Şimdi Ara

saturnde satılık 90lv blade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nick:Ararat
    iletişim adresi: tinaamed@hotmail.com
    fiyat:600ytl
    satış: elde yada havale
    not:çarda 60 cold 60 light 90 fire 90 bicheom'du ama force 90 yapacağım diye cold ve light biraz karışmış artık alan istediğini açar, çarla birlikte 100m vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinaroj_21 -- 10 Ağustos 2008; 16:41:26 >

• hayırlı satıslar biraz indir fiyatı tavsiyem alıcı daha kolay cıkar bu char cok iş yapar velet sanma beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

hayırlı satıslar biraz indir fiyatı tavsiyem alıcı daha kolay cıkar bu char cok iş yapar velet sanma beni

senımı kıracağız fiyat 600ytl olsun, silkraodmax aracığıylada satabilriz
  • Sro piyasası feci düştü, 600 ytl edeceğini sanmıyorum. Hayırlı satışlar.
  • Bu char eski konunda 500 idi.
    Hayırlı satışlar.
  • Bu çarı Yatıranın Elinden Öpmek Lazım herhalde Özenle Dizayn Edilmiş Herseyi Sankı, Okadar Emek Harcadın İnş İstedıgın Fıyata Satarsın ..

KONU GUNCEL......
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

Sro piyasası feci düştü, 600 ytl edeceğini sanmıyorum. Hayırlı satışlar.

Ne için düştü sor bakalım hepsi sizin yüzünüzden hem almayıp hemde 600 ytl etmior diorsun 600 ytl ye bunun aynısını yap da gel !!!
    600 Ytl az bile bence hayırlı satışlar kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eurpean

quote:

Ne için düştü sor bakalım hepsi sizin yüzünüzden hem almayıp hemde 600 ytl etmior diorsun 600 ytl ye bunun aynısını yap da gel !!!

gerçeğini söylemek gerekırse satmak istemıyorum; ama oyun çoluk çocuktan geçilmiyor. zaten yedığimiz arkadaş kazıkları hariç. ondan bıraz oyunda soğudum, ondan satıyorum. iki kuruşunda hesabını yapmıyorum satılsın yetr ki__

ilgileriniz için tşkler

• böyle charmı gördünüz ?

elindekiler +7 ayrıca bicheon

dehşet bir char..

abi silkroad max aracı olur diyorsun bence oyunyardim,mofis ve diger şirketler aracılıgıyla daha güvenli biliyorsun onları tavsiye ederim..

hayırlı satışlar.. ( abimi tanıyorum )

hiçbir yamuklugu olmadı bana olmazda

iyi satışlar yeniden
  • up hayırlı satışlar.inş.satarsın Ama Char Mükemmel.
  • harbiden güzel char bunu alan pvpde iyi iş yapar. hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eurpean

quote:

Eğer char beğenilmişse, ciddi olarak almayı düşünen kişi çıkarsa 600 ytl'de verir 1000 ytl'de. Burada bizim yorumlarımıza bağlı kalmaz ben sadece fikrimi söylüyorum -ki dilediğim şeyi de söyleyebilirim charı aşağılamaksızın.-

• quote:

hacam dalgamı geçiyon sen yaablade kasmak ne kadar zor biliyon mu?adam 90 lvl yapmış bide birazda sp bırakmış,coldun 68deki frost guardı da bi açtınmı yıkılmaz bu char.ayrıca itemler full blue.

bu fiyat normal bence.param olsa alırdım ama parada kalmadı neyse sana hayırlı satişlar.

not:adam bide 100 m vericem demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevercrY_ -- 13 Ağustos 2008; 5:44:16 >

• bu char o 600 ytl yı sonuna kadar hakedıyor , cıdden kral char yapmıssın ıtemler ayrı skıller ayrı bı guzel , bellı cok ugrasmıssın fıyatı sakın dusurme gayet normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevercrY_

quote:

hacam dalgamı geçiyon sen yaablade kasmak ne kadar zor biliyon mu?adam 90 lvl yapmış bide birazda sp bırakmış,coldun 68deki frost guardı da bi açtınmı yıkılmaz bu char.ayrıca itemler full blue.

bu fiyat normal bence.param olsa alırdım ama parada kalmadı neyse sana hayırlı satişlar.

Bildiğin gibi plvl denilen bir şey var, 68'e kadar plvl yapabiliyorsun, gerisi de kolay zaten. Ayrıca server'ın bozuk olmasından da öyle bir yorum yaptım, Saturn'de oynasaydın bilirdin. Her neyse mesajlarıma cevap yazmazsanız sürekli tartışma içinde olmayacağız.

Hayırlı satışlar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NevercrY_

quote:

Bildiğin gibi plvl denilen bir şey var, 68'e kadar plvl yapabiliyorsun, gerisi de kolay zaten. Ayrıca server'ın bozuk olmasından da öyle bir yorum yaptım, Saturn'de oynasaydın bilirdin. Her neyse mesajlarıma cevap yazmazsanız sürekli tartışma içinde olmayacağız.

Hayırlı satışlar.

68 e kadarr full plvl yapsan ne olacak?90 lvl e kadar yine kasacaksın.gerisi kolaymış.kas bakalım bir bladeyi 68den 90a kadar görürsün kolaymıymış değilmiymiş

neyse iyi satışlar

• @NevercrY_
    İnsan mısın anlamadım. Nerden biliyorsun kasmadığımı da ötüyorsun? Off bu forumda mı çoluk çocuk doldu ya!?
  • quote:

@NevercrY_
    İnsan mısın anlamadım. Nerden biliyorsun kasmadığımı da ötüyorsun? Off bu forumda mı çoluk çocuk doldu ya!?

sen üye olduğundan beri evet
  • cngnsry
    Katılım zamanı: 5 Ağustos 2005

NevercrY_
    Katılım zamanı: 9 Ağustos 2008

Lütfen sus, konuştukça batma daha fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

hayırlı satıslar biraz indir fiyatı tavsiyem alıcı daha kolay cıkar bu char cok iş yapar velet sanma beni

ABİ BÖLE CARIM OLSUN 100 MİL. BORCUM OLSUN YAW MANYAX

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.