Şimdi Ara

Saund Magus H500 5 kanal anfi bu sıstemı kaldırı mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
11.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hıc anlamadım hayal kırıklıgına ugradım yarın amfıyı test ıcın sırınevlerdekı elektrnok sırketıne gıdıcem
  • Teybinizin kalitesiz olduğunu düşünüyorum
    Sound Magus amfiden kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum sıfır aldıysanız
    Midlerin de çok kötü olacağını düşünmüyorum
    Videodaki sistemde Sound Magusun C90 4 kanal amfisi bağlı, sizdeki amfinin 4 kanalı ile aynı güçte
    Montajını falan ben ve arkadaşlarım yaptık, fazla uzun sürmesin diye, videoyu da ben çektim

Pioneer Deh-7450sd
    Ön kapılarda Hertz ESK 130 (crossover ve tizleri hariç)
    Pioneer TS-S20
    Pioneer TS-W304F
    Sound Magus C90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 23 Aralık 2012; 22:04:14 >

• benım de normal ses de bu kadar gelıo netlık aynı ama yukselttıgımde cok cızırtı baslıyor amfıyı ınternetten aldım hıc deneme sansım olmadı bılmıyorum moralım cok bozuldu ınanın amfıdense aldıgım kısıye guvendım aldım allah var yukarıda hakkımı helal etmem bende vıdeo cekıcem yuklıyecegım buraya gorursunuz yarın bı servıse gıdıyım konusalım amfıden mı degılmı anlasılcak montajın her bolumunu fotografa cektım herseyı paylasıcam ama bu sestekı kalıstesızlık ya mıdlerden ya amfıden yada teypten teyp kalıtelı bı teyp necvox 9949 modelı amfı cıkısları var deck cevırıcı ıle fln yapmadık sıstem bı turlu randıman vermıyo sizce kanalları yanık olan amfı ses verır mı hıc ?
  • Arkadaşa bir amfi almıştık, bass amfisi, 2. el, internetten, tanıdık birinden
    Basstan ıslık gibi sesler geliyordu, bagajda olunca arkadaşlar farketmedi
    Sonra birkaç deneme yaptık, değişen birşey olmadı, ses bozuktu
    Aldığımız kişiye durumu anlattık, amfiyi geri yolladık, üstünü ekleyip Sound Magus DK 1800 aldık sıfır
    Çıkışlarında sorun olan amfi ses verebilir de vermeyebilir de, ama seste illaki bozukluk olur arızalı amfide
  • bu gun gıttım gunes elektronıke sırınevlerde amfıyı actık baktık butun cıkıslar yanmıs moralım mahvoldu tamırı olur dedı 150 lıra ıstedı eskısı gıbı ses verır dedı sızce tamırını yaptırsam nasıl olur ? eskısı gıbı ses verır mı ? ınternetten aldıgım kısıye guvendım aldım ama bozukmus amfı aldııgm adamı aradım yolla gerı alıyım dedı ama yılbasında paranı verebılıırım ancakk dedı bende tamam dedım yılbasını beklıcez artık napalım sızce tamır ettırıyım mı ?
  • Geçmiş olsun kardeşim .Böyle bozuk bir amfiyi nasıl satarlar anlamıyorum.Yanılmıyorsam amfiyi 250-300 tlye almıştınız.Şimdi 150tl de tamirine verirseniz zaten amfinin sıfır fiyatını bulacak.Bence geri verip paranızı geri alın.Tamirine vereceğiniz parayıda katıp yeni bir sıfır amfi alın.Sizi anlıyorumBenimde aldığım amfi sorunlu çıkmıştı.Bütün moralim altüst olmuştu.Son karar tabikide sizin.
  • allahtan satan adam helalı haramı bılıyomus gerı ıade alıcak yoksa ınanın amfı parasını kazanmak ıcın cok calıstım helal param ona hayır getırmezdı zaten cok agır bedduamı alırdı ınanın benım hayatımda ahımı alan ınsanlar olmustur kat be kat daha fazlası onlardan cıkmıstır neysekı satıcı ınsanmıs gercekten yenı amfı olarak gıne h500 dusunuyorum aktepe sound da 450 lıra gıdıcem alıcam bı tane sıfır amfı 2 yıl garantılı pasa pasa keyfıme bakıcam bu arada alttakı bası aldım dedıgınız gıbı bobınlerı cıft baglayım 2 ohma dusurcem 400 wat olarak kullancam tabı amfıyı aldıktan sonra :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-ts-w309d4-1400-watt-sabwoofer-2011-model-kapida-ode-61371278/detay/

• vaybee biara bu amfiyi bende dusundum ankaradayim gidip gorup alim dedim durum olmadi bizim dukkanin orda ustelik adresi gidip gorsem amfiyi durum nasil olucakdi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saund Magus H500
    Aynı Anfiden kulanıyorum. Çift bobin subwoofer alırsan 2 ohm olarak bağlayabilirsin. Ben JVC Arsenal serisi 30 cm subwoofer kulanıyordum canına okuyordu 2 ohmda. Şimdi KİCKER Cvr 12 400 rms subwoofer aldım Saund Magus h500 gercekten hakkını veriyor kesme yapmayı geç 30 dk denemek için son ses dinlerim orta derece ısınmadı bile.,,

Sistem Özeti...

