İnş bende yarın saat 6 gibi katılıcam.(Cezam 6 da bitiyor.)
Tamam Ama Ben Büyük Bir İhtimal Dışarda Olacağım. Onun İçin BlackPearl'a Pm Atarsın
wizard ı bu akşam alıyorum. gece bota koyarım kasmaya başlarım
gece eglencelı olcak desene :D
SATURNDE MAX 100 YTL YE 65+ WİZZ ARANIYOR!PM ME!
Bu guilde girmeyin.
Arkadaşlar __ronin__ 'i Takasladım. Farma 0nly4Lib Adlı Char İle Devam Edeceğiz. 68 Lvl Wizard.. Cezam Bitince Guilde Geleceğim.
0 ( Sıfır ) O Değil.
quote:
Orjinalden alıntı: bedlam
Bu guilde girmeyin.
Abi Sende Geleceksinki ( iberyus rasa ) Hele Bi Guilde Ortamı Kurayım :) Az Kaldı Kaan Temizliyor Sürekli Ofline Olanları
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe İnş bende yarın saat 6 gibi katılıcam.(Cezam 6 da bitiyor.)
İnşallah Bekliyoruz Ve Saturnde Ben Char Bulamadım Wizard İnşallah Sen Bulursun :))
Kaan Ve Murat Su Forumda Murat_09 Var Murat Abim Ben Adamın Gönlünü Yapamadım Gelmiyor Birde Siz Deneseniz Ayrıca Sovalye Var ^^ Oda Murat Real Warrior Yani Erdogan I_MuLaN_I Bi Konusun Benim Bildiklerim Suan da Bunlar
Guilde Alırsak Saglamlık Kazanacagız ^^
ben varım ben varım? :D cıdden bı dun kasamadım o da hatundaydım dıe bugun anca sımdı eve geldım guıld nerdeyse bombostu valla :D farm kımse yok muhbbet yok dedım cıkıım ama guıld gıtgıde saglam olmayı basladı sayenızde beyler :D ronin gitti he ya o kadar hatırası vardı be :D nese 68 wizardda saglam kasar hanı :D
Ya bende şu farma char sokuyim bari+guilde kimse almayacak mı cezam çoktan bitti :S