Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar;Adamlar orayı boşuna açmadı...Amaçları satabildikleri kadar mal satmak...Böyle coşkulu bir kalabalığı da eli boş döndürmek istemezler...
    Pazar gününe kadar çeşitli ürünlerde kampanyalar sürer...Sık sık gidip kontrol etmekte fayda var...Mutlaka alacağınız birşeyler çıkar...
    Haa olmadı...Benim gibi gezer gezer gelirsiniz...
  • tam da üzerine geldi, monitörüm bızuldu, 99 tl lik 19 lardan bitane alabilseydik süper olurdu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Gitmediğine pişman olan birisi varsa eğer fazla üzülmeye gerek yok.
    19 Kasım'da Neomarin karşısında açılacak Pendorya AVM içinde ki MediaMarkt'ta daha özel fiyatlar olacak.
    Elbette bu bir sır. :)
    Şimdiden haberiniz olsun istedim.

hergün üniversiteye giderken önünden geçiyorum..
    Yapılışını her gün izledim..
    Satürn kadar büyük değil gördüğüm kadarı ile alanı..
    Ve sadece Pendik'e yarar orası..
    Eve dönene kadar (500T kabusu) çoğu şey elde kalır..

Çok güzel bir şey açılıyor,ama çok ters bir yere..
  • 500T şehirler arası otobus gibi çalışıyor neredeyse
  • Pendike 1-2 kere gittim, otobüslerde vs uyumaya bayılan biri olarak uyumaktan sıkıldım, o derece höh dedirtti :)

yenibosna çobançeşmeye cnr'ın karşısına bi inşaat yapılıyor, oraya açsın bi şube de bari
  • İzdihama sebep olan mağazalara ve milletin hakkını gaspetmeyi marifetmiş sananlara

Büyük hesap günü geldiği zaman derdinizi anlatırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostvisited

Merhaba arkadaşlar,

Bugün aldığım birkaç parçayı satıyorum.

Asus N61VG -> 1300 tl
    HP Presario CQ61-320ET (VK847EA) -> 1000 tl
    Samsung LE-40B652 40" Lcd TV 102cm (Full HD) -> 2200 tl

Samsung tv için çok fiyat istemişssin. İst. Bilisimde zaten 1965 lira. Eğer aldığın fiyata satarsan alırım ben.... Belliki ihtiyaç değil sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostvisited

Merhaba arkadaşlar,

Bugün aldığım birkaç parçayı satıyorum.

Asus N61VG -> 1300 tl
    HP Presario CQ61-320ET (VK847EA) -> 1000 tl
    Samsung LE-40B652 40" Lcd TV 102cm (Full HD) -> 2200 tl

YUH !

• Bizimkiler ne hikmetse malları aynı yerlerden getirdikleri halde indirimi sadece stok olmayan mallarda yapmayı pek seviyorlar
    Saturn de yabancıların her zaman uyguladığı pazarlama sistemi ile kendi adlarını duyurmuş oldular.
    M.M. olsun kardeşi saturn olsun satış politikalarında devamlı değişik adlar altında bazı ürünlerde bize göre ciddi indirim yapmaya devam edeceklerdir. Bu indirim olarak görünen ürünlerin geliş fiyatlarını bilseniz aslında bize göre zarar gibi görünen ürünlerde dahi zarar etmediğini göreceksiniz. Zaten benzer firmalar alımları adetli olduğu için oldukça düşük maliyetle ve ek promosyonlu ürünler temin edebilmektedir. Bu firmaların en büyük sorunu personel ve işletme giderleridir. Kazayla internet firması haline falan gelseler daha da düşük fiyatlar kesinlikle mucize değil.

Bu kadar yorumdan sonra gelelim asıl meseleye. Yarın (yani bugün) de benzer indirimlerin devam edeceğini ve katalog ürünü olmadığı zaman da muadillerinden bulabileceğinizi ve ilk açılış olması nedeniyle de reyon görevlisi değil ama onun şefi veya müdürü ile muhatap olmanız durumunda PAZARLIK YAPABİLECEĞİNİZİ sakın unutmayın.

Teknosa da ise bize yakın sistemleri kullandığı için benzer işlev başarıya ulaşması güçtür....

• galiba açılışı profosyonel bir şekilde yapmışlar.indirimler bitsede bu mağazanın gelmesi vatan,teknosa gibi firmalarla rekabet olacağı için iyi olacak.

benim anlamadığım çoğu kişi gitsem bi şeyler bulabilirmiyim diyor.bence çok yanlış bir alış veriş şekli.istediğin yada ihtiyacın olan bir şey için gidilir,sırada beklenir,ama hiç alakam olmayan ,yada fazla kullanmayacağım bir şeye ucuzda olsa para vermek istemem.
  • arkadaşlar dikkat ettimde kimse ipod touch almamış stokta 50 adet gözüküyor..sabaha gitsem kalmışmıdır alabilirmiyim acaba?
  • arkadaşlar dikkat ettimde kimse ipod touch almamış stokta 50 adet gözüküyor..sabaha gitsem kalmışmıdır alabilirmiyim acaba?
  • oradaki 10 bin kişinin yarısından fazlası ara sokaklardaki esnaflar
    indirimli ürünleri alanların çoğuda yine aynı ya esnaf
    yada hakikaten ihtiyacı varmı onun bile farkında olmayan sırf indirim diye alanlar
    önce herkes bi düşünmeli hakikaten benim bu laptoba yada tv ye ihtiyacım varmı?evdeki işimi görüyormu?
    tüketim çılgınlıgının bir sonu olmalı arkadaşlar
    bilinçli tüketim en kArlısıdır..
  • çogu esnaf evet.. ticari amaçlı gelenler çoğunlukta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

quote:

