Şimdi Ara

Saund Magus H500 5 kanal anfi bu sıstemı kaldırı mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
11.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arabama ılk once sm206 denen soundmagus mıdlerı bagladık dort kapıya bı baktım boole bı ses olammaz o kadar dandık kı şarkıyı kendım soylesem daha kalıtelı soylerım bu kadar dandık bu kadar kotu bı ses olamaz 120 rms dıyo ama ınanın 30 rms bıle vermıyo napcam napcam derken sıstemı baglayan usta kendı arabasındakı mıdlerı gosterdı bana ınfınıty referance gıt bundan al dedı bak gor sesı dedı bende gıttım ıkı takım b o k tan sm 206 yı gerı goturdum 260 lıraya gerı verdım yerıne bır takım referance aldım

mıdlerın lınkı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-infinity-ref-6500-cx-16-5cm-componet-hoparlor-100023436/detay/

bu mıdlerı aldım o kadar tatlı o kadar guzel ses verıyo kı parasını hak edıyo 230 lıraya aldım ama on kapılara baglıyacak kadar param yoktu bende arka kapılara baglattım sadece onlerde orjınal hoperlorler var ve gayet guzel ses verıyo ama referance kadar degıl bıraz daha para bırıktırıyım ıkı uc ay sonra onlere de referance baglatıcam sonrasında amfı ıcın napcam napcam derken arastırmalarım sonucunda scw diye bi forum vardı bı kullanıcı ıstanbul kartalda h500 satıyorum dıye konu acmıstı

lınkı burda

http://www.seatclubworld.com/satiyorum-27/anfi-sound-magus-3330/

ama taaa ıkı sene oncesıne aıttı satmıstır kesın dedım ama gınede bır msj atıyım dedım numaramıda bırakmıstım neyse kara kara dusunurken pat bı telefon ıste boyle boyle amfı burda alabılırsınız dıye tertemız bır amfı dedı falan fln neyse gıttım baktım amfıye sıfır gıbıydı kutusu fln garantı kagıtları hepsı mevcuttu dedım cok sanslıyım amfının yanında remote kontrolude hedıye ettı satan kısı afıyı bagladık 300 lıraya aldım sagolsun amfıyı satan abı cok yardımcı oldu tertemız amfıyı gayet uygun fıyata aldım amfıye bası bagladık ama varya ınanın kafam ıkı dakka tahammul edemıyo bole bı bas olamaz saclarım havaya kalkıyo trafıkte gıderken acarsam bas ole bı vuruyo kı dıkız ayası ole bı sarsılıyo kı arkayı goremıyorum cok tehlıkelı bı bass

bas lınkı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-ts-w309d4-1400-watt-sabwoofer-2011-model-kapida-ode-61371278/detay/

bası çift bobın oldugu ııcn paralel baglanması gerekıyormus sagolsın alıok abıcım bana cok yardımcı oldu bu baglantı hakkında alttakı resımlerden hangısı paralel hangısı serı su an aracımda su sekıl duruyo bas

bu sekıl paralel oluyo galıba

Saund Magus H500 5 kanal anfi bu sıstemı kaldırı mı ?

bu sekıldekı galıba serı oluyo

sızce bı hatam varmı burda

amfının baglantıları burda

bu arada sagolsun bazı akıllı gorunupde kendını bısı olan kısılerden allah bızı hep kourusn Pioneer TS-W309D4 1400 e sahte dıyen kısıler youtubeden bır suru vıdeo var yurt dısında bu adamlarda mı sahte almıs vay bee bızım turkler neymıs butun dunyaya sahte bass satıyomus

http://www.youtube.com/watch?v=BYfSyp9REW0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaphanar -- 2 Ocak 2013; 17:42:44 >

