar. benim evime yürüme 2dk. ama tv-pc-foğrafmakinesi hepsi var. napsam bi gitmelide aslındda..

Hocam bu netbook da cd sürücüsü yokmuş yazıyor bazı sitelerde. Sizdekinde varmı yani sonradan takılabiliyormu yoksa çok küçük olduğu için takılmıuyormu
    teşekkürler

bu atom işlemcili netbook notebook değil cd rom olmaz harici usb alısan kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: JawsOzzy

Beyler bence gitmeyin. Malum çok kalabalık olucak domuz gribi salgını var tehlikeli yani. Zaten pek bi indirimde yok yahu.

Arkadaşa katılıyorum hem bu soğukta gidilirmi hiç domuz gribide cabası varın tatilin keyfini çıkarın
  • Hocam bu netbook da cd sürücüsü yokmuş yazıyor bazı sitelerde. Sizdekinde varmı yani sonradan takılabiliyormu yoksa çok küçük olduğu için takılmıuyormu
    teşekkürler

bu atom işlemcili netbook notebook değil cd rom olmaz harici usb alısan kullanabilirsin

teşekkürler dostum vediğin bilgi için
  • yaa acaba ps3 var mıdır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

quote:

Orijinalden alıntı: erkannhl

quote:

quote:

teşekkürler

bende harici kullanıyorum. bence güzel cihaz. 400e değerde alabilmek işte.

• bu lg 7000 olan lcd tv lh 7000 mi acaba bilen varmı
  • Fiyatlara aldanmayın bana cazip gelmedi, yani stoklara yetişeyim diye olabilecek izdihama girmeyi göze alacağım bir fark yok :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 28 Ekim 2009; 19:37:56 >
  • Wii + spor paket çok pahalı. Almanya realde 199 Euro. Real ile aynı gurup değil miydi bu?
  • yarın saat 06:00 da ordayım :)

6'da daha güneş doğmadan mağaza mı açılır anasını satiimm.. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.