Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candyman

Yürüme engelliyim, herkes ilk açılışlardan itibaren koşturup duruyor. ezilsemde keşke bende gidebilsem,bi tane kalem satsalar 10 kuruşa yine de razıyım,bende gittim ugrastım aldım macera yaşadım diyebilsem :(

Halina şükret dostum, daha kötüleri de var, isyan etme..
  • Diğer alışveriş yapan arkadaşlar maceralarını yazabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulak

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) Gece hiç uyumadım ve 04.45de altunizadedeki evimden yola çıkdım.5de metrobüse bindim.05.20de merter metro durağındaydım.metronun hareket saati 06 00 olduğu için orad a bekleyenleri gözüme kestirip nereye gittiklerini sordum onlarda açılışa gidiyorlarmış bi taksi tutup yola koyulduk.forum istanbula vardığımızda saat 05 45i gösteriyordu.ve mahşeri bir kalabalık vardı.önce keşif yapdım ama güvenlik önlemleri eksiksizdi bir açık bulamadım.teknosa ve satürnünbulundğu alışveriş merkezi inşaat halinde olduğu için inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:)giriş saatim 06 45.ilk başda iki adet cep telefonu aldım tanesi 29 tl..ardından 4GB usb lerden iki adet aldım tanesi 5tl:) yetmedi bide 2GB aldım tanesi 3 tl:)29liraya dvd player aldım.HP 160GB harddisk aldım 50liraya.iki adet telsiz telefon aldım tanesi 5liraya.daha önceki açılışlarda laptop ve plazma ihtiyaçlarımı gördüğümden o ürünlerin yüzüne bile bakmadım.ben girdikden bir saat sonra hemen hemen promosyonlu ürünlerin çoğu tükendi.kasada alışverişimi tamamladım..üstüne bide carrefourda geçerli 50 liralık hediye çeki verdiler.dışarı çıkdığımda mahşeri kalabalık vardı ve herkez poşetlerime imrenerek bakıyordu.şimdi evdeyim ve birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

süperr

• quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) Gece hiç uyumadım ve 04.45de altunizadedeki evimden yola çıkdım.5de metrobüse bindim.05.20de merter metro durağındaydım.metronun hareket saati 06 00 olduğu için orad a bekleyenleri gözüme kestirip nereye gittiklerini sordum onlarda açılışa gidiyorlarmış bi taksi tutup yola koyulduk.forum istanbula vardığımızda saat 05 45i gösteriyordu.ve mahşeri bir kalabalık vardı.önce keşif yapdım ama güvenlik önlemleri eksiksizdi bir açık bulamadım.teknosa ve satürnünbulundğu alışveriş merkezi inşaat halinde olduğu için inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:)giriş saatim 06 45.ilk başda iki adet cep telefonu aldım tanesi 29 tl..ardından 4GB usb lerden iki adet aldım tanesi 5tl:) yetmedi bide 2GB aldım tanesi 3 tl:)29liraya dvd player aldım.HP 160GB harddisk aldım 50liraya.iki adet telsiz telefon aldım tanesi 5liraya.daha önceki açılışlarda laptop ve plazma ihtiyaçlarımı gördüğümden o ürünlerin yüzüne bile bakmadım.ben girdikden bir saat sonra hemen hemen promosyonlu ürünlerin çoğu tükendi.kasada alışverişimi tamamladım..üstüne bide carrefourda geçerli 50 liralık hediye çeki verdiler.dışarı çıkdığımda mahşeri kalabalık vardı ve herkez poşetlerime imrenerek bakıyordu.şimdi evdeyim ve birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

süperki ne süper. bekleyenlerin yarısı kaynak zaten iyi yapmışsın.

süperr

• quote:

quote:

süperr

süperki ne süper. bekleyenlerin yarısı kaynak zaten iyi yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: hasankeyfli

quote:

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:) birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

eğer bu yazdıkların gerçekse yaptığın utanılacak bir davranış..

onca insanın hakkını gasp etmişsin demektir.

iyi yapmış bence arkadaş..
    şehitlerin, şehit ailelerinin haklarının gasp edildiği ülkede bu olay hiç bişey değil..
    Ben olsam aynısını yapardım..

Apaçık hata yapmış birini ÖVMEK, ATATÜRKÇÜ olduğu imzasından da anlaşılan birine hiç yakışmmadı !

• al bir tane daha ! sen de basri gibi yapmışsın.
    öven de yapan gibidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pompera -- 29 Ekim 2009; 16:17:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pompera

quote:

quote:

süperr

al bir tane daha ! sen de basri gibi yapmışsın.
    öven de yapan gibidir...

• mağazadaki son durum ne acaba bişiler kalmışmıdır
  • evey yaw son durum nedir. yolumun üstü 8 gibi gitcem bi bakam.
  • Ben de sabah 5.45 gibi gittim, beklediğim sıra (sıra denirse) bir türlü gelmek bilmedi önümdeki binlerce kişinin olduğunu ve saat 6.45 gibi insanlar ellerinde torbalarla arabalarını doldurduğunu görünce bir umut olmadığını görüp geri döndüm. Az önce metro ile geçerken baktım da aynı kalabalık halen devam ediyor, kampanyalı ürünler zaten bitmiştirdir de merakımdan gitmek istemiyordum bir iki günlük ara verdim.

