65 lwl wizard ismi SiR_Damaqe fiyatı 75 TL dır. +70 her türle çarlarınızı bekliyorum server farketmez ss ler msn den atılacaktır. wizz skilleri full ma tır. peri ve çok sayıda 8-9-10 d str tablet bulunur. msn : yalniz-kalp-prensi@hotmail.com
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
SS eksik ve 65 lvl chara 70+ char istiyosun
wizzard bu bilmem bilirmisin evet istiyorum beğenmezsem baska çar bul :D ss yide msn den atıcağım dedim okuyamadıysan gözlük tak göre baq...
ılk once sen forum kuralların baqq....
Konuda SS yok, oyundan anladığın yok, artizlik diz boyu. Şikayet edildin
Yaa Banlarsanız banlayın kaç kere banlanmıstı mesajlarım ne yapam zamanım yok msn den ziple hemen yollarım Buyur Banla tekrar açarım hehe benim için sorunyok kardes illa senin gorevinse buyur goreve saygı xD
Yarbay Sağol da ben oyundanmı anlamıyorum ben oyunun kitabini yazdım ama en gıcık olduğum su forum kuralları tmm onada sayğım war kilit gerekiyorsa kilitleyin kadesim sinir sitres yapmayın ;D
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
SS istenme nedeni forumda hack olayları olmasın Herkes charın tum ozelliklerini gorsun diye ; Msn uzerinden de zaten çogu kişi (bende dahil ) kabul etmicek Cunku resimlerle trojan atıyorlar . O yuzden sen kimsenin kotu soz soylemesine musade etme ve ;
Buna gore duzenle ;
* Char Adı ve Serveri : * Build Bilgisi : (Str / Int / Hybrid ve lvl) * Ödeme Opsiyonu : Fiyat ve peşin, çek, senet, kontör, silk vs * Başlangıç fiyat: (Bunu sadece açık artırmalarda kullanabilirsiniz. OPSİYONEL) * Minumum artış: ( Buda 7.01 $ , 7.02 $ şeklinde artırmaya engel koymak için. OPSİYONEL) * Bitiş Tarihi : (OPSİYONEL) * Bitiş zamanı: (OPSİYONEL) * Hemen Al : (Charı isteyen kişi açık artırma yoluyla değil parayı basıp alacaksa bu fiyatı baz alacaktır.OPSİYONEL) * Özel Notlar : (Burada gereken detaylar olumlu, olumsuz yazılacaktır.)
Bunun haricinde item-skill ve stat resimlerinin olması zorunlu tabi ki..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme