Şimdi Ara

savage diye bir oyun var duydunuzmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • savage diye bir oyun var arkadaşlar aşağıdaki adresten indirdim sanırım türkiyeden oynayan hiç yok.sadece benim cafemde var galiba.ve türk server yok. oyun normalde online oynanıyor.multiplayer oynamak da mümkün.oyun hem age of empire gibi hemde knight gibi .yani hem devleti yönetip ev kuruyorsun hemde ana evden çıkıp kendini geliştirip savaşa gidiyorsun.oyunda iki takım oluyor. cafede kurdum oyun çok zevkli. isteyen bi denesin

aşağıda linki var

http://www.gamershell.com/download_15298.shtml

ve 3 tane yaması var kendi sitesine girip bu yamaları yapmanız gerekiyor

Savage_200e_Full_Patch.exe
    SEP-3T.exe
    SEP-3T++.exe

• savage abi seni buraya bekliyoruz sonunda oyunda oldun
  • UP anasını satayım. Yıllarımı verdim bu oyuna. Hak ediyor! Türkiye yi bırak, dünyada bilinmeyen bir oyundu bu.

Size bi şeyler anlatıcam beyler.

Oyunu oynayan kişi sayısı 100 falan.
    Oyunu yapan firma oyun çıktıktan sonra oyunu bıraktı ve güncellemedi birdaha. Çünkü oyundan para kazanmak mümkün değildi.
    Oyunu şuanda Oyuncular güncelliyor ve yamalıyor.
    Oyunda eski İstanbul havası var. Eski bayramlar falan. Herkes birbirini tanır, Serverlere girince selamlar havada uçuşur.

Ah aah. Savage. Yedin bitirdin beni. Sana geri dönüyorum bebeğim. Yürüsün gitsin BF3, yürüsün gitsin League of legends. yürüsün gitsin WoW.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

UP anasını satayım. Yıllarımı verdim bu oyuna. Hak ediyor! Türkiye yi bırak, dünyada bilinmeyen bir oyundu bu.

Size bi şeyler anlatıcam beyler.

Oyunu oynayan kişi sayısı 100 falan.
    Oyunu yapan firma oyun çıktıktan sonra oyunu bıraktı ve güncellemedi birdaha. Çünkü oyundan para kazanmak mümkün değildi.
    Oyunu şuanda Oyuncular güncelliyor ve yamalıyor.
    Oyunda eski İstanbul havası var. Eski bayramlar falan. Herkes birbirini tanır, Serverlere girince selamlar havada uçuşur.

Ah aah. Savage. Yedin bitirdin beni. Sana geri dönüyorum bebeğim. Yürüsün gitsin BF3, yürüsün gitsin League of legends. yürüsün gitsin WoW.

Sakin olun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.