Şimdi Ara

Saund Magus H500 5 kanal anfi bu sıstemı kaldırı mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
11.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snaphanar

tamam işte onu paralel bağlıcaz 4 ohm 2 ohma dusmıcek mı ?

Bu bass tek bobin yani ne 2+2 nede 4+4 bunu nasıl paralel bağlayacaksınız.Ayrıca ilandada yazıyor tek bobin olduğunu.
  • anladım kusura bakmayın bu sefer ben tek çift bobın olayını anlamadım ozur dılerım o zaman ben su altta yazan bası alıyım bu hem cıft bobın hemde 4 ohm bunu 2 ohma dusurabılırız sıze son ama son sorum bu4 ohm 2 ohm olayı ıle alakalı 2 ohmda 500 rms mı ıyıdır yoksa 4 ohmda 300 rms mi hangisi daha iyive kaliteli ses vrerir ?şimdi 2 ohmda kalıte dusuyo 4 ohmda artıyo ya o bakımdan yanı ?

cıft bobbın almayı dusundugum bass

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-sorunsuz-tamirsiz-pioneer-cift-bobin-1200-w-400-rms-30-cm-106086014/detay/

cıft bobbın almayı dusundugum ikinci seçenek bass

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-309-d4-hic-kullanilmamis-bass-107621924/detay/

SİZCE HANGİSİNİ ALIYIM ? HANGISI DAHA IYİDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaphanar -- 11 Aralık 2012; 21:11:34 >

• 1. ilandaki subun sahibi ile görüştüm.Subun çift bobin olduğunu ama 2+2yada 4+4 olduğunu bilmediğini söyledi
    2. ilandaki sub. 4+4 ohm ve sahibini aradım ilanı oğlunun verdiğini bir bilgisinin olmadığını söyledi.
    Yine söylüyorum,bu mid ,amfi,sub falan bağlanacak mutlaka bir tesisatçıya gideceksiniz.50 tl civarı kablolar,bi o kadarda hatta daha fazla işçilik tutar.Gittiğiniz yer size amfinize uygun sub. verecektir.Ayrıca her sub un ayrı bir tonlaması,sertliği,v.s vardır.Bunlarıda hesaba katın.kicker sub çok sert çalar mesela baş ağrısı yapabilir.jbl yumuşak ve tonlamalı çalar,pioneerde sert çalar.
  • BU GUN Gıttım zaten 140 lıra butun hersey dahıl kablo ıscılık baglarım dedı yarın gelırsın dedı orda bı bass vardı rockfordun 300 rms 200 lıra ıstedı ben en ıyısı 2 ılandakı bassın sahıbıyle gorusuyım de 4 ohm ve cıft bobınse alıyım taktırıyım
  • bu işlerde çok acele etme bence,bende ilk zamanlar bilmeyerek ilgisiz elemanlar aldım.Zararına elden çıkardım.Bilmeyerek bi şey alırsınız sonra pişman olursunuz.Elinizden çıkarmak sorun olur bide zararına satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliok1

bu işlerde çok acele etme bence,bende ilk zamanlar bilmeyerek ilgisiz elemanlar aldım.Zararına elden çıkardım.Bilmeyerek bi şey alırsınız sonra pişman olursunuz.Elinizden çıkarmak sorun olur bide zararına satarsınız.

haklısınız zaten mıdlerıde bılmıeyerek aldım ınsallah bakalım nasıl cıkcaklar yarın bı olsn da amfıyı baglattırıyım bı kapasıtor alıyım bı de tesısatcının orda bı sub wuffer denıyelım bakalım nasıl ses vercek rockforda 300 rms 200 lıra fıyat nasıl ?
  • ben geçen sene kabinli 250w rms 30 cm lik jbl cs1214 sub aldım.159 tlye.sesinden memnunum tonlu ve yumuşak güzel çalıyor.Sonuna kadar kesinlikle açamıyorum plaka ve arka bagaj kapağı zırıltısından.Kabinli ise aşağı yukarı fiyat normal sayılır.Bi yoklama çekin bakalım 10-20 lira indirebilirmisiniz.
  • satürnden almıştım

• ilk ilandaki jbl benimkinden ama yuvasına tam oturmamış sanki sağında solunda küçük delikler var gibi yakından bakınca.
    ikinci ilandaki pioneer çift bobin diyor ama 2+2 yada 4+4 ?
  • benım arkadasda daha dogrusu amcaoglunda da senınkının aynısından var ya amcaoglundakını yada ucuncu ılandakı 2 bobınlı 400 rms lıgı alıcam ama sıze cok tesekkur ederım kı bana cok yardımcı oldunuz
  • tesisatınızı takınca gözlemlerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • aaa kalbımı kırıyosunuz bu kadar yardımdan sonra ben resımlı olarak herseyı anlatıcamm zaten
  • Resimleri bekliyoruz :) Aliok1 selamlar bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaphanar

aaa kalbımı kırıyosunuz bu kadar yardımdan sonra ben resımlı olarak herseyı anlatıcamm zaten

benım sısteme alttakı kapasıtorden aldım sızce faydası olur mu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-cadence-2.5-farad-yuksek-performansli-kapasitor-sok-sok-k.ode-104098393/detay/

• Ben şahsen kapasitör alacağıma daha kaliteli ve kalın güç kablosu be daha kaliteli RCA kablo alırdım
    Ayrıca aracın alternatör (şarj dinamosu) kablolarını ve aracın ana şase kablosunu kalınlaştırırdım
    İlaveten akü de daha yüksek amperli bir akü ile değiştirilebilir
    Bunların yanında kapasitöre para vermek bence mantıklı değil
  • sistemde kullandıgım kablolar en kalını alttakı lınkı olan kablo
    aracın ana şase kablolarını kalınlastıracak kadar malesef butcem yok

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-cadence-8-ga-orjinal-silikonlu-kaplo-seti-en-iyisi-kapida-odeme-55408218/detay/
  • 8 awg bu, yani ince
    4 awg daha kalın, sayı düştükçe kalınlaşır
    Ana şase kablosu yarım metre yoktur, şarj dinamosu kabloları da çok uzun değil
  • malıyet ne kadara çıkar ortalama ?
  • sıstemı baglattım ama hıc bekledıgım gıbı cıkmadı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.