Sıraya kaçak yollarla giren, kaynak yapan, uyanıklık yapan arkadaşları da kınıyorum arada bir de olsa nizamı bozmayıp grup psikolojisi ile hareket etmeleri doğru olurdu. Eğer bir hakkım varsa ben o arkadaşıma helal etmiyorum (Hele bir de bunu uyanıklık adı altında buraya açıklamasının ardından)

Zaten akşamdan gelen arkadaşların kampanlayalardan faydalandığını düşünüyorum, ben sıradayken polis araçlarının arka koltuklarını bile doldurduklarına şahir oldum, bu iş bizi aşar bu macera burada biterdi.

Ancak yine de zamanında Teknosadan ve diğer marketlerden ne kadar yüksek fiyatlı ürün aldığımızı görünce bundan sonraki süreçte bizim için yeni bir dönemin başlayacak olması beni az da olsa teselli etti.

Teknosa, Saturn'u kırmak için ellerinden geleni yaptı ama uzun dönemde Saturn'un gücü ile başa çıkacaklarını sanmıyorum. Çünkü Avrupa'nın en büyük perakendeci firmasının yüksek alımları sayesinden Teknosanın bir kaç boy üstünde olacağı kanısındayım.

Herkese mutlu bayramlar ve kazançlı alışverişler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginkurt -- 29 Ekim 2009; 17:03:43 >

• Son durum ne acaba kampanya üç gün devam edecekmiş birşeyler kalmışsa artık ne olursa olsun almak için gitmelimiyiz bu saatte yakın zamanda gelen biri varmı forumda
  • buradaki arkadaşların gazına gelip gitmeyen çok şey kaybetti.
    saat 12 de evden cıktım bugün 2.30 da içeriye girdim exper netbook aldım 399 lira piyasda 620 lira civarı mp4 aldım ve bi sürü laptop vardı.Asus un bi modeli 4gb ram 1 gb harici ekran kartı 999tl idi.Babam netbook istedi diye bundan aldım.8 gb hafıza kartı aldım 20 liraya.mp4 aldım 2 gb lık.Ürün var gidebilirsiniz biraz sırda beklemek koyuyor ama boş çıkmayacaksınız eminim.
  • kimsenin hakkını yemedim..zaten çoğu kişi sıraya kaynak yapdı.eğer çok hak arayan biriysen bu ülkede hakkı yeninen bir çok insan var.git şehit ailelerinin hakkını ara.kps kazanıp torpiller yüzünden biyere yerleşemeyenlerin hakkını ara,dünyanın en pahalı benzinini kullanmamızın hakkını ara..arada ara..saymakla bitmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Son durum ne acaba kampanya üç gün devam edecekmiş birşeyler kalmışsa artık ne olursa olsun almak için gitmelimiyiz bu saatte yakın zamanda gelen biri varmı forumda

şimdi geldim ben çıkarken çok şey vardı.Şöyle örnek veriyim sabah lg laptop indirimdeyse öğlen exper indirime sokuyolar.Diğer firmalar gib değil bu adamlar gerçekten büyük açılış yapmış.Sabah gidenler lg netbook 369 a aldı ben öğlen gittim 399 exper aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginkurt

Ancak yine de zamanında Teknosadan ve diğer marketlerden ne kadar yüksek fiyatlı ürün aldığımızı görünce bundan sonraki süreçte bizim için yeni bir dönemin başlayacak olması beni az da olsa teselli etti.

O kadar iyimser olma derim. Bunlar açılış fiyatları idi.. Muhtemelen yarından itibaren açılışa çekipte avcunu yalatıp gerisin geriye döndürdükleri sazanları yarattıkları ucuz fiyat! sinerjisi(sadece sinerji, gerçek olan kazzık fiyatları) ile avlayacaklardır. Sazanlar ve bilinçsiz meraklılar avlandıktan sonra biz bilinçli tüketicileri çekmek, ayağını alıştırmak için tek tük ürünlerde promosyonlar başlayacaktır o zaman gider bir göz atarız

• Genclik saat 6da ilk grupla girdim aldm ihtiyaçlarımı.Sizi rahat ettircek tavsiyelerim olacak önümüzdeki açılışlar icin. 1) biri gercekten indirimdeki istedigi ürünü almak istiyorsa akşam 8i geçmeyecek şekilde kuyruga dahil olcalak.İlk grupla girip yayıla yayıla alır.2)portatif veya plastik iskemle oturak getirilmeli ayrıca pike soguktan etkilenmenizi engeller.3)tuvalet ihtiyacı gece 2 gibi giderilmeli.Sabaha yakın güvenlik cok sıkı oluyor.Gir çık yaygara sorun olabilir... Herkese kolay gele
  • Yarın öbür gün de gitmenizi tavsiye ederim.laptoplarda indirim oluyorr nitekim.
  • çok güzel toshiba laptoplar vardı 799tl ye 3 gb ram 320 gb hdd falan.Asus vardı ve kenarlrdaydı en azından ilk geldiği zaman.Adamlar geleni boş yollamamak için farklı mallarda kataloglarda verilen haricinde indirim oluyor
  • selam 2 saat önce geldim.hala sıra vardı.fiyatlar iyi 37 philips ve 32 toshiba 5800 nokia ve samsun bulaşık makinası aldım fiyatlar güzel adamlar biten ürünlerin yeirne oradaki başka ürünlerde indirim yapıyorlar.giden boş çıkmaz gitmeyen arkadaşlar gitsin herkese göre bir ürün vardır mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.