Orijinalden alıntı: sulak

İŞDE SÜPER ALIŞVERİŞ MACERAM:) Gece hiç uyumadım ve 04.45de altunizadedeki evimden yola çıkdım.5de metrobüse bindim.05.20de merter metro durağındaydım.metronun hareket saati 06 00 olduğu için orad a bekleyenleri gözüme kestirip nereye gittiklerini sordum onlarda açılışa gidiyorlarmış bi taksi tutup yola koyulduk.forum istanbula vardığımızda saat 05 45i gösteriyordu.ve mahşeri bir kalabalık vardı.önce keşif yapdım ama güvenlik önlemleri eksiksizdi bir açık bulamadım.teknosa ve satürnünbulundğu alışveriş merkezi inşaat halinde olduğu için inşaata girip kaçak yol aradım ama heryer güvenliklerce tutulmuşdu.uzun uğraşlarım sonunda bir yol buldum ve personel adı altında teknosaya giriş yapdım:)giriş saatim 06 45.ilk başda iki adet cep telefonu aldım tanesi 29 tl..ardından 4GB usb lerden iki adet aldım tanesi 5tl:) yetmedi bide 2GB aldım tanesi 3 tl:)29liraya dvd player aldım.HP 160GB harddisk aldım 50liraya.iki adet telsiz telefon aldım tanesi 5liraya.daha önceki açılışlarda laptop ve plazma ihtiyaçlarımı gördüğümden o ürünlerin yüzüne bile bakmadım.ben girdikden bir saat sonra hemen hemen promosyonlu ürünlerin çoğu tükendi.kasada alışverişimi tamamladım..üstüne bide carrefourda geçerli 50 liralık hediye çeki verdiler.dışarı çıkdığımda mahşeri kalabalık vardı ve herkez poşetlerime imrenerek bakıyordu.şimdi evdeyim ve birazdan huruzlu bir uykuya dalacağım:)

Keşke bir de imla kılavuzu alsaydınız.

yau valla alışveriş yapabilenlere imrenerek bakıyorum...

ben cesaret edemedim açıkcası o kadar erken gidip beklemeye...

ama denildiği gibi alışveriş yapanların çoğu esnaftır ve satın aldıkları malları satma uğraşına girecek tiplerdir fahiş fiyatlardan...

bakalım açılmaya başlanır yavaştan konuları buralarda :D

biraz rahatlasın ben de gideceğim ama merak ettim cidden ne kaldı geriye die :D

• bugün gitsem netbooklarda kampanya olurmu acaba ?? gidenler olacaksa gördüklerini yazsınlar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Bravo valla, denseki, şurda vatan millet işi var gel, evden dışarı adım atılmaz, 3 kuruşluk bir indirim için
    1 gün önceden kuyruğa girmeler, çakallık yapıp sırayı beklemeden içeri girmeler , itiş kakış talan (bugün olmamış).
    Bugün 29 Ekim, cumhuriyet bayramı.Bağımsızlığımızın ,cumhuriyetimizin, varlığımızın bayramı.ama bazılarımız için
    3 kuruş ucuza kıytırık mallar alma bayramı olmuş.
    Tramvayla ailecek Vatan caddesine, cumhuriyet bayramımızı kutlamaya,çocuklarımın da bu coşkuyu yaşaması için gittik
    Tramvaydan Forum'u (alışveriş merkezinin ismi) gördüm. Saat 11 felandı mahşeri kalabalık.Hem Satürn'ün önünde hem Teknosanın.
    Arabalar Forum'a ulaşmak için kaç yüz metre geriden trafiği kilitlemiş.
    Normal zamanda olsa umursamam,ama bugün sadece yeni açıldı diye , bir alışveriş merkezine saldırmak içimi cız ettirdi...
    Kurban ve Ramazan bayramlarını Güneye tatile gitmek olarak düşünen zihniyetin, ulusal bayramlarımızı da , 3 kuruş ucuza
    mal kapatmak,çoluk çocuğu yeni mekanlarda gezdirmek için fırsat görmesi,milli değerlerimizin cart curt olduğunu suratımıza şamar gibi çarptı.
    Yazık hemde çok yazık....
    Açılış olarak bugünü seçen Satürn ve Teknosaya koca bir yuhhh.

Sonuna kadar katılıyorum, tükenmişiz maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

bugün gitsem netbooklarda kampanya olurmu acaba ?? gidenler olacaksa gördüklerini yazsınlar lütfen

bence olur.
    3 gn boyunca iyi fırsatlar olucak denildi.Ben dün 2 kere gittim 16 da gidip netbook aldım akşam da saat 21 gibi abime notebook aldık.Gezerken anons yapılıyor şu ürün şu fiyattan şuna düşmüştür falan diye ve harbiden de aldıgım ürünler normal fiyatından 300-400 lira aşşaıda.
  • arkadaşlar, fiyat / performans olarak sizce mekandan alınabilecek en iyi netbook hangisi ?? bir de netbooklarda HDMI çıkış oluo mu genelde ?
  • Bugün giden bir hayırsever varsa çıksın ortaya. İndirimler devam ediyormu? Gidelir mi bugün de?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.