PİONEER AVH-8450BT

JBL GTO-6508C 16CM COMPONENT RMS 70 Watts - Peak 210 Watts.
    TS-A6914i PIONEER Coaxial RMS 80 Watt - Peak 550 Watst .
    KICKER® Subwoofer CVR12 Peak: 800 watts - RMS: 400 watts. http://www.kicker.com/compvr

• quote:

Orijinalden alıntı: snaphanar

allahtan satan adam helalı haramı bılıyomus gerı ıade alıcak yoksa ınanın amfı parasını kazanmak ıcın cok calıstım helal param ona hayır getırmezdı zaten cok agır bedduamı alırdı ınanın benım hayatımda ahımı alan ınsanlar olmustur kat be kat daha fazlası onlardan cıkmıstır neysekı satıcı ınsanmıs gercekten yenı amfı olarak gıne h500 dusunuyorum aktepe sound da 450 lıra gıdıcem alıcam bı tane sıfır amfı 2 yıl garantılı pasa pasa keyfıme bakıcam bu arada alttakı bası aldım dedıgınız gıbı bobınlerı cıft baglayım 2 ohma dusurcem 400 wat olarak kullancam tabı amfıyı aldıktan sonra :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-ts-w309d4-1400-watt-sabwoofer-2011-model-kapida-ode-61371278/detay/

Aldığın bas malesef SAHTE. Bu konuda çok yazdım cizdim burda anlattım fakat anlamadınız.

PIONEER 309D4 SUBWOOFER ORJİNALİ 190 LİRAYA FABRİKADAN TÜRKİYEYE DİGİCOM A GELİYOR ARAYIN VE SORUN ŞU AN DİGİCOM UN ELİNDE BİLE D4 YOK! DİGİCOM un ÜSTÜNE KAR KOYMADAN MAL ETTİĞİ FİYAT 190TL. iTALATCISINDAN BİLE DAHA UCUZA NASIL SATILABİLİYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

vaybee biara bu amfiyi bende dusundum ankaradayim gidip gorup alim dedim durum olmadi bizim dukkanin orda ustelik adresi gidip gorsem amfiyi durum nasil olucakdi acaba

YESPEED senin alcağın anfi benim anfimdi. Arkadaş Balıkesirden almış. Sana telefondada demiştim nette ilanda 2 anfi var diğeride kendi anfisini satarsa benimkini alıcak diye. Aliok1 adlı arkadaşlada konuşmuştuk.

ANKARADA SATILIK OLAN ANFİ BENİM VE BENİM ANFİMİN BİR SORUNU YOK!

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sound-magus-h500-5-kanal-profosyonel-oto-anfisi-106959728/detay/

• pardon arkadas onu aldi sandim bide senle tel de konusmadim sadece biara dusunmusdum almayi maddiyattan alamadim

• Evet noswagen arkadaşın amfisini almaya niyetlenmiştim.Ama maddi durumdan dolayı alamadım.Teldende konuştuk.yesspeed arkadaşta bi ara bu amfiyi gözüne kestirmişti Ama bozuk çıkan amfinin noswagenden alındığını zannetti galiba.Dediği gibi ankaradan noswagenden değil ,balıkesirden alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Sahte 309d4 ya da 309 diye birşeyin olduğunu sanmıyorum
    Kimse bir malı malettiği fiyata satmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Sahte 309d4 ya da 309 diye birşeyin olduğunu sanmıyorum
    Kimse bir malı malettiği fiyata satmaz

MustangGT39 Ben tanıdıgım bildigim sevdigim bir abime sordum bunun konususnuda açmıştım. Yine benim uyarımla alan birisi götürüp iade ettiğinde satıcının evet sahte diye kabullendigini burada paylaşmıştı. Şimdi söyle düsün Minton, Jamerson, Karete ürünler bile 100tl ye satılırken 135 liraya 140 liraya sıfır pıoneer olabilirmi?? Bir zaman geldim yazdım dedim 600w Pıoneer orjinal hoparlör yok dedim herkez bir gürültü kopardı şimdi diyorlar haklısın doğruymuş... Pıoneerın sitesinde bile olmayan 600w hoparlörü getirip dayadılar millete.
    MustangGT39 ses sistemi konusundaki tecrüben tabiki göz ardı edilemez cok zaman senin bilgine baş vurdum fakat içten ve bilerek söylüyorum PIONEER 309 subwooferların ortalıkta dandik sitelerde satılanlarının hepsi sahte. Mutlaka tanıdıgın vardır güvendigin tesisat mazemesi satan yer vardır ara konuş söyleyeceklerdir.

• Fiyatının ucuz oluşu sahte olduğu anlamına gelmez
    Bence kimseye sormaya gerek yok, sahte olmadıklarını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Saund Magus H500
    Aynı Anfiden kulanıyorum. Çift bobin subwoofer alırsan 2 ohm olarak bağlayabilirsin. Ben JVC Arsenal serisi 30 cm subwoofer kulanıyordum canına okuyordu 2 ohmda. Şimdi KİCKER Cvr 12 400 rms subwoofer aldım Saund Magus h500 gercekten hakkını veriyor kesme yapmayı geç 30 dk denemek için son ses dinlerim orta derece ısınmadı bile.,,

Sistem Özeti...

PİONEER AVH-8450BT

JBL GTO-6508C 16CM COMPONENT RMS 70 Watts - Peak 210 Watts.
    TS-A6914i PIONEER Coaxial RMS 80 Watt - Peak 550 Watst .
    KICKER® Subwoofer CVR12 Peak: 800 watts - RMS: 400 watts. http://www.kicker.com/compvr

Linkini verdigim basi 2 ohm olarak kullanabilirim dimi

• sımdı sahteyse kım uretıyor bunu nasıl ses alırım dandık bısı verırse aldıgım yer tanıdık degıstırebılırım her turlu napıyım sızce
  • bu arada dogru balıkesırden aldım anfıyı ve butun cıkısları yanık cıktı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.