• bozuk olan amfıyı adam 8 ınde maasımı alıcam dedı 6 sında yollarsın kapıda odemelı olarak 8 ınde buraya gelır alırım dedı bakalım nolıcak helalı haramı bılen bırısıne benzıyo ayın 6 sı olsn bakalım arıcam olmadı tuketıcı hakları mahkemesıne basvurcam sahıbınden.com uzerınden get ıle aldıgım ıcın hakkım var basvurmaya adama dedım abı ben bu ıslerden anlamıyorum temız ıse sorun yoksa onay verıcem dedım adam dedı temız abı sen kafana takma ole seylerı ben arkadasındayım amfımın dedı bende guvendım verdım onayı ama bı baktım beslemelerı yanmıs helal olsun dedım bakalım adam gercekten helalı haramı bılıyosa 8 ınde gerı alır amfıyı
  • Seri olan doğru, paralel olan yanlış
    Artılar (+) artılara (+)
    Eksiler (-) eksilere (-) bağlanacak
    4 Ω yazıyor +/- girişleri var kırmızı/siyah, bunlar 1 er bobin oluyor, sizin fotoğrafta 1 bobine kablo bağlanmış, diğer bobinin +/- si birbirine bağlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 2 Ocak 2013; 18:14:49 >
  • hmmm ben ılk resımdekını paralel bagladım zannedıyodum uc bes dakka bu sekılde kullandım sızce bı zarar verır mı basa yada amfıye
  • Bassı tek bobin 4 ohm 200 watt RMS olarak kullanmışsınız, sorun olmaz
  • hayırlı olsun yenı sistemınız
  • tesekkurler daha ıyısını de yapıcam allah ızın verırse tabı param da olursa :)
  • ya arkadaslar kotu bısı oldu
  • bu gun amfı acıkken amfının artı kablosunu sıkıyım derken yanlıslıkla tornavıdanın yanı amfıye degdı sonrasındada cazırt tıye bı ses geldı ve amfı kapattı kendını buyuk ıhtımal yaktım amfıyı + kablosu - ıle bırlestı ve hersey mahvoldu hep bu merakım durmadan bana zarar ettırıyo kurcalarken kurcalarken ısı gıne b o k ettık sızce nne olmus olabılır cıkısları mı yandı acaba yoksa baska bısı mı amfının garantısı var ama kabul ederler mı bılmıyorum cumartesı bı goturıyım bı bakalım ne olucak
  • once kablo uzerindeki sigortayi degisdir atmisdir sonra amfinin sigortalarini kontrol et duzelmesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun valla hıc dusunmedım sıgortayı ama amfıyı baglıyorum kırmızı ısık yanıyo ustunde yanı amfıye guc gelıyo akunun ustundekı sıgortaya bakarım yarın ama amfının ustunde sıgorta yok kı onu nasıl halledıcem ?
  • amfide kirmizi isik yaniyorsa amfinin sigorrtasina bak kablodaki atmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

amfide kirmizi isik yaniyorsa amfinin sigorrtasina bak kablodaki atmamis

Amfinin sigortasi nerdeki disinda bi yerde sigorta yokki

• Anfinin sigota katı içerde dışarda bir sigortası yok. Büyük ihtimal yanmıştır, tüm çıkışların yandıgını sanmıyorum bir elektronikciye götür çıkışları ölcü aletiyle kontrol etsin bakalım nolcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Anfinin sigota katı içerde dışarda bir sigortası yok. Büyük ihtimal yanmıştır, tüm çıkışların yandıgını sanmıyorum bir elektronikciye götür çıkışları ölcü aletiyle kontrol etsin bakalım nolcak.

Yarin goturcem bakalim. Iinsallah kar yagmazsa istanbulda bir kar yagsin tamam daha kendi gelmeden trafik felc. Oluyo. On bes dakkalik yol en az iki saat

• quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

amfide kirmizi isik yaniyorsa amfinin sigorrtasina bak kablodaki atmamis

Allaha sukur garanti kapsaminda yaptilar sigortasi yyanmis amfinin yanliz soyle bi sorun var simdi bas takili bi sekiilde muzik dinliyorum geliyorum garaja arabayi birakiyorum marşi kapatiyorum ertesi gun geldigimde bas kablosunu cikarmaz isem amfi devreye girmiyo kabloyu sokup yeniden takiyorum bu sefer amfi devreye giriyo sizce sorun nedirr

• Kardeş sound magus sm 106 piyasadaki f/p ürünlerinden biridir . sm 206 daha alt seridir . Onu dinlemedim bilemiyorum ama sm 106 , Infinity reference serisine eşdeğer çalar . Biraz daha iyi birşey istiyorsan Morel tempo serisine yönelmek gerekir .

sm 106 sound magus'un en üst serisidir , Infinity reference ise Infinity ' nin en alt serisidir . Birbirine eşdeğer ürünlerdir . Tavsiye olarak bunlara yakın kalitede olan Soundstream pcc.5 ' ide dinledim oda güzel bir mid takımı .

sm 106 ' nın alt serisi olsada , sm 206 ' nın bahsettiğin kadar kötü çalmasının mümkünatı yok . Yanlış bağlanma söz konusudur .

Ve şunu belirtmeliyim , bu tür cihazlarda portsuz kapalı kabin bass kullanırsan daha düzenli ses alırsın . Portlu bass daha şiddetli çalar fakat , müzikle alakasız geriden gelen şiddetli bir titreşim oluşturur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 16 Ağustos 2014; 16:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

8 awg bu, yani ince
    4 awg daha kalın, sayı düştükçe kalınlaşır
    Ana şase kablosu yarım metre yoktur, şarj dinamosu kabloları da çok uzun değil

üstad ben awg filan bilmem bizdeki ölçü milimetrekaredir elektrikçiye gider 16mm2 ttr hes kabloyu alır döşer geçerim istersen kamyona takviye yap o kabloyla
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.