Şimdi Ara

SATÜRN - MEDİAMARKT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene lig tv, satürn ya da mediamarkt kampanyası yapmıyor mu ayın 5'i oldu daha haber yok geçen sene yararlandık umarım bu senede yaparlar.

• +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilerface

Arkadaşlar bu sene lig tv, satürn ya da mediamarkt kampanyası yapmıyor mu ayın 5'i oldu daha haber yok geçen sene yararlandık umarım bu senede yaparlar.

Media markt magazlarinda zaman zaman satis yapti..
    Internet satisi yok..
    Tum magazlarindada ayni anda olmuyor.. Sansa denk gelirse ancak oyle alabilirsin..

• Bu ay yaptı yaptı sonra olmaz zaten. Bence 1 hafta içinde gelir kampanyalar..
  • Gelsin kampanyalar sabırsızlıkla bekliyoruz, geçen sene satürn'de çalışan arkadaş yardımcı olmuştu bize..
  • +1 haberim olsun benimde. 24-25 ine kadar gelir umarım uzattırırım yoksa komple iade işlemleri sıkıntı yaratacak haberi olan mutlaka bildirsin :)
  • aynen takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mediamarkt hediye çeki
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • Bugün axis Mediamarkt a gittim. Elemanlar bi havalı sanki digiturk kendilerinin. Dhaa gelmez zarar ediyorlar falan diyor. Olaun dedim fiyat iyiydi. İyi tabi 800 e alacağın şeyi 400 e veriyor falan diyor. Eyvallah desim çıktım. Seve seve aynı kampanyayı yapacaklar

• Bu sene olmayacak sanki.
  • uygun fiyat yapsın herkez alsın zarar etmesin sürümden kazansın
  • Geçen sene 19 Ağustos ta konu açılmış baktım biraz evel. Bende Eylül başında almışım.

Bakalım bekleyelim.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 24ünde arayıp iptal edicim o araya kadar gelirse bal kaymak olur gelmezse 3 üne kadar bunlar bana teklif sunacaklar ama bu fiyata gelmez işte onların teklifleri. Haber edelim mutlaka birbirimize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce iptal fax sımın ulaşıp laşmadığını sordum ulaşmış nedenini sordu pahalı verdiğiniz fiyat dedim indirimli fiyat verelim dedi nekadar falan 680 tl fiyat çektiler şampiyonlar paketine kalsın dedim donduralım dedi gerek yok dedim 425-525 sekmesine inmeleri lazım
  • Bende gecen sene media markt tan almistim hd sampiyonlar paketini.2 eylulde sure doluyor. İptal faksini yolladim. Ardindan teyit icin aradim. Yayin kesildiginde cihazi teslim edin dediler servise. Sonrasinda aradilar ikna icin. Teklif su; ocak ayina kadar yari fiyat 40 lira devami 80 lira. Yok dedim kalsin. Yeni tekliflere acigiz :) media markt yetistir kampanyayi :)

• Yıllık paketalmıştım, bu ayın 17'sinde doluyor, 16'sında arayıp kapattırın yoksa taahhüt bozma ödersiniz dedi. Yine de faksı çekmeli miyim sizce?

• takip
  • Arayıp soran var mı bu konuyu? Hala haberi çıkmadığına göre bu sene boş geçecekler galiba.
  • rulaZz kullanıcısına yanıt
    sen dinlensene ne işin var forumda? @rulaZz
  • Beklemedeyiz ama bu sene zor gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.