Şimdi Ara

### Saturn SultanS Guildi ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Saturn Serverinde SultanS Guildini Kurduk 4 LwL Yaptık Simdi Sırada 5 LwL Kaldı Uzun Sürmüyor Bize Ong Farmla Kastıgımızdan Dolayı

Arkadaslar Guildimize Kendini Bilen Yani Serverde Sevilen Oyuncuları Aramizda Görmek İstiyoruz

Guildimizde Saygı Ve Sevgi Oldugu Yolumuza Devam Edecegiz

Şimdiden Teşekkürler

Pm : _HooLiGaN_ & _BIackPearI_ Igdırın I sı L Değil 0nly4Lib (H^^ERO)

+
    Edit :
    Düzenleme Tarihi 30 Aralık 23:24 Salı

Arkadaslar Sırf Sp Farm İcin Gelen Arkadaslar Var Onlarla Gerek Konu Gerekirse Msn Üzerinden Konusalım

Sp Farm İcin Gelenleri Geri Cevirmemek İcin Kendimizle Beraber Onları da Kasmak Ve Sadece Sp Farmı

İstediğiniz SP yi 100 Silk Karsılıgında Yapıyoruz

Eğer Bu Sekilde İlgilenenler Varsa Buyursunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 30 Aralık 2008; 23:42:53 >

• ben geri donus dusunuodum gerı gelsem en bastan baslıcam yardımcı olur musunuz ben mesela 20 olunca yada 20 olmadan onglarda falan kasmak yada onglarda sp farmıma yardımcı olmak falan eger yardımlasan bı guıld ıse gerı donusumu sızınle yapmak ısterım
  • Ben Şuan Sadece Kendi Charıma Farm Yapıyorum.
    İstersen Gelirsin 1 Lvlden Onglara Benim İçin Sorun Olmaz Sonuçta Bot Kasıyor Biz Keyif Yapıyoruz
    Mümkün Olduğunca Da Yardım Etmeye Çalışıyoruz Tabiki ..
  • yürü be kanka seni kim tutar
  • benım char 18 lvl full int sword ısım MithatCan oyun ıcınden ulasabılırsenız sımdı super olur cıkıcam 10 dakkaya
  • şuanda ara verdim yeni client yok elimde alınca tekrar başlıycam 1 hafta tatil verdim kendime 53 lvl wiz im var guilddende çıkmıştım son gün eğer olursa gelmke isterim
  • Bekleriz Arkadaslar

Ong Farma Ben de Baslıyacagım Sadece Onu 64 Yapmaya Calısıyoruz İtemlerini Herşeyini Ayarladık Slot Bosaltmak Kolay Olacak :) 3 Tane Char Koruma Koyacagım Charlar Ölmesin Diye H^^ERO 2 Char Acar Ben 3 Arkadasımda 1 Tane Acar 2 Tane Bosta Kalacak Heralde :)

53 LwL Arkadasta Gelecek Ne Güzel İşte Topluyoruz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende gelıcemde ıste kıme pm atsam farmda oldugundan cevap gelmıo dun geceden bugune 18 lvlım var ama full int yaptım str olasım var onu oyunda konusuruz
  • cidden sızın guıld olarak sanırım gece 1de sadece nettesınız heroya sabahtan berı atıorum yok zaten ronin olan dıgerlerıde nette deıl bana ulasabılırsenız cok sewınıcem MithatCan adım
  • Ben Dışardaydım Pm Atmışşsın.
    Yoksa Mutlaka İlgilenirdim..
    Msnini Özelden Atarsan Daha Rahat Haberleşebiliriz
  • bugun attım artık 3 gune gırerım guılde...
  • ılk defa eu actım anlamadım hepsınden falan yaptım neymıs dıe 21 lvl sımdı full ınt 18 lvl var ama emın deılım full str cold force dusunuorum ılerısı ıcın bı sızden cevap veren olursa hızlı kasılıosa gelıcem str ıle
  • Kafana Göre Takıl Ayrıca Murat Sende Gelsene Historian :D
  • ya kafaya gore takılcamda kımse tınlamıo bakın kıbar versıyonunu soluorum ''tınlamıo'' ya bırınızde gerı donun banada su party ısını guıld ısını halledelım ya kas kas elle kasa kasa kafayı yıcem harbıden dıger serverdada 37 lvl str bow varmıs bılmıodum ona baktım fena deıl bıraz sp kasarsam guzel nuker olurda artık nuker wizarddan sonra o tadı vermıo bılmıorum hele bı gelınde hele bırınız cevap verınde ben ona gore yenı char acıcam
  • Kasacagın Char Senin Zevkine Göre Olması Lazım Kardesim Ne Diyebilirimki O Konuda :)

Ayrıca Bak Oyunda __ronin__ e yaz gerekirse buraya nickini yaz ben sana oyundan ulasmaya calısayım girebilirsem
  • oyun nicki MithatCan ki ronine 3 mılyon tane yada 7 mılyon tane pm attım ama bot ıste ruhu duymadı neyse yarın artık haftasonu 2 gun kesmıcez eger yakalarsam sızı zevke gelınce str blader sewerımde sımdı butun gunumu harcadım samarkanda cin karakter getırdım :D
  • kimse cevaplamıyo pm yi
  • Benide Aranıza Alırsanız ve Ong Farm ıma yardımcı Olursanız Neden OlmasınWarrior/Cleric le guildinizin TANK lığını üstlenebilirim + pc de 3-4char açabilirim İsterseniz canberkharmanli@hotmail.com
  • anladıgım kadarıyla buraya sus olsun dıe konulmus planları yok almak gıbı ben 18 aralıktan berı delı gıbı ugrasıorum ama pek umursamadılar beni sanırım almak ıstemedıklerını cevaplamıyarak anlatıolar bana? halbukı kasılcam dıe sewınmıstım onglarda ama 3-4 gundur ronine mesaj atıorm daha kendısı bana 1 kere donmedı ne burda ne oyunda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.