Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parası olupta alış-veriş yapmayı düşünenler birkaç hafta daha bekleyip kasım ortalarında netleştirsinler.
    Asıl indirimler o zaman yağacak.
  • cazip gibi ama çok erkennnnnnn
  • Sizce ne olacak kasım ortasında ?

Bir duyumunuz mu var ?
  • açık konuşmak gerekirse fiyatlar izdiham oluşturacak kadar iyi. bir çok ürün grubunda iyi fityat var. oyüzden izdihamı göze almak lazım. somn zamanlarda açılışlar yalan dolan fiyatlarla yapıldı. ama u son zamanların rn iyi fiyatları diywebilierim
  • ben de hp laptop almak istiyorum 6.30 gibi falan gidicem... izdiham olmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

yarın saat 06:00 da ordayım :)

6'da daha güneş doğmadan mağaza mı açılır anasını satiimm.. :)

6 geç olabilir :) gerçi çok reklamı yapılmadı, gazetede okuyan gider anca, ama bişeyler alabilecek duruma gelirsen bana da bi canon dslr alır mısın
  • Asıl sıkıntı verecek şey ertesi gün işyerinde, bakkalda, cafede, arkadaşlar arasında vs. "sabahın altısında elinde lcd kutusuyla koşturan sen değil miydin?" sorularına muhatap olmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbehcan

Wii + spor paket çok pahalı. Almanya realde 199 Euro. Real ile aynı gurup değil miydi bu?

Media Saturn Group (Yani : Media Markt - Saturn - Metro - Real) hepsi aynı şirket
  • quote:

Orijinalden alıntı: illegalite

Asıl sıkıntı verecek şey ertesi gün işyerinde, bakkalda, cafede, arkadaşlar arasında vs. "sabahın altısında elinde lcd kutusuyla koşturan sen değil miydin?" sorularına muhatap olmaktır.

Bence keyif verir, 2-3 saatlik beklemeyle 500-600 tl ucuza alabilirseniz dalga geçer gibi görünürler ama daha çok kıskanırlar :)

HP notebook ta iyiymiş, gerçi Türkiyede göründüğü firmalarda genelde stokta yok, ama olsun.

paralel ithalat olması vs de bence hiç bir şekilde sorun değil... Yabancı zihniyetli firmalar müşteriyi daha az mağdur ettiği için paralel ithalat daha güvenilir bile sayılabilir. (tabiki hepsi deği, MM, EW, Saturn vs için)
  • Saturn acılısında son durum.80-100kişi sırada.Cok izdiham yok.Arada durumu size bildririm.Kaynak olmazsa önümde 30kisi var
  • Paylaşım diye ben buna derim ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

Saturn acılısında son durum.80-100kişi sırada.Cok izdiham yok.Arada durumu size bildririm.Kaynak olmazsa önümde 30kisi var

hocam helal vala bu saatten oraya gitmişsin ama iyi yer kapmışsın. teknosa sırası ne durumda
  • Teknosa çok daha yoğun. Orası uzakta kalyor.Ama saturnden fazla emin olun.
  • Walla bravo diyorum

Peki yağmur ne durumda ? Islanıyor musunuz ?

Nerede bekliyorsunuz ? Yağmurdan soğuktan koruyacak bir yerlerdesinizdir umarım.

Dakika ve skor alabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

Saturn acılısında son durum.80-100kişi sırada.Cok izdiham yok.Arada durumu size bildririm.Kaynak olmazsa önümde 30kisi var

Hocam desene senin mesajlarına göre bizde gelip gelmeyeceğimizi kararlaştıracağız. Umarım bu kadar çektiğin eziyete değer de istediğin ürün/ürünleri alırsın. Kolay gelsin...
  • Açılıştan canlı bağlantı.İşte donanımhaber farkı...
  • Yagmur falan yok.Hava parçalı bulutlu.Labirentlerin bi kösesine çöktük.Ayakta beklemeye gerek yok
  • Denny inşallah sabah seni kucağına ne alıp çıkarken göreceğiz ?
  • daha bu saatte 100 kişi varsa bana gelmez sıra ;)
  • Cok bisey degl aslnda.Lg 22inc ve 40liralık samsung telefon alcam ins.Gelmek isteyen sıra az iken gelsin.En azından labirentte durur.Kaynak riski azalır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.