Şimdi Ara

### Saturn SultanS Guildi ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON_61

Sa bende Satürn'de oynuyorum 3gün sora sizin guilde gelmek istiyorum 68lvlim Cold-Light-Heuksel'im pm atarım sana

Dragon Bekleriz Pm Atman Yeterli Olacaktır Bende Yarın Tbot Veya İsro Alacagım Deneme Amaclı Kaan Hazırlıklı Ol Slot Bosaltma İşlemlerine Girecegiz :P Trader Veya Thief Olarak Benim Tiefler 90 LwL Adamı Kesmezde İyi Bir Arkadas Bulup Slot Bosaltmak Lazım Dün Beni Öyle Uzaklastırdılarda :)

Neyse Diğer Arkadasları da Topluyalım Yokmu Dh De Saturn de Oynayan Bizden Başka

• Farm için geleceğim yok zaten.Bu guilddende hiç çıkacağımı sanmıyorum atılmadıkça?Kasmak sorun değil Kasmasanızda burdayım kassanızda.Sadece soyurdu bu.
  • Heheh Geldin Nick Güzelmis Guilde ^^

Ben Forumdan Desen Sorun Olmayacak Bende Bu Sekilde Nick li Birisi Bana Neden Yazıyorki Dedim Ya :)

Neyse İnşallah Bu Ortam Güzel Olacak Aklıma Takılan Forumda Kimler Var Bize Katabilecegimiz Onları Bulup Aramıza Almak
  • yanlız bu ısmı nasıl buldunuz ya harbıden helal olsun sıf ısım ıcın oyundakı herseyımı verırım tam mukemmel ısım ya
  • İsim Aslında İlk Oyuna Başladıgım Serverlarda Birisinde Vardı Ordan Etkilendim

Bu Saturn Serverinde İlk Guildim Değil Bir Guildim Daha Vardı KOD_ADI Sattıgım Charla Beraber Gitti Ama Hic Göremiyorum Serverda
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Heheh Geldin Nick Güzelmis Guilde ^^

Ben Forumdan Desen Sorun Olmayacak Bende Bu Sekilde Nick li Birisi Bana Neden Yazıyorki Dedim Ya :)

Neyse İnşallah Bu Ortam Güzel Olacak Aklıma Takılan Forumda Kimler Var Bize Katabilecegimiz Onları Bulup Aramıza Almak

İsmim çok mu bebece ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

quote:

Kendin İcin Oynuyorsan Sorun Yok Ama Satacaksan O Zaman Güzel Değil Ama Baktıkca Hosuma Gidiyor Sen Devam Et :)

Bende Yeni Nickler Arastırıyorum Charlara Koymak İcin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

quote:

Kendin İcin Oynuyorsan Sorun Yok Ama Satacaksan O Zaman Güzel Değil Ama Baktıkca Hosuma Gidiyor Sen Devam Et :)

Bende Yeni Nickler Arastırıyorum Charlara Koymak İcin

Senin charlarların için.Karizmatik istiyosan:
    Jaraziah
    Ophelia (kız için)
    Elsels
    Elysion
    Belki..TheFeline

• notice ayarlarıyla çok oynuyo masterlar
  • Karıştırma Ortalığı..
  • Notice Duruyor Lem Belli Seyler İcin Değiştirecegiz başka Öyle Oynamak İcin Değil

Ayrıca Dragon Nerdesin Guilde Hala Gelmedin ?
  • quote:

Notice Duruyor Lem Belli Seyler İcin Değiştirecegiz başka Öyle Oynamak İcin Değil

Ayrıca Dragon Nerdesin Guilde Hala Gelmedin ?

sorma eski guildeyken master oyuna girmediği için bende kendim çıktım yarın gelicem inş. ayrıca sana pm atıyorum ama cannod find.bugün __ronin__ attım pm cvp vermedi..
  • Dragon Bekliyorum Bak :)

Suan da Pek oyunda Olmuyorum

Unide Final Sınavları Yaklastı Ortalık Karısık :) Dersleri Yuksek Tutmam Lazım

___ronin___ Historian Bunlara Aksamları At Veya Ögle Aralarında Hatta BlauWolke Sp kasıyorum Bunlara Pm Atarsan görme sansım olur

Bu arada Msn Adresini bana pm olarak yolla sana ne mesaj atılıyo ne profiline bakılyor :D
  • yanlız ben bole farm gormedım 2 gunde 10k 23 lvl :D daha otesı yok 5 lvl 0 sp oldu 10k sp 23lvl hemde 2 gun dedıgım 2 gunde toplasan 5 saat falan
  • quote:

Dragon Bekliyorum Bak :)

Suan da Pek oyunda Olmuyorum

Unide Final Sınavları Yaklastı Ortalık Karısık :) Dersleri Yuksek Tutmam Lazım

___ronin___ Historian Bunlara Aksamları At Veya Ögle Aralarında Hatta BlauWolke Sp kasıyorum Bunlara Pm Atarsan görme sansım olur

Bu arada Msn Adresini bana pm olarak yolla sana ne mesaj atılıyo ne profiline bakılyor :D

bu akşam girdim guilde..

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

yanlız ben bole farm gormedım 2 gunde 10k 23 lvl :D daha otesı yok 5 lvl 0 sp oldu 10k sp 23lvl hemde 2 gun dedıgım 2 gunde toplasan 5 saat falan

Demekki Ben Daha Fazla Kasmaya Calısmalıyım :))

Bende Blackle Devam Ediyorum Guildi %54 Yaptık Suan da 5 LwL İcin Az Kaldı

Ayrıca Guild İcin Yeni Söyle Muhabbeti Bol Olan Ve Ayrıca Ofline Olan Arkadasları Cıkartalım Hepsine Özel Mesaj Atalim ki Sorun Olmasin Online Olacak Herkes Lazım Bize :)

Kolay Gelsin

+

Dragon Hoşgeldin Telde Oldugum İcin Oyuna Bakamadım ^^

Saturnde Başka Oynayan Yokmu Su Tallrikte Gelecek :) Forumdan Bi Arkadas
  • Evet Offline Olanların Bir Kısmını Ayıklamaya Başlıyorum.
    Şuan Farmımız Çok İyi Gidiyor.
    Ayrıca Gelmek steyen 2-3 Arkadaşı Daha Alabiliriz.
    Farm İçin Gelecekseniz Baştan Söyleyim Hiç Gelmeyin..
    Amacımız Sıcak Bir Ortam Yaratmak..
  • yanlız sıcak ortamamımız yokta deıl sımdı yemıyelım hakkımızı saglam gırgır oluo olmuo deıl... 2-3 kısı aynı anda online oldumu super eglencelı muhabbetlerde donduruoruz ama tabıı online olanların sayısı bıraz daha artsa dahada zevklı olur beyler farm mukemmel dıorum gelın bedava kasılmak farm gelın fıstık gıbı farm karsıgılında tek bekledıgımız oyuna gırdıgınız zaman farmın yanında bızle muhabbet gırgır sakalar gulmeler muhabbet ıste bı selam verın bı selam alın baska bısıye gerek yok ::D
  • birazdan online oluyorum
    kaan a çatayım biraz 68 lvl wizardımla gelirim bi süre sonra
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.